Gillingham 0 - 0 Blackburn

Publisert 4/10/2018 av Erlend Karlsen

- Svak forestilling av Rovers.

Rovers manager Tony Mowbray gjorde 1 endring på laget som slo Southend i helgen, en friskmeldt Darrah Lenihan mente at Paul Downing måtte sette seg på benken.

Blackburn eide mye av ballen tidlig i kampen uten at det ble noe farlig ut av det. Den største sjansen kom til hjemmelaget da Raya gjorde en god redning på Parker's heading.
De helt store sjansen uteble i den første omgangen, da hverken Gillingham eller Rovers klarte å produsere noe som helst, så vi hopper lett til den andre omgangen.

Ikke at den andre omgangen var stort bedre.

Kampen fortsatte i samme stil og Mowbray prøvde seg på et dobbeltbytte 10 minutter ut i omgangen, Jack Payne og Peter Whittingham erstattet Bradley Dack og Craig Conway. Whittingham ble plassert på høyreving av alle steder, hvem vet hva TM tenkte med det trekket.
Mowbray spilte alle kortene ganske fort i den andre omgangen, Danny Graham ble byttet ut til fordel for Dominic Samuel.
Like etter fikk hjemmelaget en stor sjanse da Lenihan feilberegnet en høy ball, Parker var på vei igjennom, men heldigvis for Rovers så hadde han en håpløs touch på ballen og Raya fikk tak på ballen.
5 minutter før slutt fikk Blackburn frispark utenfor 16 meteren og mange håpet nok på litt Mulgrew magi, men hjemmelagets keeper reddet forsøket og dermed endte det hele med poengdeling og 0-0, en meget svak kamp av et Blackburn lag som spiller for opprykk.

Slik stilte lagene :

Gillingham: Holy, Garmston, Ehmer, Zakuani (c), Wagstaff, Hessenthaler, Wilkinson (List, 80), Parker (Nash, 90), Nugent, Reilly, Byrne.

Unused substitutes: Hadler, Lacey, Oglivie, Stevenson, Nasseri.

Rovers: Raya, Bennett, Lenihan, Mulgrew (c), Williams, Smallwood, Evans, Conway (Whittingham, 55), Dack (Payne, 55), Armstrong, Graham (Samuel, 61).

Unused substitutes: Leutwiler, Bell, Antonsson, Downing.

Booked: Lenihan, 90.

Attendance: 6,361 (840 away)

Referee: Tony Harrington.