Ingen Nyambe på trening

Publisert 6/22/2022 av Øystein Thorsen

Kontraktssituasjonen fortsatt uløst.

Fremtiden til Nyambe later til å være høyst uklar, det eneste vi vet er at han ikke har signert ny avtale med klubben, og dermed har han heller ikke startet opptreningen for neste sesong, som resten av laget begynte på denne uken.
Lancashire Telegraph skriver at slik det ser ut nå blir han heller ikke med når gutta drar på treningsleir til Portugal mot slutten av uken.

Turene rundt Nyambes kontrakt har vært mange, og samtidig som han ikke vil skrive på den nye kontrakten vil han heller ikke avvise klubben, slik Lenihan nylig gjorde. Nyambe er ingen komplett høyreback, men kvalitetene han har burde friste andre klubber, allikevel er det tydeligvis ingen spesielle kandidater som står klare med et bedre tilbud enn det Blackburn har lagt på bordet.
Lokalavisa skriver at Stoke prøvde seg i fjor sommer, og det kan fortsatt finnes interesse der, men som sagt, jungeltelegrafen har svært lite konkret om namibieren.

Mens Nyambe fortsatt sitter på gjerdet har Blackburn tidligere denne uken gitt proffkontrakt (foreløpig bare for ett år) til Patrick Gamble, og i dag får vi vite at også George Pratt knyttes til klubben for de to neste årene. 
Pratt har en litt artig vei til Blackburn da han i 2019 ble oppdaget mens han nær sagt spilte fotball "på løkka", Sunday Football som det kalles i England.
Nå har han ytterligere to år på å befeste plassen i Mike Sherons lag - med opprykk til førstelaget som soleklar gulrot.