God kamp for Mulgrew, skuffende for Brereton

Publisert 9/11/2018 av Øystein Thorsen

Brereton debuterte for Englands U20, men det gikk ikke veien.

Kaptein Mulgrew var tilbake i aksjon for Skottland i kveld da de mørkeblå debuterte i Nations League. Det skulle bli en bra debut for skottene, der Albania ble beseiret 2-0.
En god revansje fra 4-0-tapet de ble påført av VMs bronsjemedaljører for noen dager sider.

Lancashire Telegraph skriver at Steven Naismith ble tomålscorer i en kamp der Mulgrew måtte se at Liverpools Andrew Robertson tok over kapteinsbindet. Det ble allikevel 90 minutter for Mulgrew og plettfri vandel i forsvaret.

I Nederland fikk Ben Brereton sin debut for Englands U20-lag, og det begynte bra, for gjestene tok nemlig ledelsen 1-0. Det hadde gått kun sju minutter når Eddie Nketiah satte ballen i nota, men nederlenderne skulle komme tilbake.
Delvis med hjelp av Brereton som ikke klarte å doble engelskmennenes ledelse fra 11-metermerket.

Brereton ble byttet ut før timen var spilt og kunne fra benken notere at vertene avsluttet med resultatet 3-1.

Corry Evans fikk starte for Nord-Irland i kveld, men ble byttet ut i pausen. I skrivende stund leder de 3-0 over Israel.