Vål´enga, hahaha

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/15/2005 10:42:37 PM Sist oppdatert 9/15/2005 10:42:37 PM
Ja da har vi sett Vålerenga få bank av Steaua. Med et såkalt juniorlag. Det er jammen meg bra for Vålerenga at de tapte straffesparkkonkurransen mot Brügge. Tenk om de måtte spilt 6 kamper nå i høst.... Sutrelag
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 1:17:55 AM Sist oppdatert 9/16/2005 1:17:55 AM
Ja.. nå er det du som kaller det et juniorlag.
Det er et lag bestående av reserver, tre juniorer + Brocken og Skiri fra førsteelleveren.
Kall det hva du vil, og men hva du vil.
Jeg er ikke det minste lei meg for det tapet der, slik NFF setter opp kampene måtte det bli slik.
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 1:22:50 AM Sist oppdatert 9/16/2005 1:22:50 AM
Synes fotballspillere burde være såpass godt trent at de klarer den belastningen med 4 kamper på 9 dager. Dette gjelder selvsagt ikke bare Vålerenga, men også de aller fleste andre lag vil jeg tro. Er bare så lei av den survingen til Rekdal alltid når ting ikke går hans vei.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 1:44:23 AM Sist oppdatert 9/16/2005 1:44:23 AM
Dette er ikke snakk om fire kamper på ni dager, det er snakk om å spille kamp tirsdag og torsdag.
Kroppen trenger restitusjon, og Rekdal har selv sagt at om det hadde vært en dag til i mellom, ville det ikke vært noe problem.

I dag starta de spillerne som kunne spille 90 minutter, og de som satt på benken var ikke regna som spilleklare for en hel kamp. Brødrene Holm spilte nitti minutter med tippeliga på tirsdag, mens Ishi spilte 80 mins.

Derfor starta El Gharbi, Driscoll og Strømnes, spillere som har spilt 3.divisjonsfotball hele sesongen.

Hovi, dos Santos, Mathisen og Hulsker var skada, Iversen, Hovi og Wæhler var suspenderte, og Grindheim og Johnsen ble nekta å spille av fysioterapeut Schwabe.

At NFF ikke kan vise noen fleksibilitet overfor Vålerenga i det hele tatt er skammen, det er ikke at Vålerenga velger å ikke ødelegge sine spillere foran serieinnspurten.
Eksempelvis fikk Rosenborg flytta cupfinalen i 1999 til lørdag, fordi de skulle spille CL på tirsdag.

EDIT: Forresten så kan du jo gjerne komme med andre eksempler på Rekdals "surving"?
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 1:52:59 AM Sist oppdatert 9/16/2005 1:52:59 AM
Sorry, så med ett at jeg glemte å svare på det du faktisk skreiv om å tåle fire kamper på ni dager..
Nå snakker vi om tippeligafotball, ikke 3.divisjon.
Klart de hadde greid å gjennomføre kampen, (snakker nå om Ishizaki, DFH, Holm og Berre, som var eneste matchklare a-spillere som ikke starta) men de skal da også prestere litt.

Og med Vålerengas skadeliste blir de nok også helt nødvendige mot LSK på søndag, derfor støtter jeg Rekdal fullt ut i sine valg.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/16/2005 3:19:16 AM Sist oppdatert 9/16/2005 3:19:16 AM
Synd for norsk fotball at den dårligste "løsningen" ble satt ut i praksis. Tippeligaen > UEFA-cupen, uansett.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 11:29:19 AM Sist oppdatert 9/16/2005 11:29:19 AM
Vel, det er jo en måte å se det på.
Men som sagt, dette kan NFF mye for selv, og for å være helt ærlig - Vålerenga ville fått det utrolig tøft selv om Berre, Ishi, DFH og Holm hadde gått inn blant de andre spillerne. For mange spillere mangla, ganske enkelt.
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 12:34:10 PM Sist oppdatert 9/16/2005 12:34:10 PM
Siterer syklist Mads Kaggestad: "- Jeg leste i Aftenposten at han (Rekdal) mente det var et blodslit. Da måtte jeg trekke på smilebåndet. Det er hardere å stå opp klokken åtte om morgenen og gå på jobb, enn det er å spille tre fotballkamper på fem dager, sier Mads Kaggestad til TV 2 Nettavisen.

- Latterlig av VIF
Credit Agricole-rytteren mener det er latterlig av Vålerenga å i det hele tatt klage på oppsettet.

- Jeg ser ingenting dramatisk i dette, og forstår ikke hvorfor de klager. De klager på reising, men to av kampene går jo hjemme og den ene bortekampen er jo mot Fredrikstad, om lag én time fra Oslo, sier Kaggestad.



Og hvis du mener at Vålerenga hadde fått problemer uansett, selv om de hadde brukt de spillerne som begynte på benken fra start. Da hadde de vel tapt uansett kampprogram. Håper NFF slipper å ta ansvaret for at så mange spillere var enten suspendert eller skadet.

Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 12:54:26 PM Sist oppdatert 9/16/2005 12:54:26 PM
Ja, sitèr Mads Kaggestad du. Han er SYKLIST! (og Lyn-fan)
Fotballspillere bruker sykling til restitusjon.
Hvis han mener tre fotballkamper på fem dager er roligere enn å gå på jobb klokka åtte hver dag.. vel, sorry Kaggestad, da er du rett og slett for dum til å regnes med.

Jeg siterer Vidar Davidsen:
- Uvitende
«Det er utrolig hvor uvitende Mads Kaggestad er om andre idretter. Mitt ønske for ham er at Vålerenga inviterer unge Kaggestad med på en treningsøkt med høyintensitetspill på liten bane. Det ligner litt på intensiteten i en fotballkamp.

Så kan han ta i mot noen spark på legger og lår fra Grindheim og Thomas Holm, en albue i mellomgulvet fra Hulsker, et par sugende kroppstacklinger av Wæhler så han går i gresset så det suser».

«Dagen etter denne økta skulle jeg gjerne hilst på Kaggestad med blåmerker, støtskader og verkende muskler på steder han ikke ante at han hadde muskler. Og så ny trening!

Og nei, Vålerenga ville ikke tapt uansett matchprogram.
Ronny Johnsen og Christian Grindheim ville eksempelvis vært klare, antagelig også Arason, og kanskje Hulsker.
Det er da heller ingen som sier at NFF skal ta all skylden, det at Vålerenga tapte har ingenting med dette å gjøre. Det er en prinsipiell sak, NFF motarbeider Vålerenga i denne saken, og ødelegger dermed også for Vålerenga sine europacupsjanser.

Forøvrig så gjør Kaggestad akkurat som deg, han skjønner ikke hva problemet faktisk er her. KONSEKVENT BEHANDLING!
Å spille for Norge ute i Europa to dager etter en tøff tippeligakamp er latterlig, og det bør NFF innrømme og beklage.


Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 2:01:51 PM Sist oppdatert 9/16/2005 2:01:51 PM
Jeg ser faktisk ikke problemet ditt. Tenk hvis Vålerenga hadde kvalifisert seg til CL, da hadde det vært det samme problemet uansett. Kan ikke utsette serien til neste år heller. Engelske lag spiller jo 3 kamper per uke i store deler av sesongen. Da bør det gå med 4 kamper på 9 dager EN gang i sesongen. Ville jo vært latterlig hvis forslaget til Rekdal om at Molde-kampen skulle spilles mellom nest siste og siste serierunde. Ville jo gitt Vålerenga en STOR fordel i serieinnspurten.

Nå gidder jeg ikke diskutere det her lenger.


PS: Ikke kritiser bruk av sitat når du selv bruker Vidar Davidsen som både har spilt for og trent Vålerenga.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 3:17:41 PM Sist oppdatert 9/16/2005 3:17:41 PM
Vålerenga hadde mange forslag til hvor serierunden skulle plasseres, ikke bare til mellom nest siste og siste serierunde - men NFF sa blankt nei til alle. NFF har visst disse datoene i lang tid, men venter til et par uker før kampene spilles med å planlegge. Amatørmessig! Samtidig viser de ifølge Vålerengas representanter ingen samarbeidsvilje, noe som er stusselig med tanke på at det er de som faktisk har gjort feilen her.

Rosenborg har spilt CL i alle år, og vi har hatt lag i UEFA-cupen. Hvorfor i helvete skal ikke NFF greie å holde oversikt over disse datoene, det er jobben deres!

Tre kamper per uke er helt problemfritt. Problemet kommer når spillerne får under 48 timer å restituere seg på. (se link underst for forklaring!)

"Da burde det gå med fire kamper på ni dager èn gang!"
Hvis absolutt alle hadde vært skadefrie og ingen suspensjoner, så kunne det kanskje gått med en tippeligakamp. Mot Steaua trengte Vålerenga alle sine beste, og da er det helt meningsløst at NFF i praksis tar fra Vålerenga Grindheim, Hulsker, Arason og Ronny Johnsen.
Som sagt utallige ganger, problemet er ikke fire kamper på ni dager, det er at 48 timer er for kort tid mellom to kamper, selv UEFA har anbefalt minst tre dager!
Forøvrig viser også artikkelen nederst at landslagsfysioen mente det var for kort tid mellom landslagets to kamper - og det var fire dager i mellom!

Vålerenga har ikke trent mellom tirsdag og torsdag, de har kun kjørt restitusjonsøkter på sine spillere. Det er rett og slett for kort tid, og hvis NFF hadde fått hodet ut av ræva litt tidligere ville de sett dette komme, og flytta Molde-kampen til en tidligere dato.

Når det gjelder Davidsens sitat så bruker jeg et direkte svar til Kaggestad. Begge utsagnene er med en viss ironisk tone, jeg er helt sikker på at Kaggestad ikke virkelig mener at sykling og fotball krever samme restitusjonstid. Han er Lyn-fan, og velger å angripe Vålerenga, jeg mistenker et lite pr-stunt..

Forresten så kan du jo lese hva lederen i norsk toppfotball sier, som jeg har lenka til i posten min ovenfor. Han har ingenting med Vålerenga å gjøre.. ellers har Håkon Schwabe gjort rede for grunnene i adresseavisen. (se link under)
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 4:07:01 PM Sist oppdatert 9/16/2005 4:07:01 PM
Punktum tror jeg vi sier. Like umulig å diskutere Vålerenga med deg som det er å diskutere Blackburn med meg for andre.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 8:11:04 PM Sist oppdatert 9/16/2005 8:11:04 PM
Argh, liker dårlig debatter som ikke blir avsluttet.
Poenget er, Vålerenga stilte med sitt beste mannskap som kunne spille 90 minutter.
Hvis NFF hadde fulgt de reglene og prosedyrene som de har gjort i alle år, ville ikke Vålerenga spilt UEFA-cup to dager etter en seriekamp, og ville kunne starta med fire-fem mann til som faktisk holder nivået.
Det NFF har gjort mot Vålerenga, er en forskjellsbehandling i forhold til andre tippeligaklubber, og da kanskje spesielt med tanke på måten de har lagt det til rette for Rosenborg i alle år.
Du må være innlogget for å svare

Gunnar

Antall innlegg: 882

Opprettet 9/16/2005 8:37:48 PM Sist oppdatert 9/16/2005 8:37:48 PM
Det er så logisk å klage på for mange kamper når gevinsten for Vaalerengen ved en eventuell seier er enda flere kamper. Jeg ville heller kalt det forskjellsbehandling om NFF hadde lagt opp kampprogrammet etter Engens ønske. For det andre er det forbudt å klage på at spillere er suspenderte og for det tredje så kveler du enhver fotballdiskusjon når du må dra inn sitater fra Vidar Davidsen. Punktum finale. Objektiv, jeg!
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 9:31:32 PM Sist oppdatert 9/16/2005 9:31:32 PM
Takk Gunnar.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/16/2005 9:39:15 PM Sist oppdatert 9/16/2005 9:39:15 PM
Hehe. Som sagt så var Davidsen med fordi Kaggestad ble dratt inn, begge to er ca like (u)saklige.
Suspensjoner har ingenting med dette å gjøre, og ANTALL kamper har heller ingentingm med dette å gjøre.
Det er det jeg ikke fatter at folk ikke forstår, NFF kunne forhindret dette ENKELT ved å plassere Molde-kampen i en annen uke - slik at Vålerenga kunne spilt søndag, torsdag, søndag, og fått den ekstra Molde-kampen i ei uke uten europacup.

Gunnar: Så sier du at Rosenborg har blitt forskjellsbehandla de siste ti åra?
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/16/2005 10:34:03 PM Sist oppdatert 9/16/2005 10:34:03 PM
Vidar Davidsen fikk sparken i Vålengera, senere trente han Lyn...dette til opplysning.
Du må være innlogget for å svare

Gunnar

Antall innlegg: 882

Opprettet 9/17/2005 2:39:42 AM Sist oppdatert 9/17/2005 2:39:42 AM
Jeg ville ikke blande meg inn i diskusjonen, jeg ville bare avslutte den :)

Terminlistene for europacuper og TippeXligaen er klare før sesongen. Det er sikkert i NFFs interesse at norske lag gjør det godt i Europa, men jeg tror ikke de har noen regel som sier at klubber som kvalifiserer seg skal få endre kampdatoer hjemme. Jeg har overhodet ingen oversikt over hvordan dette har vært praktisert tidligere med Rosenborg og andre lag, og jeg er heller ikke interessert i å kommentere forskjellsbehandling. Det bør være ganske åpenbart om noe slikt har skjedd.

Jeg vet ikke hva slags forhold Vidar Davidsen har til Engen, men jeg vet at jeg hadde begynt å grine om han hadde blitt manager for Blackburn. Han er omtrent på samme fotballfaglige nivå som Lars Jacob Krogh. Det betyr ikke at alt han sier er feil, men det går helt fint å spille to kamper på tre dager. Det går forresten også an å ha en god fotballtrening uten å være blodig og blå p.g.a. slag og spark. Lurt å trene slik når de har kamp dagen etter.


Takk for meg!
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/17/2005 1:36:44 PM Sist oppdatert 9/17/2005 1:36:44 PM
Hehe.. regna med det, Gunnar.
Men som sagt så kom Davidsen kun inn fordi Kaggestad kom inn. Begge to kan antagelig bli sett bort i fra uten store problemer...

Nevermind, jeg er overraska over at så få ser problemet her, men jeg gir jo forsåvidt litt faan også.
Eggen kan sutre så mye over Vålerengas lag så mye han vil, det var det beste laget som kunne starte.
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/17/2005 3:23:07 PM Sist oppdatert 9/17/2005 3:23:07 PM
Fant ut at jeg glemte å gi eksempler på Rekdals surving. Nå er til og med klanen lei av survingen hans. Se link.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/17/2005 6:29:16 PM Sist oppdatert 9/17/2005 6:29:16 PM
Nei, det der er Kjell Grønningens uttalelser, som ikke på noen måte representerer Klanen som hel supportergruppe.
KG uttaler seg stadigvekk, ettersom det er han media ringer til, men han snakker for seg selv, ikke for Klanen.
Dessuten er det jo strengt tatt ikke "flere eksempler", det er det samme eksempelet all over again:)
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/18/2005 11:58:02 AM Sist oppdatert 9/18/2005 11:58:02 AM
Lurt å ha en talsmann som ikke er talsmann da.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/18/2005 5:52:41 PM Sist oppdatert 9/18/2005 5:52:41 PM
Det er sant.
Du må være innlogget for å svare

blackmartell

Antall innlegg: 222
Medlem 93 i supporterklubben

Opprettet 9/18/2005 7:45:35 PM Sist oppdatert 9/18/2005 7:45:35 PM
o´min Gud i det høye, måtte LSK ta alle de 3 poengene idag. Ikke ofte at jeg som trønder sitter å heier på Lillestrøm, men i kveld er det ingen tvil. Har hatt ei tung fotballhelg, med 1-4 i Molde og 0-3 idag, så trenger jeg en opptur med å få se det sure, ekle trynet til Rekdal etter et klart nederlag i kveld..
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/19/2005 5:44:17 PM Sist oppdatert 9/19/2005 5:44:17 PM
Ble ikke seier, men uavgjort er helt ok i en sånn kamp.
Grindheim mer usynlig enn vanlig, men jeg synes Flo viser mer og mer, har fått tilbake trua på en bra duo nå.
DFH en nytelse å se på, fantastisk talentfull spiller.


Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 9/20/2005 9:41:01 PM Sist oppdatert 9/20/2005 9:41:01 PM
LSK: UTEN NEDRYKK PÅ 31 ÅR (har vif 31 mnd???)

Om ikke sutreunga til vif klarer å spille 1 uke -EN UKE- med slikt program så får de begynne i 3 divisjon da vettu. Der kan de stå over et par kamper uten at det gjør så mye. Tenk å tjene 1-2 mill i året og så begynne å sutre over noe sånt som dette?

De har en arbeidsdag som består av 1,5 - 2 timer trening. Thats it. Og så kommer det en uke hvor de må jobbe litt "overtid", selv om dette tilsvarer 1/3 av en vanlig arbeidstaker i dette landet, og så begynner de å grine som unger. Makan til flaut.

Vålerengens IF skryter av å ha en stor og god stall, men det viser seg nå at den er bitteliten og meeeeeeget skrøplig.

Kanskje det hadde vært bedre for slumklubben å ikke spille Royal League hele vinteren, men heller latt guttevalpene få sove, slappe av og kose seg i fred for all trening?
Du må være innlogget for å svare

Lion82

Antall innlegg: 1114

Opprettet 9/21/2005 9:36:45 PM Sist oppdatert 9/21/2005 9:36:45 PM
Slenger meg på jeg, vålenga HA HA HA.. og snipp og snapp og snute, så var det lille cupeventyret UTE:D

LSK- Hønefoss i finalen!!
Du må være innlogget for å svare

zorrotheman

Antall innlegg: 72

Opprettet 9/21/2005 9:41:21 PM Sist oppdatert 9/21/2005 9:41:21 PM
RomanofChelsea skrev:
LSK: UTEN NEDRYKK PÅ 31 ÅR (har vif 31 mnd???)

Om ikke sutreunga til vif klarer å spille 1 uke -EN UKE- med slikt program så får de begynne i 3 divisjon da vettu. Der kan de stå over et par kamper uten at det gjør så mye. Tenk å tjene 1-2 mill i året og så begynne å sutre over noe sånt som dette?

De har en arbeidsdag som består av 1,5 - 2 timer trening. Thats it. Og så kommer det en uke hvor de må jobbe litt "overtid", selv om dette tilsvarer 1/3 av en vanlig arbeidstaker i dette landet, og så begynner de å grine som unger. Makan til flaut.

Vålerengens IF skryter av å ha en stor og god stall, men det viser seg nå at den er bitteliten og meeeeeeget skrøplig.

Kanskje det hadde vært bedre for slumklubben å ikke spille Royal League hele vinteren, men heller latt guttevalpene få sove, slappe av og kose seg i fred for all trening?

 Helt enig med deg. Men jeg håper at Enga vinner Ligaen. LSK var bra idag. LSK vinner Cupen.

Du må være innlogget for å svare

eivindaugust

Antall innlegg: 185

Opprettet 9/21/2005 11:50:50 PM Sist oppdatert 9/21/2005 11:50:50 PM
Uflaks for Start at Enga tapte i dag! Blir slakt og massevoldtekt i kristiansand!!

Ære være vål´enga:)
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 9/22/2005 7:40:41 AM Sist oppdatert 9/22/2005 7:40:41 AM
Helt uenig med zorro og roman, NFF har skutt både seg selv og Enga i foten når dem nektet å flytte denne kampen det var så mye snakk om, det var vel mot Molde!?
Klart Spillerne klarer å spille 5 kamper på 12 dager, men når det er på slutten av en hard sesong, og alle kampene er veldig viktige er det klart Rekdal prioriterer Serien, og derfor lar vær å toppe laget i europacupen. Hadde gjordt akkurat det samme selv!
Og når det gjelder sammenligningen mellom fotballspillere og oss vanlige arbeidstakere... Så må jeg bare spørre uten at jeg vet hva dere jobber som, har dere noen gang drevet med trening, eller spillt en fotballkamp!? Det er relativt mye mer fysisk krevende en de fleste 9-4 jobber!
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/22/2005 1:41:58 PM Sist oppdatert 9/22/2005 1:41:58 PM
Hold deg litt saklig, Roman, så skal jeg diskutere.
Før det, nøyer jeg meg med å konstatere fakta enda en gang:
To kamper, tre dager - noe Rosenborg aldri har blitt tvunget til - dette handler verken om VIFs bredde eller om antall kamper i denne måneden.
Det eneste Rekdal har klaget over, var to kamper på tre dager. "Hadde det vært tre dager i mellom ville vi ikke klaget".

Gratulerer til LSK. Må si at det sure ved gårsdagens kamp var å tape mot LSK, cupen er det ikke så farlig med.
Vanskelig lag å møte, og antageligvis det laget som passer Vålerenga dårligst. Knallhardt press, fysisk sterke, gode i den defensive (destruktive?) delen - og meget gode på dødballer, som Vålerenga har slitt med hele sesongen.
Måtte Molde slå Hønefoss, ellers er jeg redd det blir fuglekvitring i cupfinala.
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/22/2005 4:04:44 PM Sist oppdatert 9/22/2005 4:04:44 PM
Kampen i går var en maktdemonstrasjon av Lillestrøm. Vålerenga hadde knapt en sjanse før Berres smarte greie på slutten. Blir fest hos meg hvis Vålerenga skulle mislykkes i serien også. Men det gjør de neppe.
Du må være innlogget for å svare

blackmartell

Antall innlegg: 222
Medlem 93 i supporterklubben

Opprettet 9/22/2005 4:47:21 PM Sist oppdatert 9/22/2005 4:47:21 PM
Den festen stiller jeg også på Nissefar..
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/22/2005 11:21:23 PM Sist oppdatert 9/22/2005 11:21:23 PM
Den festen hadde jeg sabotert om det ble tilfelle, men det skjer jo ikke :)
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/23/2005 2:23:53 PM Sist oppdatert 9/23/2005 2:23:53 PM
Vel, det var Berres lurhet, pluss Flo sin store sjanse i 1.omg. Ellers var det vel stort sett dødballer, deriblant den hvor Berre kom rundt og skjøt rett på Reitmaier en halv meter fra linja.
Du må være innlogget for å svare

Lion82

Antall innlegg: 1114

Opprettet 9/25/2005 9:27:23 PM Sist oppdatert 9/25/2005 9:27:23 PM
nissefar skrev:
Kampen i går var en maktdemonstrasjon av Lillestrøm. Vålerenga hadde knapt en sjanse før Berres smarte greie på slutten. Blir fest hos meg hvis Vålerenga skulle mislykkes i serien også. Men det gjør de neppe.

 Nå leder jo start 2-0, så den festen kan bli en realitet!:D
HÅPER Start knuser enga!!;)

Du må være innlogget for å svare

Lion82

Antall innlegg: 1114

Opprettet 9/25/2005 10:20:04 PM Sist oppdatert 9/25/2005 10:20:04 PM
3-0 ;D
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/25/2005 10:33:42 PM Sist oppdatert 9/25/2005 10:33:42 PM
Hvis et så vanvittig ræva lag som Vålerenga skulle prestere å vinne serien må nivået på Tippeligaen ha sunket betraktelig. Heia Start.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/25/2005 10:48:16 PM Sist oppdatert 9/25/2005 10:48:16 PM
Rart VIF ikke rykker ned da...hvis de er så ræva som du sier. Start ga Enga en fotballeksjon og fortjente seieren, men VIF er ikke siste, og langt i fra første, laget som får kjørt seg i Kristiansand. Vi bretter opp ermene og vinner fire siste, forhåpentligvis holder det :)
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 9/25/2005 11:15:01 PM Sist oppdatert 9/25/2005 11:15:01 PM
Sier bare;

STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!!!!

Hehe, sydeuropeisk samba-makrell...
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 9/26/2005 11:10:18 AM Sist oppdatert 9/26/2005 11:10:18 AM
Torgeir (Du skulle jo vært LSK supporter du, med et slikt navn. En Torgeir Bjarmann det er bare en Torgeir Bjarmann)

Hvordan i hule heite skal vif vinne de 4 siste kampene så lenge dere ikke scorer mål? Fire kamper på rad nå uten ett eneste mål, og mot LSK på Åråsen og mot Start i Kristiansand så skaper dere kanskje tilsammen 2 sjanser:)

Dere har bomma så jævlig på kjøpet av Hoset og Flo at jeg ler hver eneste dag jeg våkner. Etter at de to kom har dere bare blitt dårligere og dårligere. Hadde jeg skrevet børsen for VG ville Flo fått en svak 1`er etter i går. LER OG LER OG LER


Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/26/2005 1:04:14 PM Sist oppdatert 9/26/2005 1:04:14 PM
Bomma.. neppe.
Men at de trenger litt tid er det liten tvil om.
Rundspilt i 70 av 90 minutter, utrolig svak kamp.
Vålerenga turte ikke spille langs bakken, de få gangene vi gjorde det ble det faktisk farlig.
Trøster meg med DFH igjen jeg.. for en spiller han kommer til å bli!

Det med "ikke scoret på fire kamper" er jo bare bullshit, ettersom den første kampen var med reservelag mot Steaua og de to neste mot et gjerrig og tøftspillende Lillestrøm.
Det er tilfeldigheter, intet annet.

Når det er sagt så venter nå Lyn, og det passer Vålerenga jævlig dårlig akkurat nå. De kommer til å spille på samme måte, gjerrig og aggressivt. Litt for mange hatoppgjør på kort tid nå..

Til neste kamp vil jeg ha Iversen og DFH på topp, med Grindheim, Gashi og Skiri på midten. Berre må vel inn i en bred rolle, eller ved siden av Iversen og Fredheim Holm.. Så har vi nok råd til å bruke Brocken på backen, med storebror Thomas på venstresida og Wæhler/Johnsen i midten.

Vinner vi de siste fire vinner vi serien, det er jeg temmelig sikker på. Det samme gjelder nok Start..

EDIT: Flo er ikke supermann, han må få noen baller å jobbe med før du kan slakte ham. Igår fikk han null støtte, og da er det helt på jordet å gi ham en 1´er. Feilen lå hos de som spilte opp, ikke hos spissene.
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/26/2005 5:30:40 PM Sist oppdatert 9/26/2005 5:30:40 PM
Enig i at Flo fikk dårlig med støtte, men de få gangene han hadde en mulighet til å gjøre noe, så rotet han seg bort som så altfor mange ganger før. Hoseth var jeg skuffet over at vi kjøpte til å begynne med, alltid ment han har vært oppskrytt og er ikke en spiller som passer inn i Enga - tross alt er ikke VIF et fintspillende lag.

Roman, den dagen Bjarmann holder med Bøler, så skal jeg holde med LSK...
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 9/26/2005 9:24:35 PM Sist oppdatert 9/26/2005 9:24:35 PM
Bare for å helle mer salt i såret deres da; Steffen Iversen er suspendert mot Lyn og kan da ikke spille :)

Og kom ikke her å si at Flo ikke får noe å jobbe med. Sier bare Reitmaier jeg, så pisser pingle-Flo i buksa. Alene med super-Claus både på Ullevål OG på Åråsen, men gammer`n reddet lett begge gangene. Og mot Start rotet han enten bort ballen hver gang han fikk den, gikk i offside eller laget frispark til Start. En "proff" av hans kaliber BØR være bedre enn det han har vist helt siden han kom hjem. Samme om dere stilte med guttelaget mot Steua, dere har uansett 0 mål på 4 obligatoriske kamper. At Kjetil Rekedal velger å stille med urutinerte vrak forandrer ikke statistikken.

Magne Mascara bør jo gå til Torgeirs favorittklubb Bøler han, der kan han sikkert spille uten at MANNFOLK takler han hele tiden.....

Hulsker; Nei huff. Den mannen fortjener faktisk ikke skjelsord mot seg engang. Makan til usympatisk, ræva, talentløs, sutrete, grinete, bitter, håpløs spiller/personlighet!?
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11042
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/26/2005 9:59:01 PM Sist oppdatert 9/26/2005 9:59:01 PM
La rekdal enn opp med ingenteng..la enga gå konkurs
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 9/27/2005 7:30:55 PM Sist oppdatert 9/27/2005 7:30:55 PM
Pettersen83 skrev:
La rekdal enn opp med ingenteng..la enga gå konkurs

 Vel, å ønske enga konk vil ikke være bra for norsk fotball. Selv om jeg holder med Start, håper jeg på at både Enga, Rosenborg og Brann gjør det bra (ikke vinne). Det er ingen tvil om at dette er tungvektere i norsk fotball, og at nivået på disse er toneangivende for resten av ligaen. Interesse og økonomi henger nøye sammen i fotball, noe den nye TV-avtalen viser. De nærmeste 3 årene skal ufattelige 1.000.000.000 kr fordeles på klubbene i norsk fotball. Dette hadde ikke skjedd om Enga, Brann og RBK var i 1 div.

Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/27/2005 8:40:31 PM Sist oppdatert 9/27/2005 8:40:31 PM
Enga har vært konk omtrent annethvert år de siste 20 årene. Men det er godt å ha rike fans....
Du må være innlogget for å svare

Torgeir

Antall innlegg: 863

Opprettet 9/28/2005 1:28:22 AM Sist oppdatert 9/28/2005 1:28:22 AM
RomanofChelsea skrev:
Bare for å helle mer salt i såret deres da; Steffen Iversen er suspendert mot Lyn og kan da ikke spille :)

Og kom ikke her å si at Flo ikke får noe å jobbe med. Sier bare Reitmaier jeg, så pisser pingle-Flo i buksa. Alene med super-Claus både på Ullevål OG på Åråsen, men gammer`n reddet lett begge gangene. Og mot Start rotet han enten bort ballen hver gang han fikk den, gikk i offside eller laget frispark til Start. En "proff" av hans kaliber BØR være bedre enn det han har vist helt siden han kom hjem. Samme om dere stilte med guttelaget mot Steua, dere har uansett 0 mål på 4 obligatoriske kamper. At Kjetil Rekedal velger å stille med urutinerte vrak forandrer ikke statistikken.

Magne Mascara bør jo gå til Torgeirs favorittklubb Bøler han, der kan han sikkert spille uten at MANNFOLK takler han hele tiden.....

Hulsker; Nei huff. Den mannen fortjener faktisk ikke skjelsord mot seg engang. Makan til usympatisk, ræva, talentløs, sutrete, grinete, bitter, håpløs spiller/personlighet!?

 Tror han hadde blitt kælka relativt kjapt :)

Personlig liker jeg Hulsker og har hatt sansen for ham lenge, sikkert mye fordi han er usympatisk hehe. Har møtt ham en gang i barndommen på Vestnes, og da kom vi ikke spesielt godt overens, men vi hadde sikkert gjort det nå :P

Du må være innlogget for å svare

blackmartell

Antall innlegg: 222
Medlem 93 i supporterklubben

Opprettet 9/28/2005 10:48:57 AM Sist oppdatert 9/28/2005 10:48:57 AM
Det er utrolig at en klubb kan få samlet så mye "møkk" i en klubb, slik som Vif har klart. Hoset, Berre, Hulsker og Flo(pp).. Ikke særlig begeistert for Rekdal og Siem heller jeg da. Det verste er at Iversen nå også har blitt en slik sutterkopp, men man blir jo slik de man omgås. Mangler bare Berg Hestad i den gjengen der nå!! Nei, lykke til Tom og resten av Kristiandsand. Måtte dere ta gullet forran sutrekoppene i hovedstaden.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/28/2005 12:11:31 PM Sist oppdatert 9/28/2005 12:11:31 PM
Hulsker har blitt et offer for en litt usympatisk spillestil og en litt uheldig hårklipp i ungdommen, dessverre.
Han er (ifølge folk som er på treninger, snakker med spillerne) en veldig sympatisk person, men som en oppofrende og litt uryddig spiller vil han lett pådra seg motstanderfans´ vrede.
Eksempelvis leste jeg i Enga Inside (Arild Rønsen) at Hulsker ble kjempeglad når Flo signerte.. noe som strider litt mot det egoistiske bildet media lager av ham.
Filming, greit nok - en uvane, som også Berre har. Men utover det så synes jeg Hulsker virker som en ganske balansert person, kanskje i motsetning til Hoseth.........

Og Nissefar... hvilken klubb er det som ikke har pengesterke folk i ryggen da?? Det har vært utrolig mye rot i alle år, men dagens ledelse har vært sinnsykt flinke til å investere riktig, noe vi nå høster fruktene av.
Sesongen etter at vi slo Sandefjord i nedrykkskampen, ble vi nr 2.

Jalland og Hagen ble begge hentet relativt billig, og solgt dyrt til Russland. For de pengene fikk vi henta inn mye kvalitet, og noen som jeg personlig tror på, men som ikke har innfridd enda. (tenker særlig på Ishizaki, Hoseth)

Gashi, Thomas Holm, Daniel Fredheim Holm, Morten Berre, Kjetil Wæhler, David Brocken..... alle spillere som Vålerenga har henta billig - og Gashi vil eksempelvis bli solgt med en veldig stor fortjeneste når den dagen kommer.

Gode investeringer, ryddigere økonomi. De spillerne som har blitt henta foran denne sesongen ble henta for penger fra salg, ikke for penger fra John Fredriksen.

En Blackburn-supporter burde vite bedre, strengt tatt.

Forresten, Roman: At Iversen ikke spiller mot Lyn trenger ikke være så kritisk. DFH og Gashi var glimrende framme mot FFK, og det skal bli moro å se om Daniel får vise seg fram der han er best mot hurraguttene fra skiklubben - som spiss.
Du må være innlogget for å svare
12
ForumFotball genereltVål´enga, hahaha