God helg for Rovers Ladies også

Publisert 11/25/2019 av Øystein Thorsen

Blackburn-jentene klatrer med det på tabellen.

Det ble som kjent en vanskelig start på tilværelsen i FA Women's Championship for Rovers Ladies, men jentene later til å vokse med oppgaven, og i helgen kom sesongens andre seier.
Crystal Palace Women var på besøk, og ble sendt hjem med 2-0 i sekken.

Det var Palace som kom best i gang, da Ella Rutherford satte en ball i tverrliggeren.
Et lite varsku - som vertene tok til seg.
Særlig Natasha Flint og Saffron Jordan skapte muligheter, men Palace-burvokter Gibson slapp med skrekken ved et par tilfeller.
Til slutt ble allikevel Flint for listig der hun spilte fram Serena Fletcher, som rett før pause, ga Ladies ledelsen 1-0

Spenningen i kampen skulle derimot holde seg til helt inn i overtiden. De færreste betrakter 1-0 som en trygg ledelse, og Palace kom til utligningssjanser. Heldigvis var Arsenal-lånekeeper Stenson god for hjemmelaget - og sto for avgjørende redninger ved flere tilfeller.
I motsatt ende av banen trodde Jordan at hun hadde doblet ledelsen, men Gibson produserte en glimrende redning.

Som indikert var det jevnt helt inn i overtiden, men Flint nøyde seg ikke med kun en assist og fastsatte altså resultatet til 2-0 med et hardt og velplassert skudd nede ved stolperota

Med dette befinner Ladies seg på en åttende plass, kun ett poeng bak helgens motstander Palace. Ladies har derimot en kamp mindre spilt en tabellnaboene, og to kamper mindre spilt enn nevnte Palace, så hvis de kan fortsette i samme stil finnes det helt klart muligheter til å klatre ytterligere.
I neste omgang venter Leicester, som ligger nest sist på tabellen, etter tap for Coventry.