Her er laget mot QPR

Publisert 06.02.2021 av Øystein Thorsen

Gallagher og to noe usikre kort starter.

Flere spillere som har slitt med skader den siste tiden er tilbake i troppen, deriblant Davenport og Bell - og begge starter i det som kan se ut som en 4-4-2-formasjon. Dermed skal Davenport være skadefri og bedre skikket enn Downing, mens Bell blir spennende å se etter et litt lenger avbrekk.
På topp finner vi Armstrong og Gallagher, som da er Mowbrays tredje justering fra Luton-kampen.

Det gir følgende lag
:
Kaminski, Nyambe, Lenihan (kpt), Branthwaite, Bell, Rothwell, Davenport, Travis, Elliott, Armstrong og Gallagher.

Som nevnt, Downing tilbake på benken, sammen med Brereton som ikke har funnet tilbake til høstformen ennå. Douglas som har fått en god start på året er fullstendig utelatt, da han er nybakt far. Dermed blir det spennende å se om Bell starter fordi han "må" eller om han faktisk også er klar.
Holtby gjorde et superinnbytte sist, så vi håper han kan gjenta bedriften hvis det blir nødvendig. Nykommer Harwood-Bellis er også på benken.

Her er samtlige innbyttere
:
Pears, Downing, Holtby, Brereton, Buckley, Harwood-Bellis, Dack, Bennett, Dolan.

QPR starter som følgende:
Dieng, Kane, Wallace, Dickie, Barbet, Dykes, Chair, Ball, Johansen, Cameron (kpt), Austin.

Blant interessant trivia noterer vi at Rothwell får sin kamp nummer hundre fra start i karrieren, og hvis Holtby kommer på banen blir det hans kamp nummer 50 for Blackburn. 
Vi krysser fingrene, armer og bein for at den gode formen fra januar fortsetter mot et QPR som har vist gode takter i det siste.

UP THE ROVERS!