Medlemsantall - korleis få fleire til å melde seg inn?

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 6/4/2009 7:07:44 PM Sist oppdatert 6/4/2009 7:07:44 PM
*Per i dag har BRSCN 2861 registrerte brukere.

Dette les eg under "Brukerstatestikk" og sjølv om ein kan gå ut i fra at i vertfall 5-600 av dei brukerane er innaktive, så må ein kunne tru at i vertfall 2000 av dei brukar nettsida ein til fleire gonger i veka.

*I dag har 51 brukere logget seg inn på BRSCN.com.

Står også under "brukerstatestikk", ikkje verst i seg sjølv. Men eg trur dette tallet også kunne vore langt høgare. Synest at siste halvdel av denne sessongen so har aktiviteten inne på forumet dabba litt av..er dette berre eg som synest?

Hadde i tillegg vore artig om det sto anntall medlemmer i supporter klubben så ein kunne halde eit auge med utviklinga.


Men det eg prøve å kome fram til her, kan verke litt uklart, er:

*Korleis verte meir attraktiv for ny medlemmer?

*Korleis få alle dei brukerane av forumet som ikkje er medlemmer til å melde seg inn?

*Korleis marknadsføre supporterklubben? om det er mulig?

*Er det aktuelt å verte ein skandinavisk supporterklubb?

Få av mange andre spørsmål dette, men kan ikkje skyte inn alt på ein gong :)


Eg personeleg er inne på BRSCN kvar einaste dag, enkelte dagar opp til fleire gonger. Og eg ser som regel at det er dei same som bruker forumet dag etter dag, ikkje at det er noko gale i det.

Eg brukar sida for å oppdatere meg på ryktefronten, sjølv om dette i større grad er raskare på andre, utanlandske sider, kunne eg gjerne tenkt meg fleire nyheite på vår eiga side.

Og gjerne ein "rykte-børs" på vår eiga side, ein slik ein som vg, db og nettavisen kjører i kvart vindu.

Ein ny "look", meir info om klubben, spelerane, skader og karantener.

Eg har heller ikkje noko i mot meir diskre reklame på sida, så lenge dette er med på å støtte supporterklubben økonomisk. Og med eventuelle sponsor/reklame intekter er det vel kansje enklare og mogleg å drage igang fleire konkuransar med flotte supporterefekter? (kun for medlemmer, så alle dei som ikkje har meldt seg inn vert frista på det viset:p)




Vart kansje mykje rot dette, men håper eg fekk fram eit poeng eller to..visst ikkje, vis tolmod og les ein gong til :p

Trur ikkje eg har meir å sei i denne omgang, kva tenker dykk ang alt eg har rabla opp her?

Og eventuelle andre tiltak etc..?

Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 6/9/2009 11:57:18 AM Sist oppdatert 6/9/2009 11:57:18 AM
Hei Amund!

Du ramser her opp mange av de tankene som vi i styret også har! :)

Vi jobber kontinuerlig med nettopp disse generelle spørsmålene du stiller her.

At vi nå er i ferd med å runde 300 medlemmer tyder jo på at mye gjøres riktig, for det utgjør en solid oppgang på ca 25% fra forrige sesong.
Vi har som du sier veldig mange brukere på siden, og som du sier er mange inaktive. Dessuten er det også en stor mengde brukerkontoer med samme eier.

Det skulle selvfølgelig vært interessant å vite hvor mange roversfans det egentlig finnes i Norge, vi hadde naturligvis mange på midten av 90-tallet, men mange har nok mistet interessen dessverre.
Et annet "problem" i den sammenheng, er at det er lite rekruttering, ettersom alle som vokser opp nå enten holder med Scum, Liverpool, Chelsea, Barca eller Real Madrid...med mindre noen i familien/vennekretsen gjør annerledes.
Det gjør at snittalderen for roversfansen i Norge nok kan sies å øke med ett år per år - ettersom det er få nye. Heldigvis er vi unge, jeg anslår snittalderen til å grovt ligge på rundt 25 år - så BRSCN kan da ihvertfall leve godt i 50 år til!;)

Derfor skal vi være ekstremt godt fornøyd når vi nå forhåpentligvis passerer 300 medlemmer i løpet av denne måneden. Samtidig som vi ønsker å ta enda noen steg videre neste sesong. Det kan forsåvidt gjelde en videre økning i medlemstallene, men ikke minst å gjøre medlemstilbudet enda bedre. Supporterklubben har en sunn økonomi, og overskudd skal gi medlemmene enda flere fordeler.

Vi i BRSCN ønsker å tilby medlemmene våre to viktige ting: tilhørighet gjennom å være norsk roversfan, og samtidig gi valuta for kontigenten gjennom medlemsbladet og andre unike medlemsfordeler.

Mvh
Morten S. Helgerud
Styremedlem/økonomisjef BRSCN


Du må være innlogget for å svare

Bar00n

Antall innlegg: 29
Medlem 1273 i supporterklubben

Opprettet 6/26/2009 8:31:38 AM Sist oppdatert 6/26/2009 8:31:38 AM
En ting som kanskje ville fått våre innaktive medlemmer til å komme litt oftere innom sidene her er et vel kanskje et nyhetsbrev? Er jo ikke så alt for vanskelig å samle sammen ukens overskrifter, skrive en innledning og litt forskjellig aktuelt å sende ut til medlemmene?
Du må være innlogget for å svare
1
ForumSupporterklubbenMedlemsantall - korleis få fleire til å melde seg inn?