Hvem er Tom Trybull ?

Publisert 10/19/2020 av Erlend Karlsen

- Vi prøver å finne ut mer om vår innlånte tysker.

Blackburn sikret seg tyske Tom Trybull på sesonglangt lån fra Norwich på deadline day, men han er nok et ubeskrevet blad for de aller fleste.

27 år gamle Trybull startet sin karriere hos Hansa Rostock i Tyskland før han ble snappet opp av Werder Bremen i 2011. I Bremen ble han tidlig sett på som et stort talent og ble bla linket med Barcelona, men det tok liksom ikke helt av og han ble etterhvert solgt til St.Pauli hvor han heller ikke ble den store suksessen. Nedturen fortsatte og han havnet helt nede på nivå 4 i Tyskland, da hos Gretuher Furth II.

Da fant Tom ut det kanskje var på tide å prøve noe nytt. Han flyttet da utenlands og til ADO Den Haag i Nederland. Karrieren hans i Nederland ble kort, men denne gangen tok han steget opp til et høyere nivå da Daniel Farke hentet han til engelsk fotball og Norwich. Han signerte da en kortidsavtale på 1 år, men skulle etter hvert bli belønnet med en lengre avtale grunnet hans gode spill på banen, han har nå kontrakt med Norwich til juni 2022.

Trybull har totalt spilt 59 kamper for The Canaries og spilte fast fra januar og ut sesongen da Norwich rykket opp i 2018. Han spilte 16 kamper for Norwich i Premier League sist sesong, men forsvant fra andre halvdelen av sesongen, dette grunnet personlige problemer i følge Daniel Farke.

Vi håper at Trybull kan finne tilbake til formen han hadde i 2018 da Norwich kunne feire opprykk. Det er en lang sesong og det er godt å kunne ha flere dyktige spillere å ta av.