Guide til diskusjonsforumet...

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/14/2004 5:30:41 PM Sist oppdatert 9/14/2004 5:30:41 PM
I det siste har antallet brukere her på brscn.com økt, noe vi er veldig takknemlige for. Vi har rundet 1000 registrerte brukere og har ca 120 ulike brukere innlogget hver dag!

Samtidig kan det virke som ikke alle har satt seg inn i våre regler for diskusjonsforumet, for det har vært veldig mye rot på våre fora i det siste. Derfor vil jeg spesielt be dere om å tenke på to ting før dere oppretter ny tråd:

- Er det allerede en tråd for temaet jeg vil ta opp?
- Poster jeg innlegget på rett forum?


Ellers henviser jeg til våre forumsregler:

BRSCN.com sine vilkår

Du er personlig ansvarlig for innholdet i innleggene du poster, selv om BRSCN.com vil prøve å fjerne alle innlegg vi anser som ulovlige/krenkende så fort som mulig.

BRSCN.com skal holdes skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av en brukers innlegg.

Det er ikke tillatt å trakassere andre brukere. Diskuter sak, men ikke person! Prøv å holde en viss saklig tone i dine innlegg.

BRSCN.com forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller slette innlegg vi mener er i strid med våre retningslinjer og grunntanker slik de kommer frem i forumsreglene, eller som vi generelt ikke finner hensiktsmessige.

Videre forbeholder vi oss retten til å utestenge brukere kommer med grove overtramp på våre retningslinjer, eller konsekvent bryter disse.

BRSCN.com sine forumsregler

Vi vil at det skal være ´høyt under taket´, men må likevel ha noen retningslinjer for våre fora. Her er en oversikt over noen typer innlegg vi ikke vil ha på BRSCN.com sine fora, og som dermed står i fare for å slettes:
• Korte innlegg uten særlig innhold.
• Innlegg fra brukere som inneholder reklame/spam.
• Innlegg skrevet med bare store bokstaver (slå caps lock av!)
• Kritikk som går på enkeltpersoner.
• Stygg språkbruk.
• Innlegg postet i feil forum.
• Innlegg med overskrifter rettet direkte til enkeltpersoner. Private ting kan tas på det interne meldingssystemet.


Dette er bare en påminnelse for å gjøre det artigere for folk flest å bruke vårt diskusjonsforum. Så håper vi på en god høstsesong og et flittig brukt brscn.com-diskusjonsforum!
Du må være innlogget for å svare
1
ForumSupporterklubbenGuide til diskusjonsforumet...