Hva mener du om ..

Lord_Nelsen

Antall innlegg: 42

Opprettet 6/14/2009 3:39:22 PM Sist oppdatert 6/14/2009 3:39:22 PM
Etter observasjoner opprettes ..

DISKUSJONSTRÅD

- En tråd hvor man kan diskutere løssluppent. Lett & ledig.
- Eller, man overføre opphetede diskusjoner, følelser frustrasjoner o.l.

.. slik at det ikke går ut over andre diskusjonstråder. Nå i vinden, se eksempel "overgangsrykter 2". Vi kan ikke ha det slik, usakelig, rør og tulleprat :)

Kom hit med det ..

PS! Ingen mobbekultur. Legg isåfall igjen adressen din ..


Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 6/14/2009 6:02:38 PM Sist oppdatert 6/14/2009 6:02:38 PM
Dette hadde såklart vært en drøm, dog virker den uoppnåelig. Et alternativ er at vi innfører en mye strengere administrasjon her på forumet hvor vi tydeliggjør retningslinjene våre enda klarere. Dette krever endel ressurser, men vi prøver så godt vi kan å moderere.

Enig i at den tråden har sklidd helt ut. Vi får se om noen fortsetter diskusjonen her eller om den avtar nå. Flytter uansett etterhvert denne tråden til "Utenomsportslig snakk" etter hvert.
Du må være innlogget for å svare

Lord_Nelsen

Antall innlegg: 42

Opprettet 6/14/2009 6:34:21 PM Sist oppdatert 6/14/2009 6:34:21 PM
Er klar over ressursene, og manglene dit hen.

Er bare lei at en fint designet side, og ikke minst målet med den. Nemlig diskutere Blackburn. På godt og vondt. Rykter eller ikke. Blir blassert av æddabædda kultur. Det har jeg vokst ifra, og det tillater jeg meg ikke å være bekjent av der jeg bruker tid av livet mitt. Så sant jeg ikke får betalt for det da, og det gjør jeg ikke her.

Denne "tråden" forsvinner. Det er jeg klar over. Derimot er formålet å renske ut møkka som vandrer på overgangsrykter 2 min agenda. Og ta oppgjøret her. For så å starte en overgangsrykter 3 - noe mer saklig.

Min dagsrutine er følgende: Når jeg spiser frokost så klikker jeg inn på denne siden. Ren rutine. Kanskje er det noe nytt. Kanskje er det noen som har noen tanker om noe. Som oftest er det heller "idiot" .. "æddabædda" .. osv. Som dominerer tråden. Pga negativiteten i ett lite gjennomtenkt budskap. Lite gjennomtenkt er her ett nøkkelord. Skal det være en viss standard på dette opplegget .. så må det nok som du er inne på: Gjøres noe med det du sier. Hva enn det var igjen :)

Denne moutinho eller disse andre. Vet ikke hvem som er "synderen" jeg. Men den ene er som regel ikke bedre enn den andre når man maler på det samme over tid.

Når det er sagt. Er moutinho så ille da? Han som er tema? Syntes ikke det jeg. Men noen mener vel at han er vår El-Hadji Diouf på supportersiden?

Sist, men ikke minst. Jeg lever og ånder ikke for at en supporterside på internett skal være så forbannet perfekt. Jeg kan bare ikke assosiere meg med denne "æddabædda" greia ..

Kort og godt. Jeg ville ha valgt Alan Shearer & Chris Sutton på topp fremfor Corrado Grabbi & Ahley Ward. Dersom jeg kunne få velge.

Men det kan jeg ikke her på siden. Jeg får bare bære med så lenge det kanskje gir meg bittelitt noe underholdning mens jeg spiser min frokost.


Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 6/15/2009 12:52:40 AM Sist oppdatert 6/15/2009 12:52:40 AM
Lord_Nelsen skrev:
Er moutinho så ille da? Han som er tema? Syntes ikke det jeg. Men noen mener vel at han er vår El-Hadji Diouf på supportersiden?

 Problemet er når en bruker fyrer opp en diskusjon så til de grader, så sklir forumet helt ut. Moutinho er god på å fyre opp, å kalle han en "Diouf" er en bra betegnelse. Men å kalle han den værste blir feil, det er en liten klan som gjerne tar helt styringa på forumet og ødelegger for alle andre.

Vi har klart å rydde opp i dette tidligere, det er kanskje på tide å finne frem pisken igjen. Tydeligvis sliter forumet nå med at vi er inne i en "silly season", vi får håpe det kommer noe håndfast snart :)

Samtidig skal vi huske på at det er flere på forumet vårt som kun dukker opp når det går dårlig, men når vi vinner kamper holder de kjeft. Kanskje dette er grunn til at det denne sesongen har mistet takhøyden til tider.

Du må være innlogget for å svare

Solberto

Antall innlegg: 122

Opprettet 6/15/2009 1:05:27 AM Sist oppdatert 6/15/2009 1:05:27 AM
Arne Næss´ normer for saklig diskusjon


1. Unngå tendensiøst utenomsnakk
Eksempler: Personkarakteristikker, påstander om motpartens motiver, årsaksforklaringer til argument.

2. Unngå tendensiøse gjengivelser
Gjengivelsen må være nøytral med tanke på stridsspørsmål.

3. Unngå tendensiøs flertydighet
Flertydigheten gjør at argumentet kan tilpasses kritikken.

4. Unngå tendensiøs bruk av stråmenn
Dette vil si å tillegge motstanders standpunkt et innhold han ikke står inne for.

5. Unngå tendensiøse originalfremstillinger
Informasjon som legges frem, må ikke være usann, ufullstendig, skjev og/eller holde tilbake relevant informasjon.

6. Unngå tendensiøse tilberedelser av innlegg
Eksempler: ironi, sarkasme, skjellsord, overdrivelser eller trusler.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumSupporterklubbenHva mener du om ..