Fulham jakter Trybull - det kan hjelpe Blackburn

Publisert 7/22/2021 av Fredrik Schjesvold

Ifølge Lancashire Telegraph har Fulham og Marco Silva interesse for Tom Trybull, som var på lån i Rovers forrige sesong.

Dersom Trybull skulle komme inn dørene på Craven Cottage, kan det føre til noen ut. Deriblant Norges tidligere landslagskaptein.

BRSCN har tidligere skrevet om Blackburns interesse for Fulham-spiller Stefan Johansen - en interesse som oppstod allerede i januar.

Johansen har vært lånt ut to ganger de siste tre sesongene blant annet til QPR forrige sesong der han imponerte stort. 

Norwich skal være villig til å la Trybull forlate klubben, så skulle Fulham virkelig ha lyst på 28-åringen, kan en overgang være sannsynlig. Fra Fulham sin side har Johansen vært langt bak i rekkene hos London-klubben, men det var ikke med Marco Silva som hovedtrener.

Skulle derimot Marco Silva være interessert i å la nordmannen gå, er Blackburn et høyaktuelt alternativ skal vi tro flere engelske aviser.

Fulham har i likhet med Blackburn ikke gjort noen signeringer denne sommeren. Det begynner å haste noe for klubbene med kun to uker til serieåpningen.

Men Rovers bør ha en plan som ikke belager seg på om Trybull skriver under for Fulham - det virker selvfølgelig tynt. Overganger inn i klubben er høyst nødvendig før seriestart.

Status for Blackburn p.d.d. dette overgangsvinduet er null spillere inn og elleve spillere ut - deriblant midtbanespillere som Downing, Holtby, Trybull og Evans.