EM i fotball!

Steadinho

Antall innlegg: 538

Opprettet 6/8/2004 2:36:08 PM Sist oppdatert 6/8/2004 2:36:08 PM
Ja, hvem vinner?

Min favoritt, AZZURRI! (eller Italia for de uvitende:)

Begrunnelse:
Regnet som en av mesterskapets forhåndsfavoritter, og bør levere varene for å tilfredsstille de meget kresne og stortkrevne fansen hjemme i "støvel'n". Folket i Italia forventer at laget tar hjem trofeet, etter flerfulldige år med "lite" suksess på pokalfronten. Og det kan de så absolutt få i år. Italia har slitt med skader foran EM, men nå ser det ut som at alle er "fit for fight". Alex Del Piero spilte 72 minutter sist mot Tunisia (4-0 seier), Panucci spilte første omgang. Stefano Fiore er den eneste som ikke har deltatt i de siste oppkjøringskampene foran EM, men er nå tilbake og er igang med trening igjen.

Trolig 11'er (4-2-3-1):
Buffon
Panucci - Nesta - Cannavaro - Zambrotta
Zanetti - Perrotta
Camoranesi - Totti - Del Piero
Vieri

Kommentar: Giovanni Trapattoni har særdeles mange valgmuligheter i dette stjernegalleriet. Hadde det vært mulig, så kunne Italia meldt på to lag til EM og ingen av lagene hadde gjort skam på det italienske flagget.

I mål er Buffon bankers, og med Toldo og Peruzzi på benken har italienerne den desidert beste målvaktstrioen. I tillegg var det flere meget gode målvakter som "ble igjen" hjemme da laget reiste til Portugal. Målmenn som De Sanctis, Abbiati, Pelizzoli og Marchegiani er alle kvalifiserte målvakter som er gode nok til en plass blant de tre hos "Azzurri".

I forsvar er Nesta og Cannavaro selvskreven (værtfall hos Trap). Også venstreback-plassen er nok vel besatt, av Zambrotta. Men på høyresiden derimot, er det litt mer usikkert hvem som starter på mandag. Panucci er favoritt i Trap's øyne, men sliter litt med en liten skade. Oddo kan fort "hoppe inn" å ta over høyreback'en hvis Christian måtte si "pass". Som på keepersiden, så er Italia godt rustet også i forsvarsrekka ... eller egentlig over hele "fjøla" hvis man skal være ærlige her. Ferrari, nevnte Oddo, Favalli, Materazzi er alle spillere som ikke direkte ville svekket laget betraktelig.

Trap har endret spillersystemet iløpet av fjoråret, og har gått over til to defensive midtbanespiller som "ankrer", med to offensive vinger på hver side. Mellom de vingene, er den en "hengende spiss" eller "support-rollen" som den også kalles. Plassene som de to def.midtbane "krigerne", kan bli hvem som helst. Trap kan velge mellom Andrea Pirlo, Cristian Zanetti, Simone Perrotta og Gennaro Gattuso. Alle disse er i verdensklasse. Men ser man på de siste kampene Italia har spillt, så tyder mye på at Giovanni velger Zanetti og Perrotta, dog flere mener han bør gjøre det motsatte. But who's the boss? :)

På vingene er det store spekulasjoner i italiensk media for tiden, eller det er jo alltid "hot stuff" det som skjer rundt "Azzurri". Mye avhenger på om Alex og Fiore blir spilleklar til første kamp, Alex starter trolig, men Fiore må nok uansett vike for Mauro Camoranesi, da han har imponerte i oppkjøringskampene. Antonio Cassano har også en het kandidatur i denne sammenhengen, noe som Trap har merket etter stort press fra media om at han bør bruke megatalentet fra Bari fremfor halvskadede Del Piero. Også Marco Di Vaio kan steppe inn på en av kantene her, men starter trolig på benkplass når Italia åpner mot Danmark til uka.


Support-man, eller skal vi si Supermann, er det ingen som kan ta fra Italia's store håp, Francesco Totti. Dette er mannen som alle Italias hjerter banker for under Portugal EM. Hvis ikke han lykkes, misslykkes "de blå" ... skal man tro den italienske pressen. Mange har betegnet dette mesterskapet som Tottis mesterskap, bla. Zidane, Platine, Trapattoni, Sir Alex Ferguson +++. Spørsmålet er om han nå da endelig skal lykkes, og bli kronet til Europas konge, eller som mange mener at han har det med å misslykkes i de store kampene/mesterskap. Her kan vi vel legge til at Totti scoret 1-0 målet mot Romania (2-0 seier) som sendte Italia til semifinalen i forrige EM, 2000 i Nederland/Belgia. Der møtte Italia sterk motstand i hjemland og vertsnasjon Nederland. Den endte med 0-0 og straffesparkkonkurranse der Totti elegant chippet ballen i mål ved Italias tredje straffespark, og etter en kanonkamp fra Toldo gikk "Azzurri" videre til finalen, hvor regjerende verdensmester Frankrike sto for tur. I den kampen ble Totti kåret til banens beste spiller, og hadde et flott hælspark i forkant av 1-0 scoringen til lagkamerat, Marco Delvecchio. Del Piero kunne punktert kampen da han ble spilt igjennom av Totti ved en perfekt slått gjennombruddspasning, men Alex var uheldig å bommet på sjansen. Som de fleste vet, så utlignet Frankrike på overtid og tok hjem pokalen da Trezeguet puttet i ekstra omgangen ved Golden Goal. Italia var knuste, og er dermed revansje sugne når de nå går inn i ett nytt EM, som mange håper og tror blir Francesco Totti's EM! Stay tuned.

På spissplassen, er Inters Christian Vieri ett fast innventar. Jevnt og trutt banker han inn mål i Milano, og generellt rundt omkring i "støvel'n". Også på landslaget har han vært jevn på scoringslisten, noe som har ført til fastplass i start 11'ern i Trapattonis mannskap. Corradi er "backup'n" til Vieri, noe som kan kalles en "OK" backup! :) Spillere som Del Piero, Cassano og Totti kan alle brukes som spisser, men trioen brukes mest sannsynlig like bak den langvokste italieneren.

Alt i alt, her snakker vi "PURE QUALITY ALL OVER THE PLACE".

Håper dere er fornøyd med gjennomgangen min av laget! :)

Er åpen for innspill, positivt og negativt.

Tvi tvi til begge lag på mandag, og måtte det beste laget vinne!

Mitt stall tips:
Danmark - Italia: 1-3.
Målscorer Danmark: Jørgensen
Målscorere Italia: Totti, Del Piero og Vieri

-Steadinho- som håper og tror dette blir Francesco Tottis mesterskap!
Du må være innlogget for å svare

Simen

Antall innlegg: 142

Opprettet 6/8/2004 4:42:45 PM Sist oppdatert 6/8/2004 4:42:45 PM
Her har du hvertfall gått grundig til verks! Er ikke sikker på hvem jeg skal holde med i år, håper mest på god og underholdene fotball. Hadde jo vært gøy om Spania endelig kunne fått til noe i et mesterskap, og det skal også bli spennende å se hva Portugal kan få til på hjemmebane. Håper på et flott mesterskap med god fotball og en verdig vinner!
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/8/2004 6:04:14 PM Sist oppdatert 6/8/2004 6:04:14 PM
Sverige!
Du må være innlogget for å svare

loverovers2

Antall innlegg: 35

Opprettet 6/8/2004 6:06:50 PM Sist oppdatert 6/8/2004 6:06:50 PM
mange gode lag som kommer til å kjempe om gullet, tror det bare blir nesten for italia i år også, holder to knapper på frankrike og portugal...det hadde jo vært gøy om Sverige kom langt!;)
Du må være innlogget for å svare

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 6/8/2004 6:26:38 PM Sist oppdatert 6/8/2004 6:26:38 PM
Skulle ikke forbauset meg om Sverige imponerer i år.
Med Zlatan og Henke på topp kan det se lyst ut for svenskene, selv om jeg personlig skulle sett Danmark gå lenger enn sverige.

Nei, jeg heier på England jeg, som alltid.
De ryker vel ut kjempefort, men jeg håper og håper :)
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 6/8/2004 11:03:45 PM Sist oppdatert 6/8/2004 11:03:45 PM
Pussig det der, "Alle" har bestandig heiet på England, mens jeg, har alltid "hatet" dem. Stiller meg uforstående til dem som heier på England, består jo bare av Scum-spillere.. Scotland er laget, der har jo Rovers et par-tre spillere med.

Steadinho: Herlig gjennomgang av Italia, tydelig interessert du, morsom lesning.. manglet bare en ting; en direkte utfordring til en lignende gjennomgang av våre favorittlag i EM, jøss, der kom den gitt, begynn å skriv gutter;)

Selv har jeg alltid likt Spania og Portugal.. Spania fortjener omsider litt suksess, og kanskje går det siden dem alltid har vært suveren i kvalikk, men mislykket i mesterskap, nå mislyktes de en god del i kvalikken, så kanskje...
Portugal liker jeg noe fordi de var egentlig de første til å spille med nåtidens 4-4-2 (altså 4-2-3-1 formasjonen). De fleste andre har sett på portugal og tatt etter.
Og når de startet med denne formasjonen, og spilte en mer "brasiliansk fotball" en Brasil selv, da var jeg solgt. To driblene Figo og "Conceicao"(dere vet hvem jeg mener) på vingene og playmakern Rui Costa i bak Nuno Gomes som stupheadet inn mål på mål i 98 VM, det var GOD fotball. Håper dem lykkes på hjemmebane.
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 6/9/2004 7:13:23 AM Sist oppdatert 6/9/2004 7:13:23 AM
det viktigste er selvsagt at sverige ryker ut fortest mulig, men jeg er redd dem kan nå ganske langt. Håper også at Frankrike får problemer!
Mine favoritter er italia, med hjemmelaget portugal som outsider!
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/9/2004 1:06:09 PM Sist oppdatert 6/9/2004 1:06:09 PM
Scotland er bra,men Irland digger jeg også!
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 6/9/2004 1:36:42 PM Sist oppdatert 6/9/2004 1:36:42 PM
Holder bestandig en knapp på de store seiersherrene
Italia, Frankrike og Brasil.

Men for å velge ut ett land, så sier jeg: Italia
skuffer meg at inzaghi ikke er med.
Du må være innlogget for å svare

loverovers2

Antall innlegg: 35

Opprettet 6/9/2004 2:42:16 PM Sist oppdatert 6/9/2004 2:42:16 PM
Brasil er da ikke med i EM!
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 6/9/2004 3:18:35 PM Sist oppdatert 6/9/2004 3:18:35 PM
Må vel henge meg på Italia egentlig, har en fantastisk spilletropp, og det uten spillere som Gilardino, De Rossi, Miccoli og Pelizzoli - som jeg hadde håpa ville bli med troppen. (spesielt kanskje Gilardino i stedet for Corradi, han har jo vært helt fantastisk denne sesongen!)

Cassano er det vel mange som roper på ja, og han har til tider vært enestående denne sesongen - men på slutten så viste han vel litt dalende form.. det man skal være sikker på er vel at han og Totti er livsfarlige sammen, noe jeg tror vi får sett under EM. Telepatisk kontakt omtrent...

Cassano bor vel forresten sammen med mora si i huset til foreldrene til Totti, hvis jeg ikke tar helt feil.. gatebarn i Bari før han ble plukka opp i a-stallen deres som 16-åring, og ble en hit etter kort tid. 30 millioner pund til Roma sier vel det meste antar jeg..
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/9/2004 3:58:46 PM Sist oppdatert 6/9/2004 3:58:46 PM
Italia..uff,bare primadonnaer som ikke kan spille i regnvær for da ødelegges hårsveisen..! :)
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 6/10/2004 12:51:25 AM Sist oppdatert 6/10/2004 12:51:25 AM
holder med Jansen her.. Hollywood spillere..

Det fins unntak da, Gattuso er RÅ.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 6/10/2004 9:10:07 AM Sist oppdatert 6/10/2004 9:10:07 AM
loverovers2, det har jeg da aldri sagt.
Men innrømmer at det kunne tolkes slik som du tolket det.
Du må være innlogget for å svare

loverovers2

Antall innlegg: 35

Opprettet 6/10/2004 9:19:22 AM Sist oppdatert 6/10/2004 9:19:22 AM
Oki;) beklager
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/10/2004 3:15:35 PM Sist oppdatert 6/10/2004 3:15:35 PM
Jeg tror Frankrike, Italia eller Spania vinner EM.
England og Nederland som outsidere.

Personlig håper jeg England vinner.

Buffon
Thuram-Cannavaro-Nesta-Cole
Pires-Zidane-Lampard
Del Piero
Henry-Totti
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/10/2004 6:04:53 PM Sist oppdatert 6/10/2004 6:04:53 PM
Drømmelag?? Hvor har du gjort av Vieira eller Totti?
Du må være innlogget for å svare

S_Krokstad

Antall innlegg: 188
Medlem 68 i supporterklubben

Opprettet 6/10/2004 11:07:56 PM Sist oppdatert 6/10/2004 11:07:56 PM
tror Frankrike eller Italia kommer til å vinne, men det er jo mange gode lag som kan hevde seg helt der oppe.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 6/11/2004 9:20:06 AM Sist oppdatert 6/11/2004 9:20:06 AM
Bare ÉN dag igjen nå ;D
wii, tsehe. Gleder meg som en guttunge!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/12/2004 2:22:17 PM Sist oppdatert 6/12/2004 2:22:17 PM
hadde ikke plass til Vieira. vanskelig å vinne ett drømmelag fra em ettersom det er så mange å velge mellom
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/12/2004 6:54:37 PM Sist oppdatert 6/12/2004 6:54:37 PM
ojojoj. hellas leder over portugal.
Du må være innlogget for å svare

loverovers2

Antall innlegg: 35

Opprettet 6/13/2004 11:39:43 AM Sist oppdatert 6/13/2004 11:39:43 AM
Gleder meg grisemye til England-Frankrike...oioioi....gøy hvis England klarer noe bra i dette EM
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 6/14/2004 11:30:47 AM Sist oppdatert 6/14/2004 11:30:47 AM
Loverovers2. uffda, dårlig start isåfall.
Viva'la'france herjer godt utpå banen.
Mannen med stor Z i navnet sitt, Zidane utgjør mirakler.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/14/2004 3:12:09 PM Sist oppdatert 6/14/2004 3:12:09 PM
Akkurat nå så synes jeg synd på england.
Så dere tilbake spillet til gerrard. det var noe av det mest latterligste jeg har sett.

Og det var verfall ikke beckham sin feil, selv om han burde skårt.
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/14/2004 3:58:51 PM Sist oppdatert 6/14/2004 3:58:51 PM
Uff! Helt elendig driturettferdig spør du meg!!
Det måtte frispark og straffe på 2 min til for at fr.rike vant-ingen spillermål!De spilte elendig og england jobbet og slet i 90 min og fortjente SÅ den seieren!Følte med england i går og gjør det enda...! Hater når fotballen er så brutal.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/14/2004 9:37:44 PM Sist oppdatert 6/14/2004 9:37:44 PM
ikke så urettferdig da. Når England lå så langt bak som de gjorde, så kan vi ikke forvent noe annet. Men det var uflaks.
Du må være innlogget for å svare

loverovers

Antall innlegg: 486

Opprettet 6/14/2004 10:14:47 PM Sist oppdatert 6/14/2004 10:14:47 PM
de fortjente å tape så kjedelig som de spilte.... de scora ett mål og resten så hadde de alle i forsvar....

Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/16/2004 3:20:12 PM Sist oppdatert 6/16/2004 3:20:12 PM
De spilte taktisk klokt! De ødela fullstendig for fr.rike som ikke klarte noen ting!! Svennis er hvertfall enig med meg..! :)
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/18/2004 10:44:06 PM Sist oppdatert 6/18/2004 10:44:06 PM
fy faan for et mål av Zlatan.
Han er jo blitt en gentelman også.
Etter min mening, så er han en av Europas beste spiss
Du må være innlogget for å svare

loverovers

Antall innlegg: 486

Opprettet 6/19/2004 5:42:49 PM Sist oppdatert 6/19/2004 5:42:49 PM
ja sinnsykt mål, men dessverre takler eg ikkje fyren...
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 6/19/2004 6:44:35 PM Sist oppdatert 6/19/2004 6:44:35 PM
Ingen andre som greier det heller, loverovers, så det trenger du ikke tenke på. Vel, Nesta og Cannavaro da, men bortsett fra dem så er det ingen som takler ham..
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/25/2004 9:29:11 PM Sist oppdatert 6/25/2004 9:29:11 PM
Zlatan har jo blitt en gentelman.
Stor spiller
Du må være innlogget for å svare

daheri

Antall innlegg: 725

Opprettet 6/27/2004 11:55:06 PM Sist oppdatert 6/27/2004 11:55:06 PM
ja da var tsjekkia videre! jeg trodde jeg dreit meg ut når jeg svarte på konkurransen vår før det var spilt en eneste kvartfinale, men begge mine er fortsatt med!
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 6/28/2004 12:11:50 AM Sist oppdatert 6/28/2004 12:11:50 AM
Portugal-Tsjekkia, 1-2
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 6/29/2004 11:30:06 AM Sist oppdatert 6/29/2004 11:30:06 AM
Har Hellas jeg, bare vent og se. De er mye bedre enn folk tror, de har ikke bare IMPONERT, de har vist at de har spillere i ypperste klasse - som Zagorakis, Charisteas og ikke minst TRAIANOS DELLAS.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/29/2004 2:04:41 PM Sist oppdatert 6/29/2004 2:04:41 PM
jeg tror også tsjekkia slår portugal 2-1.

Jeg fant noe på the sun. Trezeguet spytter etter Jacques Santini. Håper han blir straffet av det frandke forbundet.
Synes spyttere er kvalme.


Du må være innlogget for å svare

loverovers

Antall innlegg: 486

Opprettet 6/30/2004 6:19:25 PM Sist oppdatert 6/30/2004 6:19:25 PM
portugal slår tjekkia i finalen 2-1...

Nedved må jo stå over en eventuell finale..kjipt det
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/1/2004 3:09:29 AM Sist oppdatert 7/1/2004 3:09:29 AM
Nedved må stå over?

Er det fakta? Trodde det ble bestemt imorgen..
Eller driver du bare med spådom? i så fall: Fy SKAM deg, tenk å skrive noe sånt på den måten her.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 7/1/2004 11:00:57 AM Sist oppdatert 7/1/2004 11:00:57 AM
Hvem mener dere er de største profilene i dette EM?
Som har utmerket seg og vist klasseforskjell!

Selv har jeg bare funnet 2, portugals midtstopper, Carvalho.

Og Tsjekkias spiss, Baros.
Du må være innlogget for å svare

loverovers

Antall innlegg: 486

Opprettet 7/1/2004 12:40:33 PM Sist oppdatert 7/1/2004 12:40:33 PM
nei, de har bestemt at kortet blir stående og då går han nok glipp av finalen...jaffal det som var på nyhetene.. :(
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 7/1/2004 2:01:20 PM Sist oppdatert 7/1/2004 2:01:20 PM
Det er egentlig ikke så mange som har utmerket seg spesielt i em synes jeg, men bortsett fra dem du nevnte, må vel også Rooney nevnes!
Du må være innlogget for å svare

Joar

Antall innlegg: 202

Opprettet 7/1/2004 2:05:58 PM Sist oppdatert 7/1/2004 2:05:58 PM
Nedved må jo nesten få et gult til for å miste finalen...

to gule = stå over neste kamp.

Ett gult = Ikke drit deg ut i år igjen og skaff deg et gult i semien så du må se en eventuell finale fra tribunen.

Hvis Nedved har to gule nå, så skal han i såfall stå over semifinalen, og da trenger han ikke være redd for å måtte stå over finalen hvis de kommer seg dertil uten ham......
Du må være innlogget for å svare

loverovers

Antall innlegg: 486

Opprettet 7/1/2004 8:31:28 PM Sist oppdatert 7/1/2004 8:31:28 PM
ja eg vet ikkje ...
si det til de derre nyhetsfolka...
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/2/2004 12:16:45 AM Sist oppdatert 7/2/2004 12:16:45 AM
Nå er jo ikke problemstillingen ved Nedved så veldig aktuell uansett da...


Rooney? seriøst, du mener ikke at han er en av EMs PROFILER, han hadde 2 gode kamper.. og det var det. Selv om han er GUD i pressen, og gjort mye godt med tanke på alderen sin så er han ikke en av EMs profiler, bare som spisser har han en LANG vei opp til Baros' og Nistelrooy's EM, Dahl Thomasson har også vært mye bedre.

EM profiler som bør nevnes: Dellas i Hellas har holdt hele forsvaret(laget/taktikken/spillestilen, kall det hva du vil) sammen, og at han sendte Hellas til finalen var kronen på verket.
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 7/2/2004 7:48:15 AM Sist oppdatert 7/2/2004 7:48:15 AM
Baros kan jeg til en viss grad være enig i, men ikke dem to andre. Nistelrooy ligger jo halve kampen og drar seg etter gresset og gauler etter straffe, jævla filmfaen! Tomasson kan heller ikke måle seg med rooney i mine øyne, han har virkelig imponert meg!
Du må være innlogget for å svare

loverovers2

Antall innlegg: 35

Opprettet 7/2/2004 10:38:48 AM Sist oppdatert 7/2/2004 10:38:48 AM
oioi...så ble det altså hellas.....pokker så god dellas er!!
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 7/2/2004 10:49:15 AM Sist oppdatert 7/2/2004 10:49:15 AM
H
E
L
L
A
S

Dette var enormt. Jeg hoppet i sofaen i glede i går! ;D
yeah, Nå tror jeg INGEN vil si 'portugal vinner finalen'
Hellas nye greske guder, kan utrette mirakler.
Har en blandet følelse om kampen, er ikke så sikker på om det var en fortjent seier. hehe
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/2/2004 6:48:39 PM Sist oppdatert 7/2/2004 6:48:39 PM
herbergeehh (791) Endre melding | Slett melding 29 jun 11:30
Har Hellas jeg, bare vent og se. De er mye bedre enn folk tror, de har ikke bare IMPONERT, de har vist at de har spillere i ypperste klasse - som Zagorakis, Charisteas og ikke minst TRAIANOS DELLAS.




Bare for å nevne det..
Du må være innlogget for å svare

S_Krokstad

Antall innlegg: 188
Medlem 68 i supporterklubben

Opprettet 7/2/2004 9:48:04 PM Sist oppdatert 7/2/2004 9:48:04 PM
Hellas har imponert stort.
utrolig morsomt at de gikk helt til finalen.
bra at noen som ikke har vunnet så mye kommer til finalen.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/2/2004 11:53:59 PM Sist oppdatert 7/2/2004 11:53:59 PM
Her svarer du på et innlegg til en som holder Italia som favoritt til å vinne EM.


herbergeehh (796) 9 jun 15:18
Må vel henge meg på Italia egentlig, har en fantastisk spilletropp, og det uten spillere som Gilardino, De Rossi, Miccoli og Pelizzoli - som jeg hadde håpa ville bli med troppen. (spesielt kanskje Gilardino i stedet for Corradi, han har jo vært helt fantastisk denne sesongen!)

Cassano er det vel mange som roper på ja, og han har til tider vært enestående denne sesongen - men på slutten så viste han vel litt dalende form.. det man skal være sikker på er vel at han og Totti er livsfarlige sammen, noe jeg tror vi får sett under EM. Telepatisk kontakt omtrent...

Cassano bor vel forresten sammen med mora si i huset til foreldrene til Totti, hvis jeg ikke tar helt feil.. gatebarn i Bari før han ble plukka opp i a-stallen deres som 16-åring, og ble en hit etter kort tid. 30 millioner pund til Roma sier vel det meste antar jeg..






Sånn, "bare for å nevne det" ;)
Du må være innlogget for å svare
12
ForumFotball genereltEM i fotball!