Ingen skader etter hjemmetapet

Publisert 9/4/2022 av Øystein Thorsen

Bytter i pausen var fordi laget trengte energi.

Det er en hel uke til neste kamp, og ingen ser ut til å ha blitt skadet etter oppgjøret på Ewood. Det siste er det mest positive vi ser ved gårsdagens 3-2-tap hjemme mot Bristol City. Dermed kan Jon Dahl få tid på treningsfeltet og til og med legge en spiller eller to til troppen som drar til Wigan neste lørdag.
Spesielt Szmodics regner vi med til neste tropp, men også Ayala kan være tilbake.

Det virket derimot skummelt når laget kom på banen til andre omgang med Buckley inn for Dack og Dolan inn for Hedges. Det var det tette kampprogrammet som tvang fram byttene.
- Laget er strekt og vi trengte nytt blod og energi. Bradley har spilt mer i det siste enn han har gjort på et par år så han var trøtt. Han gjør alt han kan for å bli sterkere, sa Jon Dahl til pressen etter kampen.

Dansken fikk også spørsmål om det kommer til å være opp og ned hele sesongen.
- Jeg tror det er normalt at det blir som dette en god stund. Det er sånn når man starter et nytt prosjekt samtidig som mange erfarne spillere har forlatt klubben. Det er en ung og ny gruppe, forklarte JDT.
Problemet mot Bristol City var at laget ikke kom skikkelig i gang, intensiteten Jon Dahl er ute etter var ikke på hundre prosent og den unge midtbanen ble satt på en hard prøve av gjestene. 

Jon Dahl ser framover og tror at ting har satt seg mere etter VM-pausen i november.
- Vi kommer til å se totalt annerledes ut da, vi går nå gjennom en overgangsfase med unge og nye spillere. 
Det kan sikkert stemme at flere av spillerne behøver tid i den nye hverdagen. En spiller som Buckley, som hadde en flott fjorsesong, er en som ikke har kommet ordentlig i gang. En annen vi har forventninger til er Szmodics som ikke har gjort et voldsomt avtrykk ennå. 
Det kan være at det som mangler nå er å få relasjonene til å sitte bedre, og nå som overgangsvinduet er stengt kan man roe litt ned og ha fokus på at de som er i klubben nå, det er de som kjemper om plassene. Og med en hel uke på treningsfeltet får vi håpe at spillerne tar nye steg i rett retning.