Hva skjer med Phil Jones?

Publisert 11/9/2021 av Erlend Pettersen

Den tidligere Rovers spilleren sliter voldsomt på Old Trafford.

Tidligere akademi og Rovers spiller Phil Jones er helt ute i kulden på Old Trafford. Mye av dette skal den enorme skadefrekvensen ha skylden for, men kurven har hvert nedadgående en god stund nå. Jones har en kontrakt som binder han til Manchester klubben fram til sommeren 2023, men sånn situasjonen har blitt for Jones så er det ventet at noe skjer i januar eller til sommeren.

Det har blitt skrevet litt i den engelske pressen at Rovers vurderer et lite framstøt på Jones. Mest sannsynlig så er det et mulig lån, siden ingen i Championship har råd til lønnen han har i United.

Så kan man lure på hva som er sant i slike rykter. Hans høye lønn, samt en skadefrekvens som er mer hyppig en regnbygene i Bergen skal være en riktig mann for et allerede skadeutsatt Rovers mannskap, får man til å undres. Og legger man kamp belastingen i Championship oppå et allerede skadeutsatt prosjekt så ser man fort hvor dette ender.

På den andre siden så kan det ventes at Jones vil vende tilbake å spille for sin hjemby for å hjelpe klubben opp til Premier League med en mer edruelig lønn. Kanskje er sulten så høy at at ofrer penger og status for å spille fotball regelmessig?

I den moderne fotballen så er det vel alltids noen som tar sjansen på en spiller som lever på gamle meritter. Og gir han den lønnen han ønsker! Eller?

Så kan man alltids håpe at han følger hjertet å hjelper sitt kjære Rovers tilbake til Premier League for en billig penge.

Hva mener du?