Grusom periode

Publisert 11/11/2019 av Erlend Pettersen

Rovers har ikke hatt en god periode siden siste landsslagspause.

I forrige landslagspause så vi på programmet fram til denne pausen, og det er ikke hyggelig lesning for et blåhvitt hjerte. Kun fire poeng av femten mulige er høstet inn og vi har nå ramlet ned til en 18. plass på tabellen med 18. poeng. Det er nå kun fem poeng ned til Middlesbrough som innehaver den første nedrykksplassen.

Oppsummering:

• Blackburn v Huddersfield, 2-2, uavgjort.
  • Birmingham v Blackburn, 1-0, tap.
  • Preston v Blackburn, 3-2, tap.
  • Blackburn v Sheffield W, 2-1, seier.
  • Leeds United v Blackburn, 2-1, tap.

Som dere ser av oversikten så har vi ikke blitt utspilt, men poengene har uteblitt. Man rotet bort ledelsen hjemme mot Huddersfield etter svakt forsvarsspill. I kampen etter spilte vi kanskje den dårligste kampen under Mowbrays ledelse borte mot et svakt Birmingham lag. Tapsrekken fortsatte i lokaloppgjøret mot Preston etter å ha ledet 2-0. Periodens eneste seier kom på tampen i hjemmekampen mot Sheffield Wednesday, før vi oppskriftsmessig tapte borte mot Leeds i helgen.

Kuriositeten er at vi har lagd straffespark hjemme mot Huddersfield, borte mot Preston og borte mot Leeds. Tar vi med straffesparket vi gav QPR før forrige landslagspause så er vi oppe i fire straffespark i mot på litt over en måned. Sånn blir det ikke mye poeng av.

I morgen ser vi framover på hva som venter den neste måneden.