Godt nyttår

Publisert 31.12.2020 av Erlend Pettersen

Vi i BRSCN ønsker alle en riktig godt nytt år.

Da er det bare timer igjen av året 2020 som ble et veldig spesielt år for oss alle. Når vi nå går inn i det nye året, 2021 er det ved viten at vi fortsatt må følge smittevernregler en god stund til. Men i enden av tunellen ser vi samfunnet som vi er vant med. Vaksineringen er nå startet og hvis vi alle fortsetter dugnaden litt til så kan det skje at man kan få se live fotball til høsten.

Med disse få ordene så vil vi i BRSCN ønske alle våre medarbeidere, medlemmer, samarbeidspartnere og alle andre en riktig godt nytt år. Vi håper også dere blir med oss inn i det nye året og inn i neste sesong som starter 1. juli for vår del.

2020 sesongen har også vi i BRSCN merket nedgang i medlemstallet. Vi håper at dette kun er covid-19 som er årsaken. Vi har i 2020 fått oppdatert vår nettside noe vi synes ble bra. Spesielt hyggelig er at nettsiden nå er brukervennlig på mobil og tablet.

Når man nå går inn i 2021 så håper vi i BRSCN at flere av dere vil ta kontakt med oss for å bidra at supporterklubben fortsatt kan være den møteplassen den fortjener å være for norske og skandinaviske Rovers fans. Vi trenger alle som kan gjøre akkurat det lille som løfter oss sammen i flokk og gjør BRSCN bedre.

Mvh styret i BRSCN