Barsom-Bjørkøy

leo_messi

Antall innlegg: 42

Opprettet 10/28/2009 8:22:58 PM Sist oppdatert 10/28/2009 8:22:58 PM
Hva syns folk her inne om den situasjonen? Er innpå et annet forum og (vgd.no), og der må jeg med skuffelse se at majoriteten av de som utrykker seg ser på denne situasjonen som "et uhell", "skulder mot skulder" "hard men ikke veldig stygg" osv.

Hva syns folk her inne? Etter min mening er denne situasjonen både stygg og ikke minst EKSTREMT FARLIG! Så vidt jeg kan se gjør han dette med fullt overlegg (ikke bare at han stopper han, men også måten det skjer på). Ja, man kan si at situasjonen ikke hadde vært så farlig om Bjørkøy hadde vært i balanse, men det forsvarer vel ikke på noen måte Barsoms måte å gå innpå? Tvert imot syns jeg han fullfører taklinga 100%, pluss at albuen av en eller annen mystisk grunn skal plantes rett i hodeskallen på Odd-spilleren.

Si nå at han bestemmer seg for å gå tøft inn og stoppe Bjørkøy slik han tydeligvis har bestemt seg for. Er det ikke da han selv som må ta konsekvensene av taklingen selv om han er "uheldig" med at han mister balansen?
Jo, mener jeg. Uansett tror jeg ikke det er tilfelle! Han ser Bjørkøy mister balansen fortsetter å "trøkke til" og SØKER hodet til Bjørkøy både med kropp og så til slutt arm!

For Barsom sin del håper jeg han er "uheldig" med at taklingen ble gjort verre pga av nedbøyd motspiller, men i så fall har han utrolig dårlig kordinasjon og dømmeferdigheter som ikke klarer å unngå det. Jeg tror som sagt han gjør dette med 100% overlegg.

Og viss så er tilfelle er det sammen med Heinz Muller saken det styggeste jeg har sett på en norsk fotballbane! At han sannsynligvis slipper unna med denne horrible taklingen/overfallet blir bare altfor dumt av NFF!
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/29/2009 3:10:55 PM Sist oppdatert 10/29/2009 3:10:55 PM
Enig, Barsom er en gris...utrolig stygg sak, flott måte å behandle tidligere lagkamerater på med den taklingen eller overfallet der.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumFotball genereltBarsom-Bjørkøy