Stoltheta mi for Rovers har fått ein knekk - mistar DU følelsane dine for klubben vår?

kjetilst

Antall innlegg: 25
Medlem 527 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 2:55:27 PM Sist oppdatert 12/15/2010 2:55:27 PM
Forholdet og stoltheten min til Blackburn har fått seg ein knekk dei siste dagane.. Det er ikkje ein slik måte å driva på eg ønsker...

Til mortenanilsen og Magic seven: De skreiv om bekymringa dykkar for laget vårt på manager-tråden. Eg må seia meg svært enig med dykk! Eg er også bekymra for laget vårt og er også for første gang i mi 17-årige supporterhistorie redd for framtida til klubben… Er redd for at sjarmen og det spesielle med Rovers vert teke frå oss; Då tenker eg på nøkternhet, lagfølelse, personalbehandling, atmosfære og haldningar(som eg har opplevd frå Jack Walker og seinare i stor grad John Williams.) Dette er ein stor del av grunnen til at eg har valt å halde med Blackburn, og at eg framleis bryr meg om laget mitt. (og grunnen til at eg haldt like mykje med laget dei sesongane Blackburn ikkje var i Premier League) Desse grunnane er noko som har skilt oss ut frå mange andre klubbar. Eg trur dette er det som gjer at supporterane er så glad i laget vårt!!!

Ja... Eg skjønnar at klubb og supporterar ønsker å kjempa om pokalar, men ikkje ved å øydeleggja imaget til klubben vår. Dersom kun pokalar var kriteriet mitt når eg vart interessert i fotball ville United blitt mitt val, når eg gjekk på barneskulen på 90-talet(Takk for at det ikkje skjedde:) )

Me møter denne veka sterke reaksjonar på sparkinga av Sam frå blant anna heile fotball-England, og eg trur mange har fått diverse spørsmål frå kameratar om kva som skjer med Rovers… John Williams såg seg nok nødt til å gå inn for sal og har nok ikkje hatt noko med sparkinga å gjere, så eg har ingen dårlege følelsar ovenfor han. Salet kan likevel verta fatalt for klubben. Håpar at pessimismen min er motbevist til sommaren (og om 5 år)

Eg ser ikkje for meg at eg nokon gong kjem til å få eit nytt favorittlag, men eg er redd at følelsane mine for Rovers vert svekka dersom klubben endrar seg slik det kan sjå ut no.

Dersom Venky’s held fram med det som kan sjå ut som eit vanstyre(og leikegrind/dataspel som nokon seier), vil det verta øydeleggjande for engasjementet, kjærligheten og stoltheten din ovenfor Rovers?
Du må være innlogget for å svare

Rovers

Antall innlegg: 188

Opprettet 12/15/2010 3:06:03 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:06:03 PM
Jeg kan ikke si jeg mister følelsene for Blackburn Rovers SÅ lett som den situasjonen vi er i nå. Faktisk så synes jeg det er litt spennende, endelig litt action hehe Drømmen er å få enten Maradona eller godeste Shearer som ny manager.

Blackburn er på en måte dama mi som jeg ALDRI _ALDRI_ kommer til å gjøre det slutt med. SÅ høyt elsker jeg denne fantastiske klubben:) Såklart, om de skulle finne på å endre navn til Venkys United så blir nok tonen en annen. Men det blir nok aldri tilfelle! ;)
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/15/2010 3:10:54 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:10:54 PM
Rovers skrev:
Såklart, om de skulle finne på å endre navn til Venkys United så blir nok tonen en annen. Men det blir nok aldri tilfelle! ;)

 Ikkje? Det kjem vel kanskje an på om ein ser på fasaden som det avgjerande, eller tek steget bakom.

Om Venky´s/Kentaro dikterar alt som skjer er det vel nesten verre enn at klubben endrar namn (og det er ikkje slik at eg ikkje ville ha reagert om klubben endra namn).

Du må være innlogget for å svare

bammargera

Antall innlegg: 134

Opprettet 12/15/2010 3:32:45 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:32:45 PM
Vil bestandig elske Rovers.
Men har ikke trua på de nye eierne som trulig kun vil bruke oss for å få PR (se link).
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 12/15/2010 3:47:17 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:47:17 PM
Forbanna jævler som sparker en så god trener!
Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 12/15/2010 3:52:38 PM Sist oppdatert 12/15/2010 3:52:38 PM
Så lenge Blackburn Rovers består vil jeg alltid være supporter. Klubbens historie og posisjon i engelsk fotball er sterkere enn eierne.
Selv om jeg er sterkt kritisk til hendelsene de siste dagene, skal ingen få komme å ta fra meg stoltheten over å følge en av verden eldste fotballklubber!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 12/15/2010 4:07:40 PM Sist oppdatert 12/15/2010 4:07:40 PM
Hei!

Etter at jeg i mange år var veldig aktiv både på forumet her og i supporterklubben har det vært svært stille fra meg de siste par årene her. Vet ikke helt hvorfor det ble sånn, jeg har hele tiden fulgt like mye med på Blackburn, sett så og si alle kamper, og engasjementet gløder fremdeles.


Men idag tenkte jeg at jeg ville komme med mine syn på det som skjer rundt klubben vår, mye av det jeg ville skrive har Kjetil på glimrende vis gjort i åpningsinnlegget her!

Det har alltid vært klubben Blackburn Rovers jeg har elsket. Spillere, managere og trenere kommer å går, det er selve klubben som betyr noe. Jeg har alltid vært stolt over måten Blackburn har drevet på. Sunn økonomisk styring, prestert godt utifra forutsetningene ved at vi stort sett har spilt i toppdivisjonen de siste 20 årene. Vi har gjort mange smarte kjøp og fått flere gode tabellplasseringer til tross for liten økonomi.

Har alltid møtt mye respekt fra andre supportere over måten Blackburn kjemper på og slår nedenifra mot større klubber. Jeg digger å være den kjente underdogen når man snakker om David og Goliat!

Det som skjer i Blackburn nå strider i mot alt jeg har verdsatt og sett opp til Blackburn ved. Klubben som tidligere bare har blitt styrt av personer som genuint bryr seg om klubben erstattes nå med noen kjeltringer fra India som egentlig er interessert i cricket. Noe styres fra India, noe fra Sveits, jeg vet egentlig ikke helt hva som er strukturen i dette hierarkiet.

Sam Allardyce får sparken midt i en sesong hvor vi presterer bra, og en ny trener vil ikke hentes inn før sesongen er over. Hvor i alle dager er logikken? Om Inderne ville ha en ny trener, så virker det for meg utrolig dumt å ikke la Sam få styre ut sesongen og garantert sikre plassen. Blir et stort skjær i promoteringsplanene deres dersom vi på grunn av dette spiller Championship neste år.

Vi ser Maradona linkes til klubben, vi ser Akon posere i Rovers drakt. Venkys er utelukkende ute etter å styrke sitt merke gjennom Blackburn og tjene penger via dette.

Man kan ikke sammenligne dette med når Jack Walker spyttet penger inn i klubben, dette var utelukkende gjort av kjærlighet for Blackburn, med null vinningshensikt foruten pokalen what so ever.

Jeg er redd de fundementale prinsippene Blackburn sammenlignes med og arbeider etter er visket bort. Arte Et Labore (Som forøvrig står på armen min, det vil ikke bli glemt)

Jeg er spent på fortsettelsen, men frykter det værste.

Til ettertanke:

I have never written a poem before, I don´t see any point in rhyme.
It never appeals to us working class, It´s just a waste of time.
Well now is a bit different, I need to tell you how I feel.
And in some small way pay tribute to the Blackburn man of steel.
It´s vital not to miss the point, football is not a bit of fun.
It´s pride and passion, skill and strength all rolled into one.

It´s not about Man Utd, Chelsea and some foreign fancy Dan.
It´s Blackburn, Preston, Burnley, that´s where it all began.
Where what you see is what you get, but don´t show how you feel.
But I´m making my exception for the Blackburn man of steel.
I really need to thank him for the pride he gave us back.
Just for a while we where the best, thanks to Uncle Jack.

Few people have the vision to make a dream come true.
For the beauty of Jack Walker´s was - we got an invite too.
Some saw him as a rich old man who bought a winning team
But for me they miss the point, he bought us all our dream.

I think it´s maybe true to say it could not last for ever
But then again I´m certain that it´s better once than never
And even if those winning ways never do come back
They can´t take away the memories, thanks to Uncle Jack.

Hendry, Sutton, Batty, Shearer, the names roll of the tongue
But "There´s only one Jack Walker" is still the Rovers´ song.
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 12/15/2010 4:22:12 PM Sist oppdatert 12/15/2010 4:22:12 PM
Og for å svare på spørsmålet i tråden. Nei, jeg mister ikke følelsene til klubben uansett, men jeg er redd jeg mister stoltheten for klubben. Tiden vil vise.
Du må være innlogget for å svare

Magic_seven

Antall innlegg: 137

Opprettet 12/15/2010 4:39:00 PM Sist oppdatert 12/15/2010 4:39:00 PM
Jeg mister nok en del engasjment den dagen det evt ikke er plass til "local lads" i start 11´ern lenger. Å det er det jeg frykter kommer til å skje. Min spådom er at til sesongstart neste år, stiller Blackburn omtrent et helt nytt lag sammenlignet med det som kom på banen mot Everton, på åpningsdagen i høst. Å da er det klart det altageligvis gjør noe med følelsene. Men Blackburn Rovers kommer jeg til å følge tett hele livet! :)

Men en ting skal jeg innrømme, og det er at vi spiller/har spilt en kjedelig fotball. Så at de nye eierne vil gjøre noe med det, synes jeg er greit. Så håpet er at det blir med den forandringen, ved at vi får inn en managertype med en mer offensiv filosofi enn Big Sam har. Å at det ikke snus opp ned på alt anna i klubben.

Går en spennende tid i møte som Blackburn Rovers supporter. Men får håpe ingen negative spådommer slår til!
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 12/15/2010 4:48:08 PM Sist oppdatert 12/15/2010 4:48:08 PM
Eivind_Brann skrev:
Hei!

Etter at jeg i mange år var veldig aktiv både på forumet her og i supporterklubben har det vært svært stille fra meg de siste par årene her. Vet ikke helt hvorfor det ble sånn, jeg har hele tiden fulgt like mye med på Blackburn, sett så og si alle kamper, og engasjementet gløder fremdeles.


Men idag tenkte jeg at jeg ville komme med mine syn på det som skjer rundt klubben vår, mye av det jeg ville skrive har Kjetil på glimrende vis gjort i åpningsinnlegget her!

Det har alltid vært klubben Blackburn Rovers jeg har elsket. Spillere, managere og trenere kommer å går, det er selve klubben som betyr noe. Jeg har alltid vært stolt over måten Blackburn har drevet på. Sunn økonomisk styring, prestert godt utifra forutsetningene ved at vi stort sett har spilt i toppdivisjonen de siste 20 årene. Vi har gjort mange smarte kjøp og fått flere gode tabellplasseringer til tross for liten økonomi.

Har alltid møtt mye respekt fra andre supportere over måten Blackburn kjemper på og slår nedenifra mot større klubber. Jeg digger å være den kjente underdogen når man snakker om David og Goliat!

Det som skjer i Blackburn nå strider i mot alt jeg har verdsatt og sett opp til Blackburn ved. Klubben som tidligere bare har blitt styrt av personer som genuint bryr seg om klubben erstattes nå med noen kjeltringer fra India som egentlig er interessert i cricket. Noe styres fra India, noe fra Sveits, jeg vet egentlig ikke helt hva som er strukturen i dette hierarkiet.

Sam Allardyce får sparken midt i en sesong hvor vi presterer bra, og en ny trener vil ikke hentes inn før sesongen er over. Hvor i alle dager er logikken? Om Inderne ville ha en ny trener, så virker det for meg utrolig dumt å ikke la Sam få styre ut sesongen og garantert sikre plassen. Blir et stort skjær i promoteringsplanene deres dersom vi på grunn av dette spiller Championship neste år.

Vi ser Maradona linkes til klubben, vi ser Akon posere i Rovers drakt. Venkys er utelukkende ute etter å styrke sitt merke gjennom Blackburn og tjene penger via dette.

Man kan ikke sammenligne dette med når Jack Walker spyttet penger inn i klubben, dette var utelukkende gjort av kjærlighet for Blackburn, med null vinningshensikt foruten pokalen what so ever.

Jeg er redd de fundementale prinsippene Blackburn sammenlignes med og arbeider etter er visket bort. Arte Et Labore (Som forøvrig står på armen min, det vil ikke bli glemt)

Jeg er spent på fortsettelsen, men frykter det værste.

Til ettertanke:

I have never written a poem before, I don´t see any point in rhyme.
It never appeals to us working class, It´s just a waste of time.
Well now is a bit different, I need to tell you how I feel.
And in some small way pay tribute to the Blackburn man of steel.
It´s vital not to miss the point, football is not a bit of fun.
It´s pride and passion, skill and strength all rolled into one.

It´s not about Man Utd, Chelsea and some foreign fancy Dan.
It´s Blackburn, Preston, Burnley, that´s where it all began.
Where what you see is what you get, but don´t show how you feel.
But I´m making my exception for the Blackburn man of steel.
I really need to thank him for the pride he gave us back.
Just for a while we where the best, thanks to Uncle Jack.

Few people have the vision to make a dream come true.
For the beauty of Jack Walker´s was - we got an invite too.
Some saw him as a rich old man who bought a winning team
But for me they miss the point, he bought us all our dream.

I think it´s maybe true to say it could not last for ever
But then again I´m certain that it´s better once than never
And even if those winning ways never do come back
They can´t take away the memories, thanks to Uncle Jack.

Hendry, Sutton, Batty, Shearer, the names roll of the tongue
But "There´s only one Jack Walker" is still the Rovers´ song.

 There is only Jack Walker. True legend.
Svaret på spørsmålet i tråden er nei. Følelsene som ligger for klubben kommer bare sterkere ut og gjør at en er villig til å kjempe for å ikke miste Blackburn-identiten som så mange av oss begynte å holde med laget for.

Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Opprettet 12/15/2010 5:57:48 PM Sist oppdatert 12/15/2010 5:57:48 PM
Husker fremdeles da vi rykket ned. Jack Walker stod igjen på tribunen etter kampslutt og klappet og sang med Blackburnskjerf rundt halsen og tårer i øynene. Hele Ewood Park var i sorg, men du verden for en stemning. Jeg satt i sofaen og gråt. Allikevel har jeg aldri vært stoltere av å være Blackburnsupporter enn i det øyeblikket!
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 12/15/2010 8:09:36 PM Sist oppdatert 12/15/2010 8:09:36 PM
Magic_seven skrev:
Jeg mister nok en del engasjment den dagen det evt ikke er plass til "local lads" i start 11´ern lenger. Å det er det jeg frykter kommer til å skje. Min spådom er at til sesongstart neste år, stiller Blackburn omtrent et helt nytt lag sammenlignet med det som kom på banen mot Everton, på åpningsdagen i høst. Å da er det klart det altageligvis gjør noe med følelsene. Men Blackburn Rovers kommer jeg til å følge tett hele livet! :)

Men en ting skal jeg innrømme, og det er at vi spiller/har spilt en kjedelig fotball. Så at de nye eierne vil gjøre noe med det, synes jeg er greit. Så håpet er at det blir med den forandringen, ved at vi får inn en managertype med en mer offensiv filosofi enn Big Sam har. Å at det ikke snus opp ned på alt anna i klubben.

Går en spennende tid i møte som Blackburn Rovers supporter. Men får håpe ingen negative spådommer slår til!

 Ser ikke for meg et helt nytt lag til neste sesongstart. når det er sagt kommer vi aldri til å kjempe i toppen med spillerne vi har nå. personlig mener jeg vi trenger ny vback, to i midtbaneleddet samt en spiss. og dette bør være spillere som forsterker førstelaget; ikke stallfyll - troppen vår består ikke av annet enn stallfyll.

Du må være innlogget for å svare

Magic_seven

Antall innlegg: 137

Opprettet 12/15/2010 9:13:04 PM Sist oppdatert 12/15/2010 9:13:04 PM
Trenger mer nytt enn det du nevner for ta steget opp blandt de store, men det spørs hva ambisjonene til disse luringene er da. Mener de seriøst at de skal opp blandt de store, å den kjøpefesten som skal til for å klare det, starter i januar. Så er det et helt nytt lag på banen til sesongstart neste år. Men med det mener 7-8 nye spillere, for regner med at Robbo, Jones, Samba og Dunn blir værende uansett. Men hvem vet.

Kjenner spenningen inn mot kampen på lørdag, begynner å bygge seg opp. Den blir viktig!


Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Opprettet 12/15/2010 9:37:00 PM Sist oppdatert 12/15/2010 9:37:00 PM
Uansett hva som skjer er mitt hjerte i Blackburn rovers, UANSETT!!!! er man supporter så er man supporter. Med og motgang...Ingen er heller større enn klubben!

UP THE ROVERS...
Du må være innlogget for å svare

ola-ramstad

Antall innlegg: 324

Opprettet 12/15/2010 10:28:22 PM Sist oppdatert 12/15/2010 10:28:22 PM
Tobbelobb skrev:
Uansett hva som skjer er mitt hjerte i Blackburn rovers, UANSETT!!!! er man supporter så er man supporter. Med og motgang...Ingen er heller større enn klubben!

UP THE ROVERS...

 __________________________________

Riktig!!

Up the ROVERS

Du må være innlogget for å svare

Hal_Shue

Antall innlegg: 585
Medlem 426 i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 12:28:30 AM Sist oppdatert 12/16/2010 12:28:30 AM
Ganske rart det der, at hvis noe negativt har skjedd, så får det mere oppmerksomhet enn hvis det motsatte skjer. Taper vi så er det mange mange flere innlegg her enn om vi vinner. Er det et norsk fenomen eller gjelder det her i f.eks. England og? Ikke misforstå meg, jeg sammenlikner ikke det som har skjedd de siste dagene med et tap, og jeg sier heller ikke at det som har skjedd er riktig gjort, eller riktig med tanke på klubbens fremtid. Det siste blir uansett spekulasjoner. Men, så snart det er mulighet for å svartmale litt er det utrolig hvor mange det er som har lyst til å svinge penselen.

Nå kommer mange til å nekte her, og sikkert mange av dere som jeg kjenner godt personlig, men jeg tør påstå at 90% av norske Roversfans er eller ble Roversfans fordi vi vant Premier League. 5% kanskje når Dalglish, Berg eller Gamst kom til klubben, resterende 5% pga. familie eller andre omstendigheter. Vi hater at vi taper, og elsker at vi vinner. Så liker vi ikke de fleste andre, spesielt ikke de som vinner mer enn oss... Ganske like andre fotballfans egentlig. Mange av de følelsene som kommer frem her nå, om at vi er en rederlig, ærlig klubb, fundamentert i gode verdier, det tror jeg nok de fleste andre supportere kan si om sine klubber, og ha rett i. «Vi» er ikke så mye bedre enn alle andre. Litt trist hvis noen synes det er greit å tape, så lenge vi holder en redelig plass på tabellen, og kan gå rundt med hodet hevet fordi vi er en «bedre klubb». Er det imaget vårt?

Sunn økonomisk styring? Hvor mye av klubbens omsetning går rett til lønninger? Hva sitter vi igjen med etter salg? Å ikke sitte igjen med et lite overskudd etter alle våre salg er ikke sunn økonomisk styring tror jeg, men nå er jo ikke jeg økonom heller da... Et salg måtte skje nå, og siden vi nå er solgt til de vi er solgt til, så velger jeg å tro at det er det rette for klubben. Big Sam reddet oss ut av Ince fadesen, men seriøst, han er ingen magiker. Selv om godeste Harry Redknapp sier at han er Englands beste manager og en super fyr siden de drakk seg drita sammen i Wales eller hvor f... det var, så blir han ikke noe mere enn en Erling Jevne. Han har gjort en glimrende jobb for oss, og takk for det, men kanskje han nå får oppfylt ønsket sitt om å trene en virkelig storklubb!?

Stoltheta mi har fått en knekk...? Som Norges beste visesanger sang; Selvmedlidenhet er en synd.

«Ånden» til Jack Walker vil alltid være der uansett, nå kanskje krydret fra Guds hånd. Uansett hvor vi er i ligasystemet så vil jeg alltid ta turen tilbake til Ewood så ofte jeg kan. Og tar jeg meg en liten spasertur rundt i Bolton Road og omegn så tror jeg ikke at jeg noensinne kommer til å få noe inntrykk av at jeg holder med Goliat.

Og en siste ting, damer kommer og går, klubben i ditt hjerte består.
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 12/16/2010 12:49:23 PM Sist oppdatert 12/16/2010 12:49:23 PM
Ganske rart det der, at hvis noe negativt har skjedd, så får det mere oppmerksomhet enn hvis det motsatte skjer. Taper vi så er det mange mange flere innlegg her enn om vi vinner. Er det et norsk fenomen eller gjelder det her i f.eks. England og? Ikke misforstå meg, jeg sammenlikner ikke det som har skjedd de siste dagene med et tap, og jeg sier heller ikke at det som har skjedd er riktig gjort, eller riktig med tanke på klubbens fremtid. Det siste blir uansett spekulasjoner. Men, så snart det er mulighet for å svartmale litt er det utrolig hvor mange det er som har lyst til å svinge penselen.

At det er flere kommentarer her inne etter et tap kontra seier har jeg ikke merket noe til. Men at det er mange som vil si sine meninger om det som skjer i klubben nå, folk er direkte redd for at dette er klubbens undergang, ser jeg ikke på som noe merkelig eller norsk fenomen ;)

Mange av de følelsene som kommer frem her nå, om at vi er en rederlig, ærlig klubb, fundamentert i gode verdier, det tror jeg nok de fleste andre supportere kan si om sine klubber, og ha rett i. «Vi» er ikke så mye bedre enn alle andre. Litt trist hvis noen synes det er greit å tape, så lenge vi holder en redelig plass på tabellen, og kan gå rundt med hodet hevet fordi vi er en «bedre klubb». Er det imaget vårt?

Kan ikke svare for alle andre her, men jeg synes selvfølgelig ikke at det er "greit å tape" uansett om vi møter Barca på Nou Camp. Men at vi ut i fra relativt små forutsetninger hever oss i en av verdens beste ligaer setter jeg mye høyere enn dersom et indisk selskap pumper inn penger og skaffer oss noen 4-5 plasseringer. Dette har jeg jo ikke aning på hvordan vil bli, det kan jo godt vise seg at inderne tenker langsiktig. Setter av penger til talentsatsing, finner et egnet trenerteam, som selv får styre hvem som kjøpes og hvordan man spiller. Men så langt har det virket på meg som at de nye eierne vil styre alt fra spillerkjøp til taktikk selv, håper virkelig jeg blir bevist motsatt.

Sunn økonomisk styring? Hvor mye av klubbens omsetning går rett til lønninger? Hva sitter vi igjen med etter salg? Å ikke sitte igjen med et lite overskudd etter alle våre salg er ikke sunn økonomisk styring tror jeg, men nå er jo ikke jeg økonom heller da... Et salg måtte skje nå, og siden vi nå er solgt til de vi er solgt til, så velger jeg å tro at det er det rette for klubben.

Blackburn har drevet bedre økonomisk enn de fleste andre klubber. Etter finanskrisen har alle klubber slitt økonomisk, det er vanskeligere å selge spillere, Blackburn har mindre midler fra publikum enn mange andre lag. Man har ikke hatt penger til spillerkjøp, og man har vært avhengig av å selge noen spillere for å få det til å gå rundt. Så klart dette ikke er noe gunstig, og det spørs hvor lenge vi kunne drevet slik i lengden. Så ja, salget av klubben måtte komme. Skepsisen min og mange andre her er hvem man har solgt til.

Stoltheta mi har fått en knekk...? Som Norges beste visesanger sang; Selvmedlidenhet er en synd.

Vis denne var til meg, min egen stolthet vil aldri få en knekk. Det jeg mente var at jeg vil ikke føle den samme stoltheten ovenfor Blackburn dersom vi blir et indisk kjøpe sirkus i fremtiden. Dette er ja, svartmaling, og det er selvfølgelig ikke sikkert det blir sånn.

«Ånden» til Jack Walker vil alltid være der uansett, nå kanskje krydret fra Guds hånd. Uansett hvor vi er i ligasystemet så vil jeg alltid ta turen tilbake til Ewood så ofte jeg kan. Og tar jeg meg en liten spasertur rundt i Bolton Road og omegn så tror jeg ikke at jeg noensinne kommer til å få noe inntrykk av at jeg holder med Goliat.

Når vi møter klubber (Man u, City, Chelsea, Liverpool, etc) som har hundre ganger så store forutsetninger som oss, så er vi Goliat..

Og en siste ting, damer kommer og går, klubben i ditt hjerte består.

Hyll hyll :)
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 12/16/2010 12:54:34 PM Sist oppdatert 12/16/2010 12:54:34 PM
Eivind_Brann: Beste innlegget jeg har lest her noensinne. Takk!
Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 12/16/2010 12:55:14 PM Sist oppdatert 12/16/2010 12:55:14 PM
For alle som er skeptiske og som isje vett kor currygjengen komme t å ta vår elskede klubb, meld dokk inn på følgende facebook gruppe: Blackburn Rovers Protest 18-12-10

Eg bler medlem her t d motsatte e bevist og de gjør alvor ut av ambisjonene sine!! Så lenge de sparker Sam uten å ha någe plan videre, og at Kean (som eg isje vett om har forutsetninger eller kommer t å være en god manager) skal få 3 åneder til ut sesongen - så e eg SKEPTISK!!


Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 1:29:34 PM Sist oppdatert 12/16/2010 1:29:34 PM
jeg forstår de som er urolige, frustrerte eller forbanna etter de siste dagenes hendelser. det er naturlige reaksjoner når man blir utsatt for (uventet) forandring i sin vante hverdag.
men nå er det egentlig bare å tilpasse seg.

for å si det på denne måten:
1) klubben måtte selges. man kan ikke drive EPL-klubb på et budsjett som ikke klarer annet enn å hente spillere på free transfer. vi var den eneste klubben som ikke brukte penger på transfer-markedet i sommer. det sier en hel del.
dette innebærer i sin tur at..
2) ..ny eiere vil alltid sette sitt preg på klubben, det er ikke annet å vente. walker satt sitt preg på klubben, men nå er han - og hans trustees - borte og vi går inn i en ny era. det er som det er. hva andre eiere hadde gjort kan man bare spekulere i.

så svaret på spørsmålet er "nei". snarere tvert imot. realiteten i dagens premier league overenstemmer ikke med hvordan blackburn har blitt drevet de siste årene. jeg har full tillit til john williams, men han har ikke hatt gode nok verktøy. man kan si hva man vil om venkys, men de har i alle fall kommet med sterke signaler som tyder på at de ikke var fornøyd med hvordan det så ut i klubben, nå vil de forbedre dette. så man kan på en måte være mer stolt nå som vi følger utviklingen.

derimot får stoltheten min seg en knekk når vi taper 7-1 for united, og hvis venkys bidrar til at dette ikke skjer igjen har de min fulle støtte.

det positive er
1) at de nå gir en av våre egne - steve kean - tillit. han kan faktisk bli fast manager, hvis han leverer. kult at de gir ham sjansen.
2) de vil fortsette å samarbeide med JW. det er for meg en god avgjørelse, det ligger mye blackburn-ånd i den mannen.
3) de sier at manageren skal ha siste ord i overganger, samtidig som de toner ned kentaros rolle.

venkys har sagt mye rart den siste tiden, men hvis det nåværende bildet er korrekt synes jeg det ser bra ut.
Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 1:41:57 PM Sist oppdatert 12/16/2010 1:41:57 PM
Det er ikkje det at eg er så ekstremt ueining i det du skriv Øystein.

Verda er likevel ikkje heilt svart-kvit, og det er fryktar er at Venky´s sitt regime skal likne på Newcastle under Ashley (eller evt. enda verre). Og det er absolutt ikkje noko eg likar, for meg ville det vere rimeleg ille. Newcastle vil eg karakterisere som rimeleg svart, for å seie det sånn. Ganske masse i mellom det og den perfekt drivne klubb, reknar eg for akseptabel klubbstyre og drift.
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 3:13:00 PM Sist oppdatert 12/16/2010 3:13:00 PM
ja, blir venkys en ny ashley eller - gud forby - en shinawatra blir man ikke fornøyd, det er klart.
men så langt har de ikke gjort annet enn å kvitte seg med en mann de ser på som dårlig på transfer (ikke helt feil å si det) og med en traurig spillestil som ikke gjør mange glade, eller bringer lag opp i toppen.
sett fra en synsvinkel er ikke sparkingen av big sam sååå kontroversiell.

at de ikke veier inn at han har fått til tilsynelatende gode resultater med det som oppfattes som et tynt mannskap er en annen sak.

igjen: det blir interessant å se hva deres mann kean får til. kapper de huet av ham også hvis det går dårlig, eller tar de andre grep?
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 5:14:19 PM Sist oppdatert 12/16/2010 5:14:19 PM
Hal_Shue skrev:
Ganske rart det der, at hvis noe negativt har skjedd, så får det mere oppmerksomhet enn hvis det motsatte skjer. Taper vi så er det mange mange flere innlegg her enn om vi vinner. Er det et norsk fenomen eller gjelder det her i f.eks. England og? Ikke misforstå meg, jeg sammenlikner ikke det som har skjedd de siste dagene med et tap, og jeg sier heller ikke at det som har skjedd er riktig gjort, eller riktig med tanke på klubbens fremtid. Det siste blir uansett spekulasjoner. Men, så snart det er mulighet for å svartmale litt er det utrolig hvor mange det er som har lyst til å svinge penselen.

Nå kommer mange til å nekte her, og sikkert mange av dere som jeg kjenner godt personlig, men jeg tør påstå at 90% av norske Roversfans er eller ble Roversfans fordi vi vant Premier League. 5% kanskje når Dalglish, Berg eller Gamst kom til klubben, resterende 5% pga. familie eller andre omstendigheter. Vi hater at vi taper, og elsker at vi vinner. Så liker vi ikke de fleste andre, spesielt ikke de som vinner mer enn oss... Ganske like andre fotballfans egentlig. Mange av de følelsene som kommer frem her nå, om at vi er en rederlig, ærlig klubb, fundamentert i gode verdier, det tror jeg nok de fleste andre supportere kan si om sine klubber, og ha rett i. «Vi» er ikke så mye bedre enn alle andre. Litt trist hvis noen synes det er greit å tape, så lenge vi holder en redelig plass på tabellen, og kan gå rundt med hodet hevet fordi vi er en «bedre klubb». Er det imaget vårt?

Sunn økonomisk styring? Hvor mye av klubbens omsetning går rett til lønninger? Hva sitter vi igjen med etter salg? Å ikke sitte igjen med et lite overskudd etter alle våre salg er ikke sunn økonomisk styring tror jeg, men nå er jo ikke jeg økonom heller da... Et salg måtte skje nå, og siden vi nå er solgt til de vi er solgt til, så velger jeg å tro at det er det rette for klubben. Big Sam reddet oss ut av Ince fadesen, men seriøst, han er ingen magiker. Selv om godeste Harry Redknapp sier at han er Englands beste manager og en super fyr siden de drakk seg drita sammen i Wales eller hvor f... det var, så blir han ikke noe mere enn en Erling Jevne. Han har gjort en glimrende jobb for oss, og takk for det, men kanskje han nå får oppfylt ønsket sitt om å trene en virkelig storklubb!?

Stoltheta mi har fått en knekk...? Som Norges beste visesanger sang; Selvmedlidenhet er en synd.

«Ånden» til Jack Walker vil alltid være der uansett, nå kanskje krydret fra Guds hånd. Uansett hvor vi er i ligasystemet så vil jeg alltid ta turen tilbake til Ewood så ofte jeg kan. Og tar jeg meg en liten spasertur rundt i Bolton Road og omegn så tror jeg ikke at jeg noensinne kommer til å få noe inntrykk av at jeg holder med Goliat.

Og en siste ting, damer kommer og går, klubben i ditt hjerte består.

 Siden jeg har vært en av de mest kritiske her inne siste dagene så tenkte jeg å svare deg Gunnar. Jeg regner med du ikke skrev innlegget for å få svar fra alle hva som er årsaken til at de ble Blackburnsupportere så derfor kan vi heller ta det en annen gang på O´reillys :)

Årsaken til at jeg har vært så kritisk har jeg skrevet i flere andre innlegg tidligere så jeg skal ikke ta det igjen. Men jeg tror at sannsynligheten for at vi kan bli det beste laget i landet på banen er liten. Men utenfor banen, på styrerommet, mener jeg vi har mulighet til å bli best i verden. Og der har vi har vært veldig gode siste årene (med unntak av ansettelsen av Ince). Derfor har det vært så utrolig skuffende å se på hva som har skjedd i det siste siden inderene tilsynelatende ikke virker til å ha kontroll. Det går på stoltheten løs hvis vi skal bli ledd av som Newcastle og Liverpool blir. Jeg er villig til å ofre alt for å vinne fotballkamper på banen. Jeg jubler like høyt for mål på offside, hands eller eventuelt en badeball. Og det smeller av og til kommentarer fra meg om å takle motspillere opp på tribunen. Men utenfor banen vil jeg heller være laget som sparker oppover med få ressurser, enn laget som har masse ressurser men ingen kontroll. Uansett hva som skjer vil jeg heie laget frem hver gang det er kamp.

Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 12/16/2010 6:05:34 PM Sist oppdatert 12/16/2010 6:05:34 PM
jarlehh skrev:
Det går på stoltheten løs hvis vi skal bli ledd av som Newcastle og Liverpool blir.

 Problemet er vel at vi blir vel ledd av allerede; dvs. under big sam. Supportere av andre lag - slik jeg oppfatter det - ser ikke hvilken prestasjon det er av big sam å greie topp10 ifjor, samt føre oss til den plasseringen vi har nå. Skal jeg f.eks se en roverskamp hos min bror, går det ikke lange tiden før han ikke gidder mer. Andre supportere (inkludert våre nye eiere kanskje) ser bare "traktorfotball" når de ser rovers, og det er kanskje sant.

det er kanskje dette de nye eierne vil gjøre noe med. mer attraktiv fotball vil jo koste penger. men kanskje vi èn dag blir nevnt i samme åndedrag som tottenham, city og everton, og ikke stoke, fulham og west ham.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/16/2010 7:05:05 PM Sist oppdatert 12/16/2010 7:05:05 PM
David Dunn skrev:
jarlehh skrev:
Det går på stoltheten løs hvis vi skal bli ledd av som Newcastle og Liverpool blir.

 Problemet er vel at vi blir vel ledd av allerede; dvs. under big sam. Supportere av andre lag - slik jeg oppfatter det - ser ikke hvilken prestasjon det er av big sam å greie topp10 ifjor, samt føre oss til den plasseringen vi har nå. Skal jeg f.eks se en roverskamp hos min bror, går det ikke lange tiden før han ikke gidder mer. Andre supportere (inkludert våre nye eiere kanskje) ser bare "traktorfotball" når de ser rovers, og det er kanskje sant.

det er kanskje dette de nye eierne vil gjøre noe med. mer attraktiv fotball vil jo koste penger. men kanskje vi èn dag blir nevnt i samme åndedrag som tottenham, city og everton, og ikke stoke, fulham og west ham.

 Kva slags vener har du? Hehe :)

Seriøst, eg kjenner ikkje mange ikkje-rovers-fans som ikkje ser på Big Sam som ein av dei kløktigaste i gamet.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/16/2010 7:39:33 PM Sist oppdatert 12/16/2010 7:39:33 PM
jarlehh: Hvis du noen gang har drevet med idrett, så hvis spillere og trenere tenker sånn som du gjør så kan vi egentlig bare legge ned hele klubben. Er skjære meg helt meningsløst å holde på hvis man ikke tror man kan slå hvem som helst:-)

ALLT ER MULIG! Det er mitt syn, og jeg er enig at vi har vært for dårlige på mange områder i klubben. Det har også vår kvinnlige sjef poengtert, og derfor så ser jeg også mer opptimistisk på framtiden nå. Vi har til tider spilt stusselig dårlig fotball og kvaliteten på stallen må forbedres kraftig.

Så i forhold til de som snakker om en klubb godt drevet, så syntes jeg å bruke 85% av omsetningen tilbake i lønn er langt fra en klubb godt drevet. Det er i hvertfall ingen tvil i mine øyne at utgiftene må ned spesiellt i forhold til spillere som ikke bidrar godt nok.

Nå har jo venkys tenkt å bruke penger på klubben, og da vil jo de sette sitt preg på hvilke veivalg man skal ta framover. Noe annet kan man da ikke forvente, og det er lett å sitte der å klage på avgjørelsen om å sparke treneren. De mener at hovevekten av de spillere som har blitt hentet har vært feil valg, og dermed har de sannsynligvis ingen tro på at en Sam kan klare den jobben. Leste at noe om at 9 av 10 spillere var feilkjøp, og at man måtte treffe på 7 av 10 avgjørelser.

Venkys har en plan for hvor klubben skal gå, og sånn jeg har forstått det så handler en del av det å få inn større inntekter. Regner med også at lønnsnivået blir justert over de neste sesongene i forhold til inntektene så det i framtiden blir mulig å hente ny spillere.
Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Opprettet 12/16/2010 10:05:23 PM Sist oppdatert 12/16/2010 10:05:23 PM
"There is no question of signing anyone for such a short time."

Jeg har vært i tenkeboksen i noen dager. Iveren etter å lete etter noe positivt med det som skjer har vært stor, men desverre resultatløs. Jeg klarer ikke å finne noen positive sider med dette currystuntet!

Det verste er faktisk at jo mer jeg tenker over situasjonen så beviser faktisk tandori gjengen at de er i stand til å vise likegyldighet overfor fansen. Til og med nuggetsmor forstår jo selvfølgelig at det ikke vil falle i god jord å sparke Big Sam. Alikevel velger de faktisk å gjøre dette uten en umiddelbar erstatter som lukter suksess.

Hva sier det oss?

Jo det sier oss at i tillegg til å være totalt blottet for kompetanse, så har faktisk chicken gonbao baller nok til å gjøre upopulære valg.
Så da står vi igjen med en svak tropp, ribbet for en ringrev av en trener, med et currykaos uten spesielle midler. Jeg frykter desverre at Rovers går mot avgrunnen. Håper curryhelvete har lurt oss og virkelig har midler til å styre Rovers på rett kurs.

Den første siterte setningen i innlegget mitt stadfester desverre litt for mange av påstandene mine....
Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/16/2010 10:54:27 PM Sist oppdatert 12/16/2010 10:54:27 PM
Det er greit å svartmale situasjonen til ei viss grad, det gjer eg også det - inn i mellom. Det eg synest er merkelegast med heile situasjonen er at nesten samtlege mistar alt mot, trur at no går alt til helvete og det som verre er, ikkje trur ting er gjennomtenkt - berre fordi dei vil gje Steve Kean sjansen i staden for å signere ein profilert manager, etc etc.

I slike situasjonar kjem det sanne fram i alle mennesker - og dette forumet består hovedsakeleg av negative, redde, uopptimistiske, dommedagsprofetar.

"Stoltheita mi for Rovers har fått ein knekk - mistar DU følelsane dine for klubben vår?" - Eg kan først svare på dei innleiande spørsmåla i denne forumstråden, før eg går vidare.

*Har stoltheita mi for Rovers fått seg ein knekk? - Nei, absolutt ikkje og det kjem den aldri til å få heller. Eg er og kjem altid til å vere stolt over å vere Blackburn Rovers supportar. Punktum.

*Har eg mista følelsane mine for klubben vår? - Nok ein gong nei, eit absolutt NEI. Om noko så er kanskje følelsane mine for klubben vår større enn dei nokon gong har vore.

Det er mykje som skjer i klubben på ein gong no. Eg seier ikkje at eg forsvarar sparkinga av Sam Allardyce, men eg fordømmar den ikkje heller. Måten ting vart gjort på, kunne nok vore gjort på ein anna måte.

Venkys meinar Allardyce har bomma med for mange signeringar og har ikkje tillit til at han er rette mann til å forvalte millionane som dei har planar om å spytte inn i klubben - Eg seier meg stortsett einige i den påstanden.

Venkys meinar at Allardyce står for ein kjedeleg, uengasjerande, planlaus spelestil - Nok ein gong einige, men med dagens stall har det kanskje vore einaste alternativ - Eg håpar Steve Kean kan motbevis dette.

Kunne Sam Allardyce endra spelestil med eit par gode vellukka signeringar? - Kanskje, det får vi aldri vete. Tenkje Venkys er føre var og ikkje etter snar. Noko som i og for seg ikkje er særleg dumt når ein er forretnings folk.

Har Sam Allardyce gjort ein glimrande jobb, med begrensa midlar og ein under gjennomsnittet god stall? - Ja, til di grader. Han berga oss frå den sikre død (nedrykk). Kjem altid til å vere takknemmeleg for det BFS! :D Ein suvveren 10 ande plass i fjor er ein mega prestasjon, all ære til Sam Allardyce! Han har alt i alt hatt 2 meget flotte år i Blackburn Rovers. Men med fleire bomkjøp enn vellukka og den samme drus ballen opp på einsleg spiss spelestilen til the bitter end, så er det kanskje på tide med nye impulsar - utan at folk skal svartmale situasjonen og tru at alt går til helvete. Eg begynder faktisk å bli noko lei all den negativiteten som rår over forumet vårt for tida.

- Så til sjølvaste forumstittelen - Det er lenge sidan eg har sett gapnare spørsmålsstilling på dette forumet? Beklagar på det sterkaste til trådstartar, som eg ikkje kjem på namne til i farta. Om du mistar stoltheita og/eller følelsane dine for klubben berre fordi du (ikkje mynta kun på trådstartar, sånn du veit) har mista litt av oversikta over for kva som skjer i klubben, fordi det skjer mykje nytt på ein gong, fordi nye eigarar tenkjer nytt, fordi ingen ny manager er på plass, fordi du trur dette kjeme til å gå rett i dass.. Ja, så kan du like gjerne bli MANCHESTER UNITED supporter. AAAHHHhhhh...

No er det ikkje slik at Venkys ikkje har ein ny mann på plass alt - fordi det har dei, i Steve Kean. Ein mann dei (i vertfall seier dei har) har studert i lenger tid no. Ein mann som dei har vorte meget imponert over, ein som jobbar godt, får gode skussmål i frå bl.a Sam Allardyce, ein mann som kjenner klubben godt. Ein ung, britisk lovande trenar. Om vi allereie har den framtidige managern vår i klubben, så er det vel lite som er bedre enn det? Eg trur ikkje det er utan grunn han no får sjansen til å overbevise Venkys om at han er rett mann for klubben og jobben som manager. Det seiast også at han vil få siste ord vedrørande kjøp og sal i januar og godt er det. Sikkert noko påverka av Kentaro, i vertfall vil nok Kentaro heilt sikkert kome med nokre tips til Kean.. Og det er i og for seg greit, så lenge Kean har siste ordet.

At Venkys ikkje lenger ville satse på - og sette sin lit til Sam Allardyce er i og for seg greit og forståeleg. Eg støttar på mange måtar den tenkjegongen, men eg støttar ikkje måten det vart gjort på. Vi mista nesten John Williams i same draget, noko som ville ha vore veldig synd for Blackburn Rovers.

At Venkys vil gje Steve Kean sjansen synest eg her heilt greit, det kan faktisk vises seg å verte ei genial avgjersle.. eg trur i vertfall ikkje det kjem til å gå til helvete, slik mange andre trur(/fryktar). Gjer han sakene sine godt, kan det også hende han blir tilbydd jobben på permanent basis. (??)

Eg ser i vertfall på dette som ei bedre løysing enn om dei hadde teke ei forhasta avgjersle ved ansettelse av ny managar.

No har dei tid til å gjere ei grundig vurdering av aktuelle kandidatar - Samtidig som Steve Kean får sjansen til å vise kva han er god for.

Venkys har sagt at dei vil gjere pengar tilgjengeleg i januar til nye spelarar, kor mykje er det ingen som veit. Men skal dei nå sine ambisjonar om å gjere Rovers til ein toppklubb, så må dei satse stort på den fronten også. Noko eg både trur og håper dei kjem til å gjere. Det er ikkje sikert det blir den store kjøpefesten no i januar, men til neste sesong trur eg dei kjem til å gå inn med eit betydeleg beløp til spelarkjøp.

Eg er lei av å tenkje negativt, svartmale situasjonen og tru at no skjer det verst som kan skje, alt på ein gong.

Eg har satt meg inn i situasjonen, sett på kva som har vorte sagt - og kva som mest truleg berre er oppspinn. Eg har danna meg eit bilde, og det bilde ser ikkje så alvorleg gale ut. Eg velger å tru Venkys veit kva dei gjer og at dei har ein plan med det som no skjer. Eg seier tusen hjarteleg takk til Big Sam Allardyce for den jobben han har gjort i Rovers, det var nok på tide å tenkje nytt. Eg seier lukke til, til Steve Kean og sett min lit til han dei neste månadane og trur det vil gå bra - i vertfall ikkje verre enn at vi overlever med god margin. Eg håpar og satsar på stallen vil få seg ei oppgradering i januar - og dødlast vil bli fjerna.

Følte eg måtte få det ut. Har sikkert gløymt over halvparten av alt eg ville seie, men noko kom vel fram.

Sender fakkelen vidare.

Til slutt: - Eg kjem aldri, aldri, aldri til å vere flau over å vere Rovers supportar. Mi stoltheit for Blackburn Rovers vil aldri døy, uansett kva som skulle skje. Eg kjem heller aldri til å miste mine følelsar for Blackburn Rovers. Det er faktisk heilt utenkjeleg. Og det burde det vere for alle som har gitt sitt hjarte til Blackburn Rovers.

Up the Rovers!

Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 12/16/2010 11:34:16 PM Sist oppdatert 12/16/2010 11:34:16 PM
Kjell Sindre skrev:
David Dunn skrev:
jarlehh skrev:
Det går på stoltheten løs hvis vi skal bli ledd av som Newcastle og Liverpool blir.

 Problemet er vel at vi blir vel ledd av allerede; dvs. under big sam. Supportere av andre lag - slik jeg oppfatter det - ser ikke hvilken prestasjon det er av big sam å greie topp10 ifjor, samt føre oss til den plasseringen vi har nå. Skal jeg f.eks se en roverskamp hos min bror, går det ikke lange tiden før han ikke gidder mer. Andre supportere (inkludert våre nye eiere kanskje) ser bare "traktorfotball" når de ser rovers, og det er kanskje sant.

det er kanskje dette de nye eierne vil gjøre noe med. mer attraktiv fotball vil jo koste penger. men kanskje vi èn dag blir nevnt i samme åndedrag som tottenham, city og everton, og ikke stoke, fulham og west ham.

 Kva slags vener har du? Hehe :)

Seriøst, eg kjenner ikkje mange ikkje-rovers-fans som ikkje ser på Big Sam som ein av dei kløktigaste i gamet.

 nevnte ingenting om vennene mine:-)
sikter bare til alt som står på diverse forum, som oftest i forbindelse med en av våre kamper. rovers blir hersa med av motstanderen, fordi vi spiller kjedelig "flo-pasning"-fotball.

hadde ikke vært meg imot å kunne bruke ordene "god kamp" og "blackburn" i samme setning litt oftere.

Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 12/17/2010 12:44:56 AM Sist oppdatert 12/17/2010 12:44:56 AM
TugayLegend skrev:
Sender fakkelen vidare.

Til slutt: - Eg kjem aldri, aldri, aldri til å vere flau over å vere Rovers supportar. Mi stoltheit for Blackburn Rovers vil aldri døy, uansett kva som skulle skje. Eg kjem heller aldri til å miste mine følelsar for Blackburn Rovers. Det er faktisk heilt utenkjeleg. Og det burde det vere for alle som har gitt sitt hjarte til Blackburn Rovers.

Up the Rovers!

 Jeg synes du har flere gode poeng, og deler flere av dine tanker, og jeg skulle gjerne vært like positiv som deg TugayLegend, men jeg er nok redd for det blir litt for naivt for meg. All den negative og skeptiske pressen og bloggingen rundt klubben, Venkys og de siste dagers hendelser er ikke tilfeldig, og det kan utvikle seg til å bli vedvarende i lang tid. Jeg håper selvfølgelig at alt ordner seg, men jeg er redd vi er utpå en humpete båttur med bråttsjø og mange skjær i sjøen i rundt oss. Og jeg innrømmer at jeg veldig gjerne skulle sett at det var noen andre enn Venkys som var satt til å føre skuta.

Her er noen tanker i som en slags motsvar til ditt innlegg, TugayLegend, og som et svar og bidrag på tråden.

Jeg tror helt klart det er mulig å miste følelser for en fotballklubb. Og jeg tror det kan skje for flere (les:mange). Og dette er ikke noe nytt, det har skjedd før, i mange aspekter av lojalitet til en klubb, et merke eller personer. For engelsk fotball har vi eksempelene/resultatene AFC Wimbledon og FC United of Manchester.

Det hele handler om tap av omdømme, og hvordan folk med følelser for en klubb blir behandlet. Jeg er sterk redd for at det er mange supportere og fans der ute som faktisk føler på dette nå. At det er mange som lurer på om dette kjærlighetsforholdet man har pleiet så lenge nå har visnet og blitt så tørt at det kanskje aldri kommer til å blomstre igjen. - Kanskje det rett og slett er på tide med en pause?

Det er ikke uten grunn at varsellampene blinker for mange der ute, inkludert vår egen John Williams. Han vet mye kan briste på kort tid, at mye hardt arbeid kan være ødelagt i løpet av noen få øyeblikk. I så møte får vi håpe hans uttalelser i dag kan bidra til å samle en sterk klubbfølelse blant tvilere og skuffede sjeler der ute.

Jeg tror også det er mulig å miste følelser for spillet. Og det skjer, hver dag. Supportere og sportsfanatikere finner nye syssler, nye hobbyer, nye kjærlighetsforhold de heller vil bruke tiden sin på enn å dyrke fotballen på samme måte som tidligere.

Graham Taylor, tidligere landslagstrener for England, skrev om dette i sin avis-spalte i går. Hvis jeg tolker han rett, vurderer han nå for første gang i livet om han skal la fotball være fotball, og heller finne andre ting å omgi seg med for resten av livet.

I am worried about football in this country. Quite honestly, football has to be careful.

Last week I was writing my column about Newcastle and what had happened at that club with their owner dismissing Chris Hughton. Now I am writing about what has happened at Blackburn. The chances are that in another fortnight I will be writing about another club.

It is just getting ridiculous and I worry about the effect it is having on our game. Football might now be going somewhere that is a step too far.

Having been fortunate enough to make my living out of football and being involved in it pretty much all my life, I look at what is happening now and think: Do I really need this around about me?


For å prøve å avslutte dette innlegget med noe optimisme vil jeg si at mye nå ser ut til å hvile på skuldrene til Steve Kean. Jeg håper han har rygg til å bære ansvaret Venkys har lagt på ham. Hvis klubben skal reise seg etter de siste dagers tap av omdømme og respekt i fotballverden, avhenger det av at Steve Kean greier brasene og styrer spillergruppa til gode sportslige prestasjoner. Så får vi håpe han, og spillerne, får den roen de trenger for å prestere.

Jeg håper Blackburn Rovers fortsetter å ha en glødende plass i mitt hjerte i lang tid fremover. Tiden vil vise...

Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/17/2010 1:41:36 AM Sist oppdatert 12/17/2010 1:41:36 AM
astorsen skrev:
Det hele handler om tap av omdømme, og hvordan folk med følelser for en klubb blir behandlet. Jeg er sterk redd for at det er mange supportere og fans der ute som faktisk føler på dette nå. At det er mange som lurer på om dette kjærlighetsforholdet man har pleiet så lenge nå har visnet og blitt så tørt at det kanskje aldri kommer til å blomstre igjen. - Kanskje det rett og slett er på tide med en pause?

 jeg vet ikke om tap av omdømme er et større problem. i fjor på denne tiden sparket city sparky, og det reagerte man på, men i dag er det knappt noen som husker det. det var allerede glemt uka etter at mancini var ansatt.
noe respekt og viss latterliggjøring oppstår naturligvis når en eier spytter inn fantasisummer i en klubb - igjen city eller chelsea for den del.
men hva jeg vet har ingen av disse klubbene mistet fans. chelsea har vel snarere vunnet ny supportere, dog med lav snittalder, men allikevel.
jeg mener uansett at når nye eiere kommer inn blir det forandringer. de hadde ikke tillit til big sam og har en visjon der han ikke passet inn. nå er det opp til bevis. hvis de bidrar med spenn og lar JW og kean styre skuta går dette sikkert bra.
både med tanke på omdømme og resultater.

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 12/17/2010 1:59:33 AM Sist oppdatert 12/17/2010 1:59:33 AM
Sjølvsagt får vi mykje negativ omtale rundt klubben når vi nyst har vorte kjøpt opp av rike indiske kylling gigantar og nyst har sparka manageren vår.

Men same oppmerksomheita fekk Chelsea i si tid, og City etter dei. Det er eit forbigåande fenomen. Og ingen av dei har lede av det.

Omdømme til klubben trur eg langt i frå står på spel. Eg trur tvert i mot vi kjem til å kome styrka ut av det.

Så kall meg gjerne ein naiv tulling ;)

All PR, er god PR.
Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 12/17/2010 7:41:18 AM Sist oppdatert 12/17/2010 7:41:18 AM
sindretvedt skrev:
"There is no question of signing anyone for such a short time."

Jeg har vært i tenkeboksen i noen dager. Iveren etter å lete etter noe positivt med det som skjer har vært stor, men desverre resultatløs. Jeg klarer ikke å finne noen positive sider med dette currystuntet!

Det verste er faktisk at jo mer jeg tenker over situasjonen så beviser faktisk tandori gjengen at de er i stand til å vise likegyldighet overfor fansen. Til og med nuggetsmor forstår jo selvfølgelig at det ikke vil falle i god jord å sparke Big Sam. Alikevel velger de faktisk å gjøre dette uten en umiddelbar erstatter som lukter suksess.

Hva sier det oss?

Jo det sier oss at i tillegg til å være totalt blottet for kompetanse, så har faktisk chicken gonbao baller nok til å gjøre upopulære valg.
Så da står vi igjen med en svak tropp, ribbet for en ringrev av en trener, med et currykaos uten spesielle midler. Jeg frykter desverre at Rovers går mot avgrunnen. Håper curryhelvete har lurt oss og virkelig har midler til å styre Rovers på rett kurs.

Den første siterte setningen i innlegget mitt stadfester desverre litt for mange av påstandene mine....

 Hahaha, takk for alle fine ordspill :) Gjørr at eg kan ver sint men allikevel le!

Men du treffer heilt håvet på spikeren, sindretvedt! Det blir feil å si at all PR er god PR, som du i innlegget rett over. Vi har blitt fotball europas "pek på og le lag." Ingen styring og någen hodeløse kyllinger som opptrer som eksperter. De har faen isje peiling på å styra ein klubb! Hvis de tror at klapp på skulderen og optimisme e nok t å ta dette laget opp t toppen av PL så må de ha sniffa diesel.

Tape me mot West Ham i helgå, någe så eg tror me gjørr, så kan folk begynna å se langt itte PL status. Merk mine ord, alle komme t å få seg en knekk på stoltheten. De som isje har fått allerede vil jeg si ikke lever og onder for klubben! Me fortjene bedre!!

MEN - ARTE ET LABORE!!! Me trenge 3 poeng i mårå!

Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 12/17/2010 7:42:25 AM Sist oppdatert 12/17/2010 7:42:25 AM
Jeg har ikke kalt deg noen naiv tulling, og sier at jeg er enig i mye av det du sier. Men Blackburn er ikke Chelsea eller Manchester City, og Venkys er hverken noen Russisk Tsar eller en Sjeik med lommene fulle av gryn. Her er det milevis i forskjell mellom situasjonene til klubbene.

Omdømmet til klubben har allerede tatt skade, nå er det opp til klubben å reise seg igjen, og ikke havne i en værre situasjon.

All PR er slettes ikke god PR.

Jeg er spent på hva fremtiden bringer. Tiden vil vise hva som skjer. Kjempebra om vi får flere nye tilhengere, håper bare ikke Venkys glemmer at det også er viktig å beholde de vi har. Blackburn er ikke en stor by, vi har ikke mange lojale supportere å miste. Dagens supportere er en stor del av sjela i klubben, det vil være lite lurt å undervurdere deres innflytelse på klubben og lagets prestasjoner, bare les Big Sams intervju i Lancashire Telegraph forleden dag.

Du må være innlogget for å svare

AlanFettis

Antall innlegg: 58

Opprettet 12/17/2010 9:09:25 AM Sist oppdatert 12/17/2010 9:09:25 AM
Eivind_Brann skrev:
stolthet, definisjon
subst. m entall stolthet [´stɔltheːt]
1. det å være stolt
føle stolthet overfor noe(n)

2. noe som gjør en stolt.

Egentlig veldig meningsløst å diskutere hva kriterier man skal ha for å føle stolthet ovenfor klubben. Hva som gjør en stolt blir jo opptil hver enkelt å føle på.

Å bli fortalt hva man bør/ikke bør føle stolthet ovenfor Blackburn på faller for sin egen urimelighet slik jeg ser det.

 Amen.

Andres følelser er det vanskelig å gjøre noe med.

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 12/17/2010 9:54:06 AM Sist oppdatert 12/17/2010 9:54:06 AM
stolthet, definisjon
subst. m entall stolthet [´stɔltheːt]
1. det å være stolt
føle stolthet overfor noe(n)

2. noe som gjør en stolt.

Egentlig veldig meningsløst å diskutere hva kriterier man skal ha for å føle stolthet ovenfor klubben. Hva som gjør en stolt blir jo opptil hver enkelt å føle på.

Å bli fortalt hva man bør/ikke bør føle stolthet ovenfor Blackburn på faller for sin egen urimelighet slik jeg ser det.
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Opprettet 12/17/2010 10:17:31 AM Sist oppdatert 12/17/2010 10:17:31 AM
Dette blir for dumt.
Miste følelsene for klubben ?
Ærlig talt, greit nok oppsigelsen av Big Sam er urovekkende over måten det skjedde. jeg selv trodde at BFS kom til å sitte som manager ut sessongen.
Men det skjedde ikke. Nå er det Kean som har ansvaret for oss, han har jobbet lenge i Blackburn, og har hatt ett tett samarbeid med Sam Allardyce. Han er nok ikke helt fri for å lede laget og utdype visjoner.

Tror vi kommer til å overkjøre West-Ham i morgen !
Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 12/17/2010 10:39:39 AM Sist oppdatert 12/17/2010 10:39:39 AM
NoFear` skrev:
Dette blir for dumt.
Miste følelsene for klubben ?
Ærlig talt, greit nok oppsigelsen av Big Sam er urovekkende over måten det skjedde. jeg selv trodde at BFS kom til å sitte som manager ut sessongen.
Men det skjedde ikke. Nå er det Kean som har ansvaret for oss, han har jobbet lenge i Blackburn, og har hatt ett tett samarbeid med Sam Allardyce. Han er nok ikke helt fri for å lede laget og utdype visjoner.

Tror vi kommer til å overkjøre West-Ham i morgen !

 Det er jo ikke snakk om å "miste følelsen" for klubben som å slutte å like Rovers. Det som det henvises til er hvordan de nye eierene oppfører seg etter oppkjøpet. Hvis du leser diverse aviser og artikler, se gjerne de to jeg har referert til under "hvem blir vår nye manager 2" helt på slutten. Det er jo krystallklart at Venky´s ikke kommuniserer bra, at andre klubber og supportere ler av oss og at mange av avgjørelsen kan få folk til å tvile på hva som egentlig skjer; sparker Sam (i og for seg ikke en katastrofe) men har ingen erstatter klar, Kean (ubeskrevet blad) kan plutselig være ny manager, ikke planer om å skyte mye penger inn i klubb, involvering av Kentar og SEM ++++

Det må være lov å være usikker på om dette er bra for oss eller ei. At flere er redd for at dette kan bli slutten på Rovers, er en reell frykt. Vi har et kamppogram i desember som skal tale for å ta min 10 poeng - noe som vi trenger. I tillegg har Blackburn alltid vært en familieklubb med sterk styring av økonomi og ikke minst real behandling av alle involverte. Nå virker det faktisk som det er en gjeng hodeløse kyllinger som ikke vet hva de driver på med, foruten å skape blest for nuggetsbutikkene sine.

Håper du har rett angående lørdag!!!

Du må være innlogget for å svare

Parkes

Antall innlegg: 25

Opprettet 12/17/2010 11:03:41 AM Sist oppdatert 12/17/2010 11:03:41 AM
Svaret er nei, jeg kommer til å følge BRFC ned i Blue Square Premier om nødvendig. Men såklart, det er vondt å se på det som skjer. Å bli omgjort fra en tradisjonsrik og stolt veldrevet klubb til noe som fort kan bli et sirkus gjør vondt. Som en hel skokk påpeker på engelske fora, Venky´s burde ta et PR-kurs. Å å få forskjellige meldinger fra flere av eierne samme dag er ikke heldig. Som flere sier, let JW do the talking!!! Og, for å snakke rett fra leveren, hu derre Desai-dama burde få rævva si over til UK asap!!!

Likevel, vi får vente og se, tegnene så langt er ikke oppmuntrende, men dette er ganske ferskt. Er i grunn mest bekymret for at klubben kan komme i trøbbel ang Jerome Anderson/Kentaro etc.

Anyway, la oss alle stille oss bak laget i vårt hjerte og backe Steve Kean og gutta på lørdag!!
Du må være innlogget for å svare

roversfc

Antall innlegg: 398

Opprettet 12/17/2010 3:33:47 PM Sist oppdatert 12/17/2010 3:33:47 PM
visst man er singel å ikke har fått pult på lenge, er det på tide å ta et tak!!
lets give it a shot!!
ingen kan si at det var sykt artig og se sam`s lag "spille" ball!

synes det er artig at det skjer noe( måten det skjedde på kan diskuteres)

men for min del er det uaktuelt og se sam`s fotball som tar oss på en fin fin 15,16,17,11,10,17,16,17 de neste 8 åra!

kylling spiser jeg til dagen jeg dør!!!


up the rovers
Du må være innlogget for å svare

Osdal

Antall innlegg: 357

Opprettet 12/22/2010 2:21:39 PM Sist oppdatert 12/22/2010 2:21:39 PM
Jeg fremstår kanskje som mer negativ enn det jeg egentlig er, siden jeg stort sett bare stikker snuten innom når jeg har noe å klage på. Med fare for å forsterke det inntrykket - ja. Jeg tenkte allerede da det var snakk om nye eiere at dette var noe jeg sannsynligvis ikke kom til å like. Nå er jeg egentlig bare oppgitt, på grensen til likegyldig, og ingen nye indiske krumspring vil kunne overraske (selv om tidspunktet for sparkingen kom brått på). Det er ikke snakk om å slutte å håpe ar laget vinner eller finne seg et nytt. Jeg synes generelt at hele Premier League har blitt et dritkjipt sirkus der spenningsmomentet ligger i hvilke klubber som blir kjøpt opp og hvem som gjør det. Det grenser til det meningsløse, men jeg fortsetter nå å se på, likevel.
Du må være innlogget for å svare

chillv

Antall innlegg: 350
Medlem 314 i supporterklubben

Opprettet 12/23/2010 9:50:44 AM Sist oppdatert 12/23/2010 9:50:44 AM
Osdal skrev:
Det er ikke snakk om å slutte å håpe ar laget vinner eller finne seg et nytt. Jeg synes generelt at hele Premier League har blitt et dritkjipt sirkus der spenningsmomentet ligger i hvilke klubber som blir kjøpt opp og hvem som gjør det. Det grenser til det meningsløse, men jeg fortsetter nå å se på, likevel.

 Premier League har mista litt av sjarmen ja. Nå er det bare penger penger penger.

Du må være innlogget for å svare

eddien

Antall innlegg: 275
Medlem 1204 i supporterklubben

Opprettet 12/23/2010 11:36:21 AM Sist oppdatert 12/23/2010 11:36:21 AM
Kommunikasjon er fantastisk. Utrolig hva man kan få til med kommunikasjon og/eller mangelen på kommunikasjon. Det som skjer i Blackburn nå er vel en kombinasjon av for dårlig kommunikasjon blandet med for mye kommunikasjon.

Altså - Venkys er tydligvis elendig på kommunikasjon. Så dårlig at både backroom staff, spillere og fans reagerer. Dette er det ingen tvil om. Det som er litt morsomt å tenke på er fansens reaksjon er et resultat av for mye kommunikasjon.
Fordi - Vi fans har større tilgang til informasjon nå enn det vi hadde da feks Jack Walker kjøpte opp klubben. Vi har så stor tilgang på informasjon nå at vi får for mye rett og slett! Alt blir kommunisert ut via internet, både sant og usant. Vi som fans "kjøper" alt!

La oss filtrere informasjonen litt:
Blackburn er kjøpt opp
Blackburn sparker manageren
Spillerne reagerer
Blackburn får mye penger tilgjengelig til kjøp av spillere
Ny manager ansatt (Kean)
Transfervinuet åpner om få dager...

Dette er egentlig det eneste som er 100% sikkert. Glem alt annet dere har lest. Plutselig ser det ikke så dårlig ut. :)
Som mange andre her på forumet sier så kan vi jo nå faktisk gå Januar i møte og vite at vi skal kjøpe spillere! Spennende!

Jeg er 100% sikker på at det var mye usikkerhet da Jack Walker kjøpte Blackburn i sin tid. Masse snakk i korridorer, usikkerhet, spillere og backroom staff som er usikker på sin egen rolle osv...
Det som var deilig da var at kun fikk filtrert informasjon ut. Vi fikk egentlig bare vite det vi trengte å vite.

Ha troen gutter! Dette kommer til å gå bra. :)

Vår kjære venn Nicko skriver forøvrig følgende:

"I really am sorry to disappoint the professional moaners and whiners out there...but.

Just spent a bit of time with the new manager.

Got to say he was outstanding. You may just have found a gem.

It was as good a presser as I have seen this season in terms of handling questions and talking sense.

I can´t go into details until the morning, much will get cut out...so I will fill in any missing gaps"
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 12/23/2010 11:58:46 AM Sist oppdatert 12/23/2010 11:58:46 AM
Fortsett med info fra Nicko! Vi trenger kilder som vet hva som skjer og ikke alt rykte snakket som går rundt. Får jo magesår av mindre!!

Skal forresten Kean hente inn en assistent manager og en ny første lags trener? Noen som har hørt noe rundt det?
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Opprettet 12/23/2010 1:14:22 PM Sist oppdatert 12/23/2010 1:14:22 PM
eddien skrev:
It was as good a presser as I have seen this season in terms of handling questions and talking sense.

 Eddien: Well said.

Også positivt at Nicko fikk et godt inntrykk av Kean. Men. Angående det å snakke "sense". Han HAR uttalt i tilsynelatende fullt alvor at Blackburn har mulighet til å bli nummer 5 DENNE sesongen. Det er ikke sense. Det er ville-ha-jobben-prat.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/23/2010 3:57:53 PM Sist oppdatert 12/23/2010 3:57:53 PM
Media er ute etter å skape historier, og negativitet selger bedre enn positive nyheter.

Er tydelig at Nicko sitter på mer info enn de fleste.

Nå har det vært mye negativitet her. Hva med alle som har klaget på de nye eierne. De har mål om at Blackburn skal kjempe i toppen, da er i hvertfall en ting sikkert vi må gjøre endringer i spillestil og hente nye spillere skal det bli mulig.

Ene øyeblikket så klager man, hva gjør man da når nye spillere kommer inn?:) De dumme indiske eierne kan i ene øyeblikket være noen idioter, som kanskje blir geni erklærte eller stemplet som totale idioter.

:-) Er lett å poengtere at ting ikke er så bra, men jeg syntes ikke det var så mye info tidligere heller annet enn Sam Allardyce sin klaging i media.

Den klagingen slipper vi i hvertfall nå:-)


Du må være innlogget for å svare

Geirw_rovers

Antall innlegg: 72

Opprettet 12/25/2010 3:09:40 PM Sist oppdatert 12/25/2010 3:09:40 PM
Nå kan alle dere som har hylt og skreket her på forumet holde kjeft til alt eventuelt HAR gått til helvete.. La oss heller støtte laget med å være med å spre positivitet istedet for å ha lynsjestemning.. De sparket Sam, som mest sannsynlig var en gal avgjørelse.. MEN gjort er gjort, så får vi se i mai hvordan vi ligger an da.. mye kan skje de neste mnd som endrer på ALT!!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 12/25/2010 5:47:14 PM Sist oppdatert 12/25/2010 5:47:14 PM
Geirw_rovers skrev:
Nå kan alle dere som har hylt og skreket her på forumet holde kjeft til alt eventuelt HAR gått til helvete..

 Hint: Dette er et diskusjonsforum.

Du må være innlogget for å svare

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 12/26/2010 10:49:10 AM Sist oppdatert 12/26/2010 10:49:10 AM
Vår kjære Pascal Chimbonda har fått plass i 11-mannstroppen når floppen skal kåres:
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2266
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/26/2010 12:50:20 PM Sist oppdatert 12/26/2010 12:50:20 PM
da_one skrev:
Vår kjære Pascal Chimbonda har fått plass i 11-mannstroppen når floppen skal kåres:

 det er vel spot-on.

Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversStoltheta mi for Rovers har fått ein knekk - mistar DU følelsane dine for klubben vår?