Ian Silvestre sparket

Publisert 5/9/2024 av Erlend Pettersen

Overgangsproblemene det siste året har krevd sin mann.

Som dere alle sikkert vet så rotet Rovers det til nok en gang rundt overgangspapirene nå i januar når overgangen til Duncan McGuire kollapset. Dette var for øvrig den andre gangen på et år at Rovers rotet med papirene ved overgang.

Så i dag skriver Alan Nixon, på sin X konto at Rovers sin klubbsekretær Ian Silvestre fikk sparken for en måned siden. Det er ikke kommet noe informasjon rundt dette fra klubben, men det har lekket ut et brev der Silvestre har forlatt klubben. Det kan du lese her. 
Nixon skriver at Rovers har signert Brett Baker fra Brighton som ny klubbsekretær. 

Lancashire Telegraph omtaler også personalforandringene og henviser til et intervju med Broughton fra mars der fotballdirektøren kunne fortelle at det pågikk en intern utredning, som vi tolker dreide seg om de nevnte overgangs-fadesene.
- Man kan ikke verge seg fra menneskelig svikt, men det var det som gjorde at McGuire-overgangen ikke gikk gjennom. Dette er ikke en unnskyldning, for det som skjedde er utilgivelig, sa Broughton.

Videre henviste Broughton til at klubben ønsker å være åpne i kommunikasjonen, men personalsaker er som regel knyttet til konfidensialitet, og nettopp det kan være grunnen til at klubben ikke har gjort et nummer av Silvestres exit.
I alt dette får vi i det minste regne med at den nye sekretæren, Brett Baker, er bedre på å trykke på "send-knapper", fylle på med papir i faxmaskinen og slike ting.