Harry Chapman på vei tilbake


Publisert 28.01.2019 av Øystein Thorsen
Alt tyder på at den tidligere lånespilleren returnerer. Men ikke bare han...
De fleste husker nok Harry Chapman som kom inn med en lånekontrakt i august 2017. Den kvikke kantspilleren vakte oppsikt og begeistring blant supporterne, helt til han dessverre ble satt ut av skadeproblemer, og returnerte snart til Boro.
Sky Sports hevder at spilleren blir klar i løpet av dagen. 

Chapman er et produkt av Boros akademi, men denne sesongen har ikke gått som 21-åringen har tenkt, for Tony Pulis har vist seg svært uvillig til å gi spilleren en sjanse i Championship. 
Faktisk har det ikke blitt en eneste match for den offensive Harry.

På Ewood later muligheten til et gjensyn tas i mot med glede, i alle fall hvis vi skal tolke Bradley Dack. Lancashire Telegraph skriver at Dack og Chapman er gode kompiser, og dermed får også sistnevnte positivt skussmål fra førstnevnte.
- Det hadde vært fint å se Chappy, sier Dack. Han er en fin fyr som kommer godt overens med gutta og han er en strålende spiller

Lokalavisa skriver samtidig at skulle det bli gjenforening, så er det ikke sikkert at vi får se Chapman med det første. Mowbray vurderer nemlig å låne ham ut, slik at han kan få matching, og i stedet slutte seg til resten av troppen til sesongsoppkjøringen. 
Muligens en god plan siden det for øyeblikket ser vanskelig ut å ta seg inn på et lag der Armstrong, Reed, Conway og ikke minst Dack alle gjør det sterkt

Det ryktes også at Blackburn ser på mulighetene til å hente Sam Gallagher, som vi jo også kjenner fra vellykket lån tidligere. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: