Hvem skal spille i angrep?

Publisert 6/7/2024 av Øystein Thorsen

Lancashire Telegraph har de siste dagene sett på troppen.

Fotball er et enkelt spill, hvis du scorer mer enn motstanderen vinner du. Muligens kan man komplisere bildet en anelse, hvis man så vil, men det gjelder uansett å score mål. 
Dessverre er det bare sporadisk at Blackburn-spillere gjør det - hvis man regner bort Szmodics.

Lancashire Telegraph så i første rekke på vingene vi har tilgjengelig, og her er det grunn til å være urolig. Dolan sitter på utgående kontrakt, og scorer lite. Hedges scorer også lite, enda mindre enn Dolan, og han har hatt store skadeproblemer. Spesielt fjorsesongen gikk mer eller mindre i vasken, så det er vanskelig å stole på at waliseren er en vi kan regne med gjennom en hel sesong. Videre har vi Markanday, som ennå ikke har tatt steget inn i Championship og vi venter på å se om Sigurdsson har det eller ikke. 
Når vi så Siggy ute av form, eller uten forståelse for arbeidsoppgavene til JDT, var det ikke mye å henge i grana.

Skal man se mørkt på det har vi en (Dolan) som må selges, siden han ikke napper på kontraktforslaget, en som har vært veldig vekslende (Siggy), en som tydeligvis ikke klarer nivået og en som bare er skadet. 
I tillegg snakker eksperter, i følge FLW, om at Gallagher garantert kommer til å forlate klubben denne sommeren.
Gally er heller ingen målgarantist, men statistikken viser at laget får flest poeng når han er med, så noe har han å tilby.

Ellers i angrepet har vi Leonard, Vale og Telalovic og alle disse er i lignende kategori som noen av vingene: skadeutsatt og/eller ser ikke ut til å klare ligaen. 
Om dette holder Eustace våken om natten vet vi ikke, men det bør være noe som han og teamet tenker en del på, spørsmålet er bare hvem de eventuelt kan forsterke med