nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 11/16/2005 1:49:48 PM Sist oppdatert 11/16/2005 1:49:48 PM
Australia slo Uruguay 1-0 hjemme i natt foran 82000 tilskuere og vant senere straffekonkurransen. Bresciano scoret kampens eneste mål.

Kewell, Vidmar og Neill (!!!) putta på straffer, mens Viduka bommet.

Herlig at det hvertfall blir 2 Roversspillere i VM. Vi har vel ingen fra andre land med reell mulighet til å bli tatt ut (Friedel ?).
Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 11/16/2005 1:51:21 PM Sist oppdatert 11/16/2005 1:51:21 PM
friedel har lagt opp som landslagsspiller....

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 11/16/2005 2:18:38 PM Sist oppdatert 11/16/2005 2:18:38 PM
Skulle til å si Gamst, men så husket jeg at han spilte på Norge.........og blir ikke no VM på det landet!!

Men helt konge at Neill og Emerton skal til Tyskland, får håpe de spiller akkurat så dårlig at ingen viser interesse for dem!!

ztizan

Opprettet 11/16/2005 4:04:13 PM Sist oppdatert 11/16/2005 4:04:13 PM
føle at emerton e ein spillar i medvind for tiå... han komme t å bli utrolig viktig rovers i år.. tippe han spille bra i vm og eg!

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 11/16/2005 5:37:13 PM Sist oppdatert 11/16/2005 5:37:13 PM
Kan bli artig å følge med de to. Så noen av kampene til australia i prøve WM og syntes de til tider spilte bra og spesielt Emerton imponerte med noen fine raid...

nissefar

Opprettet 11/16/2005 5:48:35 PM Sist oppdatert 11/16/2005 5:48:35 PM
Med Guus Hiddink som trener kan Australia gjøre det stort. Han får jo suksess med absolutt alt han tar i.

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 11/16/2005 6:09:02 PM Sist oppdatert 11/16/2005 6:09:02 PM
Så andre omgang, ekstraomgangene og straffene idag.
Fikk ikke se så mye av våre to, Emerton var dog mer med i andre omgang enn i ekstraomgangene. Han gikk ut med en skade i ekstraomgangen, men jeg tror ikke det var noe alvorlig.
Neill skulle derimot nesten til å spolere for Australia da han klaget på dommeren da han dømte frispark, Uruguay tok frisparket raskt og Neill kom litt på etterskudd, men skudddet gikk heldigvis like utenfor. Hadde vært surt om Neill skulle blitt syndebukk. Istedet satte han straffa i mål. Bra! Gleder meg til å se hva Australia får til i Tyskland.

nissefar

Opprettet 11/16/2005 6:58:10 PM Sist oppdatert 11/16/2005 6:58:10 PM
Vår gamle venn Dwight Yorke og Trinidad Tobago kvalifiserte seg også gitt.

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 11/16/2005 7:29:17 PM Sist oppdatert 11/16/2005 7:29:17 PM
Lucas Neill ble kåret til banens beste etter det jeg har hørt for sin innsats som midtstopper

pks1984

Opprettet 11/16/2005 7:29:43 PM Sist oppdatert 11/16/2005 7:29:43 PM
nissefar skrev:

sa du venn..??

ztizan

Opprettet 11/17/2005 12:08:32 AM Sist oppdatert 11/17/2005 12:08:32 AM
tragisk at dwight yorke ska spilla VM...

astorsen skrev:

Neill var sammen med Grella banens beste spiller, helt fantastisk bak der! Så ganske mye til han, spilte hardt, men fair - mista aldri hodet som vi har sett av og til tidligere.

Neill havnet på etterskudd fordi ingen av de i bedre posisjon (dvs på riktig side av ballen) var like våkne som ham.

Artig med Australia, spesielt etter å ha bodd der i to år. Kommer nok til å følge ekstra godt med de i VM.

astorsen

Opprettet 11/17/2005 1:36:14 AM Sist oppdatert 11/17/2005 1:36:14 AM
Neill spilte bra han, det jeg så. Var bra han til slutt kom opp i den nevnte situasjonen, men han burde akseptert dommerns avgjørelse og kommet seg på rett sted med en gang, de kunne røket på denm sjansen.
Så ikke hele andre omgangen,jeg kom vel inn etter 60 minutt eller noe sånt, hørte kommentatorene sa Emerton var en av kampens profiler sammen med Kewell, og det er meget bra! Selv så jeg ikke noe eksepsjonelt av hverken emo elle neill, men de spilte greit med god innsats. Kampen kom dog inn i en litt merkelig og "nervøs" karakter etter hvert, har vel noe med stundens alvor og alle de gule kortene som ble pålukket opp etter hvert. Australia burde etter min mening avgjort kampen før ekstraomg og strafrer.
Var ikke meningen å "badmouthe" noen av våre to, om det skulle ha sett slik ut i mitt forrige innlegg..

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 11/17/2005 4:22:30 PM Sist oppdatert 11/17/2005 4:22:30 PM
Trinidad Tobago til VM... Og målskåreren spiller på nivå 3 eller 4 i england... Nei og nei..

pks1984

Opprettet 11/17/2005 4:35:38 PM Sist oppdatert 11/17/2005 4:35:38 PM

jaja...hygglig for´n at han har noen venner blant supporterne til Rovers da :-)

herbergeehh

Antall innlegg: 3735

Opprettet 11/18/2005 1:39:00 PM Sist oppdatert 11/18/2005 1:39:00 PM
There´s only one Peter Andrè, one Peter AAAAANDRÈ!

Litt morsomt sitat fra Lucas på vgnett, som følge av at Uruguays spillere var tøffe i trynet i tunnelen:

- Du kan være så sterk du vil i tunnelen, men det er først når du kommer ut på banen at du må gjøre jobben, sier den kompromissløse backen.

Det er gutten sin! :)

Torgeir

Opprettet 11/18/2005 9:45:58 PM Sist oppdatert 11/18/2005 9:45:58 PM

Var bare uenig i vurderingen din, både av situasjonen og av at han ikke gjorde så mye ut av seg. Emerton løp mye, spilte helt ok med noen brukbare innlegg, men var flere andre som var mye mye bedre enn ham.