Ingen har klippekort i elleveren

Publisert 12/12/2018 av Kristin Kongsjorden

Mowbray forklarer spillerrotasjonene med at ingen skal kunne spasere rett inn i startoppstillingen.

Ingen garanteres en fast plass på Roverslaget, og Mowbray kommer til å fortsette og prøve å balansere laguttaket uten å skape for stor frustrasjon hos spillerne.

Paul Downing og Craig Conway spilte begge meget godt mot Sheffield Wednesday, i en kamp hvor begge fikk en sjelden mulighet fra start. Som belønning for sine sterke prestasjoner, fikk begge en ny sjanse mot Middlesbrough sist helg. 

Darragh Lenihan og Amari'i Bell, som begge har vært blant dem som har startet på fast basis denne sesongen, ble begge henvist til benken, selv om de var tilbake fra skader. 

Flere spillere klør etter å kjempe seg til en plass i startelleveren til Mowbray, deriblant Joe Rothwell, Kasey Palmer og Ben Brereton. Sjefen vet at han må prøve å ha en viss balanse, og samtidig prøve å få gitt alle en sjanse. Til Lancashire Telegraph uttalte han at ingen skal være i stand til å bare spasere rett inn på førstelaget.

- Det handler om konkurranse, og spillerne er på hugget. Jeg vet at det er frustrasjon og skuffelse hos noen av dem, men de må ta utfordringen, og ja, de kan få være frustrerte, men ikke vise det så tydelig at det går utover treningen. 

- Og når de så får sjansen i en kamp, må de vise at de kan ha innflytelse og med det gjøre valgene mine enda vanskeligere. 

- Og det er slett ikke ille å ha en jevn spillerstall, hvor du føler du kan sette noen innpå og så se at de kan utgjøre forskjellen i en kamp.