Design på medlemsblad

Don-Arildo

Antall innlegg: 311
Medlem 480 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/8/2007 3:22:17 PM Sist oppdatert 2/8/2007 3:22:17 PM
Jeg har ennå ikke meldt meg inn i klubben og har derfor ikke sett medlemsbladet, ei heller kan jeg uttale meg om hvordan det ser ut. Men jeg er interessert i å vite hvem som lager det og hvordan det blir laget. Hvilket program som brukes og om det er en fast mal som brukes på hvert blad osv...

Kan selv smykke meg med tittelen Digital Mediedesigner :P og synes det kunne vært spennende å være med å bidra på en eller annen måte.

I tillegg lagde jeg også en BRSCN-logo da kåringen var i gang, men det ble aldri til at jeg gjorde noe mer ut av det. Så jeg kommer muligens til å prøve meg på nytt og sende inn forslaget til vurdering. Ikke det at jeg nødvendigvis mener jeg klarer å lage noe mye bedre, men det er likevel spennende å få prøve seg litt :) I tillegg er det jo bra trening rent yrkesmessig.

Når det gjelder selve websiden er den helt grei, men den kan kanskje virke litt "1999"... :P Det viktigste er at den er funksjonell og brukervennlig, noe den absolutt er. Jeg er heller ikke så dreven i å lage websider med såpass komplekst innhold da jeg lager mine sider i Flash og ikke har snøring på Java, PHP osv... Men kanskje det hadde vært en ide å gi siden et lite ansiktsløft også?

Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 2/8/2007 10:52:51 PM Sist oppdatert 2/8/2007 10:52:51 PM
Du hører fra oss......
Du må være innlogget for å svare
1
ForumSupporterklubbenDesign på medlemsblad