Champions League

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 2/22/2006 11:42:45 PM Sist oppdatert 2/22/2006 11:42:45 PM
Synd at Terje Hauge ødelegge for Chelsea. Greit nok at eg ikkje like chelsea, men holder som regel med engelske lag når dei spele i europa (utenom scum, bolton og liverpool og Burnley:) Lite sannsynli å sjå burnley der med da fyrsta). Bra for engelsk fotball når da går bra. Så kan vi jo håpa på ein engelsk vinnar av cl i år..vil vel muligens hjelpa litt på oss og våre ambisjona om europa til neste år.

Syns da va særs strengt dømt av Hauge.. Mitt inntrykk e at han går etter ballen. Greit nok at da ikkje e ein "fin" takling, men ikkje på nær så stygg at ein kan gi rødt kort. jaja.. Blir vel chelsea nødt til å kjøpa eit par verdensstjerne til..
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 2/23/2006 12:02:42 AM Sist oppdatert 2/23/2006 12:02:42 AM
Jeg syntes situasjonen kvalifiserte til et soleklart gult kort. Del Horno kommer alt for sent inn med alt for stor kraft. Men rødt kort, ærlig talt. Det er feil.
Hauge slo vel ekstra hardt ned pga taklingen av Messi rett før, en takling som for øvrig var mye styggere enn da Del Horno fikk rødt. Men Hauge kan ikke kompensere manglende gult kort i en annen situasjon med å gi rødt senere.

Synd for kampen, men tøft av Hauge å "tørre" å gi rødt på Stamford.

Løpet er på ingen måte kjørt for Chelsea, men det blir mega tøft og litt til...
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/23/2006 12:50:47 AM Sist oppdatert 2/23/2006 12:50:47 AM
Nå håper jeg definitivt på Barcelona-avansement, men uansett mener jeg at Del Hornos utvisning ikke var så ille.

Han går ikke etter ballen i det hele tatt, og det var tydelig fra første spark på ballen at han skulle ta Messi ut av kampen fysisk. Den stemplinga tre minutter tidligere var nesten vond å se på, der har Messi veldig veldig flaks at ikke kneet eller beinet får en verre skade. Som Hauge sa, Del Horno kommer i full fart inn i en situasjon, ser ikke på ballen og går rett i kroppen på Messi. Men hvem bryr seg egentlig, bottom line er at Del Horno fortjente å bli utvist. To feil blir ikke èn rett, men når han ikke tør å ta Messi på vanlig måte får han betale prisen.

Forøvrig hjelper det neppe oss så mye om Chelsea eller Arsenal vinner CL, antall plasser i Europa stiger i hvert fall ikke. Selv håper jeg på Barcelona, med Lyon som en god nr 2 pga en oddskupong. Alt annet enn Juve, egentlig..
Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Opprettet 2/23/2006 1:52:44 AM Sist oppdatert 2/23/2006 1:52:44 AM
Helt enig med herbergeehh her. At noen mener at Hauge var den store stygge ulven i situasjonen der Del Horno fikk rødt kort er jo helt på trynet. Som herbergen sier, så såg det ut som at Del Horno var ute etter å ta Messi fra starten av. Den taklingen i knehøyde kunne fått fatale følger for den unge argentineren.
Heldigvis så satte Hauge Del Horno ut av spill etter hans andre "uheldige" takling for kvelden. Takk gud for at Hauge var tøff nok på SB.

Ønsker begge lag lykke til på Nou Camp og måtte det beste lag seire(DVS: Barcelona).
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 2/23/2006 9:33:33 AM Sist oppdatert 2/23/2006 9:33:33 AM
Jeg synes også det røde kortet var for strengt idømt, og at hauge dømte dårlig i går. Men jeg synes ikke Chelsea skal syte så mye, for Barca ble i mine øyne snytt for to soleklare straffespark. en hands, og terrys nedløping av en fantastisk god Messi!
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 2/23/2006 1:11:12 PM Sist oppdatert 2/23/2006 1:11:12 PM
Greit rødt kort, ute i Europa er terskelen som regel noe lavere enn i Premier League. Dessuten er ikke Del Horno interessert i ball, og tar kun mann. Messi hopper fordi han ser dette, og for å beskytte seg - mulig han overdriver en smule i etterkant, men formålet for en takling skal tross alt være å vinne ballen. Hvor stygg ville neste takling vært? Er interessert i å høre hva Roman mener om dette.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/23/2006 2:02:04 PM Sist oppdatert 2/23/2006 2:02:04 PM
I situasjonen der Del Horno blir utvist mener jeg ikke han fortjener mer enn maksimalt gult kort. Han prøver å treffe ballen med bredsiden (lett å se av tv-bildene), men bommer regelrett og braser inn i Messi (noe han nok hadde gjort uansett).

MEN, i den situasjonen der han grisestempler Messi i kneet tidligere i omgangen fortjener direkte rødt.

Hadde det ikke vært for den situasjonen vil jeg si det var strengt å gi rødt kort, men føler nå det er "rettferdig" - forutsatt at Hauge hadde den første episoden "i bakhodet". Men rart at det ikke ble gitt gult på den første episoden der. Det tyder jo på at han ikke så den skikkelig. Og dermed har han den antakelig ikke i bakhodet heller. Men fra mitt syn, helt greit totalt sett å sende ham av - men IKKE utifra den ene situasjonen. Dermed var dommeravgjørelsen isolert sett for streng, men samtidig også riktig...
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 2/23/2006 6:52:05 PM Sist oppdatert 2/23/2006 6:52:05 PM
Maksimalt gult? Bredsiden? Han går inn med knottene på kneet, bommer ballen med 2 meter (av den enkle grunn at han ikke går etter ballen), ligger og vrir seg i smerte etterpå mens han ser opp for å unngå det røde kortet han vet han får. Korrekt avgjørelse. Forbanna Mourinho, kan han ikke holde kjeft.... Stakkars alle chelsea-supportere, det går ikke veien nå.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/23/2006 9:02:14 PM Sist oppdatert 2/23/2006 9:02:14 PM
For å sitere Hauge; ikke bli lurt av tv-bildene.
Når du ser ting om og om igjen i sakte film ser ting annerledes ut enn det egentlig er, du mister spesielt det tempoet det foregår i. (noe som jo er poenget med slow-mo)

Som Torgeir sier over her, Del Horno gikk aldri etter ballen i taklingene mot Messi. Han kom seg såvidt unna ei idiotisk tofotsblokkering av Robben, før Del Horno da kommer i maksfart. Messi hopper opp, og da blir Del Hornos planer om å meie ham ned (gjerne med ballen også) forandret, og det blir et klønete spark. Hadde ikke Messi hoppa frykter jeg for hva som kunne skjedd, slik Del Horno oppførte seg måtte Messi beskyttes.

Prøvde å sparke ballen? No way. Ballen ruller rolig, Del Horno sparker førti cm over den.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumFotball genereltChampions League