Hva skjer med Bell?

Publisert 30.05.2020 av Erlend Pettersen

Er han vår venstreback når sesongen 2020/21 starter? Vi ser på kandidater.

Mens EFL klubbene fortsetter uenighetene rundt ligaspillet så ser vi i dag litt på venstreback rollen. I dag er det Bell som innehar posisjonen, uten at han har imponert nevneverdig. I tillegg så har han en utgående kontrakt, mens klubben har en opsjon på å forlenge kontrakten med 12. måneder. Til dags dato har ikke klubben innløst den opsjonen og med det så starter ryktene rundt nye løsninger.

Bell har spilt seg opp de siste månedene før korona stoppet seriespillet og vi skal nå se på mulige erstattere til kommende sesong.

Demetri Mitchell, Manchester United:

Venstrebacken har blitt 23. år og ikke fått noe spilletid hos de røde og fremtiden er ikke på Old Trafford. I tillegg så går kontrakten ut nå i sommer så det vil bli en billig mann for Mowbray å hente, men man skulle tro at man heller har noen unggutter i egne rekker som kan ta opp hansken? Eller har han et talent som er uforløst? 

Leighton Baines, Everton:

35. åringen trenges ikke å introduseres etter alle årene hos Everton og på det engelske landslaget. Baines kan bli lokket til Ewood når man ser suksessen til Stuart Downing. Og om klubben skulle gå for en rutinert herremann, så hadde ikke Baines vært noe å forakte. Så får man heller diskutere hvor realistisk det er.

Connor Oglive, Gillingham:

23. åringen har imponert hos Bradley Dack sin tidligere klubb, Gillingham. Backen er linket til flere Championship klubber, men om det er det rette å hente enn spiller som er blitt 23. år fra League One er riktig kan man stille spørsmålstegn med.

Eller har akkurat du en annen kandidat på blokken? Ta diskusjonen i vårt forum eller i sosiale medier.