Ingen ny venstreback allikevel?

Publisert 1/12/2021 av Erlend Karlsen

- Og stopperjakten fortsetter.

I går ble det meldt fra flere hold at Rovers hadde sendt inn bud på Crewe's venstreback Harry Pickering.

Det ble også meldt at budet ikke skulle være langt unna det backen er verdsatt til, nå ser det likevel ut som at det ikke blir noe av avtalen. Crewe Alexandra boss David Artell bekrefter at de har mottatt et bud på Pickering fra Rovers, men det er altså blitt avslått.

"Jeg kan si at vi har fått bud fra Blackburn på Harry, men det har vi sagt nei til. Vi selger ikke våre spillere - klubber kjøper dem. Klubber kommer inn med bud på våre spillere og vi vet godt verdien på våre spillere, så vi tar en diskusjon og tar det videre fra der av. Jeg har snakket med Harry og han er klar over situasjonen. Det er ennå 3 uker igjen av vinduet og det er fortsatt en sjanse for at han forsvinner, men det er like stor sjans for at han blir og da må vi se på dette til sommeren igjen."

Med andre ord, Crewe vil ha mer penger, og hvem kan klandre dem?

At Rovers trenger en ny midtstopper er ingen hemmelighet, det som heller ikke er noen hemmelighet er at ting går treigt. Januarvinduet er et vanskelig vindu å handle inn, spesielt med Corona svevende rundt, noe som kan føre til at man plutselig kan bli uten flere spillere på kort varsel. Jarrad Branthwaite fra Everton skal fortsatt være førstevalget og Ancelotti SKAL ha sagt ja til et utlån, men ting tar tid og Blackburn er ikke eneste klubben som er interessert. Cedric Kipre er jo også et alternativ, men her må mest sannsynligvis Rovers dekke store deler av lønnen til Kipre, noe som nok gjør en avtale uaktuelle. Liam Lindsay er en annen spiller som vi var linket med i sommer, han skal fortsatt være tilgjengelig, men foreløpig har ingenting skjedd på den fronten.

Er det lov å håpe på et nytt fjes i de bakre rekker til Stoke kampen?