Hva venter fram til jul?


Publisert 12.11.2019 av Erlend Pettersen
BRSCN har tatt en titt på kampprogrammet fram til juleperioden starter.

I går hadde vi en liten sak angående siste periode og som dere leste så var ikke det mye lystig lesning. I dag skal vi se framover og prøve å spå på hvor mange poeng vi står med når julen ringer inn. Nå står vi med 18.poeng.

Først tar vi en titt på programmet:

  • Lørdag 23.11.19: Rovers v Barnsley klokken 16:00. iFollow.
  • Onsdag 27.11.19: Rovers v Brentford klokken 20:45. iFollow.
  • Lørdag 30.11.19: Stoke v Rovers klokken 16:00. iFollow.
  • Lørdag 07.12.19: Rovers v Derby klokken 16:00. iFollow.
  • Onsdag 11.12.19: Swansea v Rovers klokken 20:45. iFollow.
  • Lørdag 14.12.19: Bristol City v Rovers klokken 16:00. Viaplay/Viasport

 

Som dere leser ut av terminlisten så er det både tøffe og kamper man skal vinne på papiret. Vi starter etter lanslagspausen med hjemmekamp mot Barnsley som for øvrig ligger sist og der skal vi ha tre poeng. Bare noen dager etter så gjestes Ewood av ustabile Brentford som Rovers har et godt tak på hjemmebane og satser på tre nye poeng. På november sin siste dag gjester vi Stoke og der møter vi et desperat hjemmelag som trenger poeng etter en grusom start og da vet vi hvordan dette ender. Hjemmeseier og Rovers fortsetter med å være den hjelpes løses hjelper.

I julemåneden desember tar vi først i mot Derby på Ewood. Denne er en kamp vi egentlig skal vinne, men som mange ganger før så ender det fort uavgjort. Midtuken etter reiser vi til en tøff bortekamp i Wales når vi gjester Swansea. Her tror vi dessverre at vi blir noen nummer for små og ender med tap. Kampen før selve juleperioden på balløyen er i gang reiser vi til et knalltøft bortedyst mot Bristol City som vi tror ender med nok et tap på bortebane.

Som dere har lest over så synser vi på syv poeng av atten mulige kommende periode og 25 totalt. Forhåpentligvis så er vi på villspor der med våre tips og Mowbrays gutter gjør tipset til skamme. Ingenting hadde gledet oss mer.

Hva tror du? Ta diskusjonen i vårt forum.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: