Høy pris kan stoppe Bauer-overgang

Publisert 6/20/2018 av Kristin Kongsjorden

I forrige uke kom ryktene om at Rovers er interessert i Charlton-stopperen. Nå har Charlton avslørt hva de krever for å la ham gå.

Sist uke ble det kjent at Rovers skal være interessert i Charltons dyktige midtstopper Patrick Bauer. 25-åringen har gjort sakene sine meget godt, og var bidragsgivende til at de klarte å komme seg til play-off i League One sist sesong. Bauer har bare 12 måneder igjen av kontrakten sin, og i starten av uka ryktes det at klubben ville slippe ham for 500 000 pund. I dag ble det derimot klart at Charlton kommer til å kreve 2 millioner pund for å være villige til å selge ham. Klubben ser naturlig nok på ham som en svært viktig spiller kommende sesong, og har i tillegg nylig måttet gi slipp på Ezri Konsa, som gikk til Brentford for 3 millioner pund. Dersom det skulle bli salg av Bauer i tillegg, vil klubben i alle fall ha bra med midler for å styrke stallen sin frem mot ny sesong.

Bauer kom til Charlton i 2015 fra portugisiske Maritimo, etter å ha spilt ungdomsårene sine i VFB Stuttgart. Han har representert Tyskland opp til U20-nivå, og har per i dag 96 kamper for "The Addicks". Det blir spennende å se om det blir en overgang for Bauer, eller om overgangen blir sett på som for kostbar.