Her er årets hjemmedrakt

Publisert 7/5/2024 av Øystein Thorsen

Samtidig presenteres ny sponsor for damene.

Som alltid er det knyttet spenning til hvordan årets hjemmedrakt skal bli seende ut, og nå er det offentliggjort. Naturligvis får vi en variant med halve brystet hvitt og det andre blått, det hadde tatt seg ut hvis ikke, men det er detaljene da.
Hvilken blånyanse snakker vi om, hvordan blir kragen og andre detaljer?

Svaret har blitt en drakt som lanseres under sloganen "Stitched in time" og som henter inspirasjon fra en viss sesong for 30 år siden. Klubbens nettside trekker fram Alan Shearer, Chris Sutton og Colin Hendry når de skal beskrive drakten, fordi den altså har hentet detaljer fra Premier League-mesternes trøye. 
Derfor står det også "94/95" i nakken, dandert med en rose, for å markere jubileet. 


Det er stadig Macron som er leverandør og materialet som er benyttet stammer fra hundre prosent resirkulert plast. 

Blackburn Rovers Women kommer til å spille med samme drakt, og apropos kvinnene så ble det samtidig presentert en ny sponsor. Det ble jo kjent i juni at advokatbyrået Watson Ramsbottom - damenes tidligere sponsor - skulle pryde herrenes trøyer denne sesongen, og det var uklart om Watson Ramsbottom skulle sponse begge lag eller ikke. 

Det viser seg nå at advokatbyrået fortsetter å sponse Rovers Women, men i mindre utstrekning, nærmere bestemt på draktenes rygg, mens Dakota Biotech er ny hovedsponsor. 
Dakota Biotech er et selskap som arbeider med å utvikle helsefremmende produkter, alt fra hudpleie til bakterieflora i fordøyelsessystemet. 
Muligens en litt mere passende merkevare enn herrenes nikotin-pushende samarbeidspartner fra forrige sesong. 

For den som vil skaffe seg den nye trøyen er Rovers Store bare et klikk unna