Gode nyheter fra treningsfeltet

Publisert 11/17/2021 av Øystein Thorsen

Lancs Live har vært ute med en spion.

Skadesituasjonen i klubben er noe det har blitt viet mang en artikkel til, men hakket i plata kan ha blitt reparert - for øyeblikket - for dagens rapport handler om at nær sagt alle var med. Man kan nesten ikke tro det. 
Unntaket var Bradley Dack, så det sier litt.

To av de som har spilt mye i år, men som har vært på sidelinjen i det siste er Daniel Ayala og Harry Pickering, men begge har trent denne uken skriver Lancs Live. Sistnevnte har vært ute i fire kamper, og selv om Edun har gjort det bra som erstatter - bortsett fra mot Fulham, der ingen spillere fungerte - vil vi så klart gjerne ha Pickering tilbake i troppen, eller fra start. Ayala hadde en lignende skade som Pickering og mistet tre kamper som følge av dette.

Rankin-Costello, som så vidt har fått prøve seg i kamp, har også trent, sammen med Nyambe som er tilbake etter spill for Namibia. Dermed har Mowbray faktisk et valg å gjøre på begge backene. Som innledningen på teksten her antydet er også Gallagher tilbake i trening. Og nå må angriperen løfte blikket for Poveda og Khadra introduserte seg skikkelig mot Sheffield United. I tillegg kunne Brereton Diaz returnere tidlig fra Chile og med Dolan med i bildet er det plutselig sterk konkurranse om plassene i angrepet. 
Lancs Live legger til at Butterworth også viste seg fram på trening, men han er nok lengst bak i køen.

Helt siden forsesongen har spillere fra U23 trent med A-laget, og Lancs Live trekker fram Jake Garrett, Luke Brennan, Lenni Cirino og Joe Nolan som alle er med på forskjellige måter. Om Mowbray har planer om å prøve dem fra benken framover er derimot uvisst. Tar vi en rask kikk på midtbanen i samme slengen har kombinasjonen Travis, Buckley og Rothwell fungert veldig godt denne sesongen, men viss rotasjon kan det tenkes at vi får se med tanke på at Johnson, og ikke minst Davenport som var god mot Sheff-U, også er tilgjengelig. Det største spørsmålstegnet er om det blir bruk for innleide Clarkson, men om han ikke har hatt en kjempesuksess i laget ennå så bidrar han godt på trening, kan Lancs Live rapportere.