Høstens tropp er klar

Publisert 9/13/2022 av Øystein Thorsen

Annesley og Hilton med for første gang.

Mens vi varmer opp til kveldens kamp mot Watford noterer vi at Blackburn har registrert hvilke spillere som kan brukes frem til neste overgangsvindu. Spesielt for Louie Annesley må det føles flott og være inkludert, selv om han vet at han er langt bak i køen. 
Aller lengst bak slik det ser ut nå.
Han har vært lenge i klubben, forsvareren fra Gibraltar, så lenge at det nesten er rart. Andre hadde enten fått sjansen, eller gått til lavere divisjoner, for en stund siden. Først midt under midtstopperkrisen for noen uker siden fikk han sin første kamp for A-laget - i cupen mot Bradford - noe han løste bra. Ikke minst med matchvinnende blokkering i sluttsekundene. 
Nå er han altså aktuell for spill, i hvert fall i teorien.

Keeper Hilton er også med for første gang, men til forskjell fra Annesley har han ikke debutert ennå.
Det mest oppsiktsvekkende er dog ikke de to nye, men at klubben bare klarer å sette opp 22 av 25 mulige spillere på lista.
Joda, det er mange spillere som er så unge at de ikke behøver å registreres, så Jon Dahl har mere enn 25 spillere, men da er det altså den yngre garde som må stille opp. 
Om dette er negativt, eller om det er bedre å fylle ut troppen med spillere godt over 30 vintre, vil vise seg utover. Ungdommelig iver mot de eldres erfaring er en balansegang som hver trener må gå.

Slik ser troppen ut i sin helhet: