NorskeFans søker Blackburn-skribenter!

sglfc8

Antall innlegg: 3

Opprettet 8/14/2007 1:22:42 AM Sist oppdatert 8/14/2007 1:22:42 AM
Hei!
Sitter du inne med en drøm om å skrive om favorittlaget ditt på en hardtsatsende fotballside? Ja, det må du følge med her!

Mitt navn er Ole Henrik Hansen og jeg er redaktør for engelsk fotball på http://www.norskefans.com, en særdeles hardtsatsende side som har bakmennene fra den svenske suksessen SvenskaFans.com i ryggen. Målet er jo å bli like store som våre svenske kamerater.

Blackburn Rovers er desverre er en av klubbene som står uten en aktiv skribent, og det er synd. Kunne du tenke deg å rette på det og få Blackburn-siden på rett kjøl, så sender du en mail til olehenrik.hansen@norskefans.com.

Det som er viktigst å skrive er en oppdatering før kamp og et kampreferat etter. Men vi ser også gjerne nyheter som skader, uttalelser, egne tanker osv. Dette er frivillig arbeid, så man kan riktignok ikke jobbe mer enn tiden strekker til.

I mailen du sender til meg forteller du litt om deg selv, hvorfor Blackburn og hva du vil bidra med. Om du legger til en testartikkel er det et stort pluss!

Jeg håper dette ikke sees som reklame, da dere sikkert ønsker at klubben skal representeres på alle mulige måter. Og husk, dette er ikke noen konkurrent til denne flotte siden!

Da venter jeg på svar!
Du må være innlogget for å svare
1
ForumFotball genereltNorskeFans søker Blackburn-skribenter!