Blogg Oktober

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/17/2010 4:47:50 PM Sist oppdatert 10/17/2010 4:47:50 PM
Arte Et Labore

I skrivende stund er det ganske nøyaktig 16 år siden jeg bestemte meg for at Blackburn Rovers var klubben i mitt hjerte. Etter dette har jeg holdt ved klubben i tykt og i tynt. Høydepunktene og nedturene har vært mange. Seriegull, tap mot Rosenborg, nedrykk, opprykk, cupmesterskap og tap mot middelmådigheten Larissa. Jeg har aldri mistet troa, men nå har engasjementet mitt sykdomstegn.

Jeg burde kanskje merket symptomene. Det er ikke like ofte jeg er innom BRSCN.com for å delta i debatten. Jeg kan ikke huske sist jeg var innom Newsnow for å lese alle overskrifter som omhandler Blackburn. Likevel kom det som lyn fra klar himmel i går - Jeg er ikke like engasjert lenger. Gårdagen utartet seg som lørdager flest, jeg tok en tur på min lokale pub for å ta en øl og se en kamp. Kampen jeg skulle se var Man. Utd. - WBA. I pausen fikk jeg et spørsmål fra en Scum suporter jeg anser som en god venn, til tross for sin tilhørighet. Spørsmålet var: «hvem er det Blackburn har denne runden?». Dette burde vært et enkelt spørsmål. Men jeg ble sittende som et spørsmålstegn. Jeg viste det ikke!

Dette ga meg en vekker. Nå vet jeg at det er Sudnerland som står på motsatt side i morgen, men hvorfor viste jeg ikke dette? Konklusjonen er at jeg faktisk ikke bryr meg. Grøss og gru. Jeg bryr meg ikke om hvem vi møter i morgen. Hvor er det blitt av engasjementet? Hvor er det blitt av gutten som tørket snørr og tårer når Ståle Stensås ble matchvinner mot oss i 1995? Hvor er militærrekrutten som jublet som en tulling på en rutebuss i 2002 da han fikk SMS om at Cole ble matchvinner på Millenium Stadium. Hvor er studenten som i 2008 forbannet Man. City med ord og uttrykk som ikke egner seg på trykk, da de stjal Hughes fra oss?

Er det fordi jeg er blitt voksen og fått meg jobb, eller er det høstdepresjon som har ført til at engasjementet mitt falmer? Nei. Voksen blir jeg nok aldri og høstdepresjon har jeg ikke hørt om. Engasjementet har fått seg en knekk fordi det vi i dag driver med minner lite om fotball, og bryter totalt med vårt motto «Arte Et Labore – Ved dyktighet og hardt arbeid».

Den kyniske, destruktive og fantasiløse spillerstilen vår dreper engasjementet mitt. Poengfangsten har vært grei, men måten vi spiller, eller ikke spiller fotball på er en skam. Og helt unødvendig spør du meg. Hvorfor kan vi ikke spille som under Souness og Hughes, med en viss nese for kreativitet. Ja, jeg vet at Tugay har lagt opp og at vi ikke har typer som David Bentley i troppen lengre. Men er spillermaterialet vårt så dårlig at vi skal slutte å spille fotball og heller satse på bryting og lange spark?

Se på lag som WBA. Har de bedre spillere enn oss? NEI! Likevel sitter jeg å ser WBA spille fotball mot Man. Utd. Og det på selveste Old Trafford. MED SUKSESS! 2-2 målet var flaks, men poenget var 100 % fortjent. Det var jo slik vi pleide å spille, før vi mistet troa på vårt eget motto og fant ut at sjanser var noe vi verken skulle ta eller skape.

Engasjementet mitt er ikke dødt, det trenger bare litt sårt tiltrengt medisin. Jeg trenger ikke noe sensasjonell borteseier mot Scum, eller en ny rik indisk eier. Det eneste jeg trenger er et lag som prøver å spille fotball. Som tør å trille ball og tør å gå framover. Hvorfor kan ikke vi gjøre som WBA? Hvorfor kan ikke Big Sam gjøre som Di Matteo - la gutta sine spille fotball? Vær så snill, spill fotball mot Sunderland i morgen. Dyktighet og hard arbeid. Arte Et Labore.

Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Opprettet 10/19/2010 5:23:15 PM Sist oppdatert 10/19/2010 5:23:15 PM
Hehe.. vi har rimeleg nøyaktig lik oppleving frå ligacupfinalen i 2002. På en rutebuss i indre Troms på veg til Setermoen leir.

Du må være innlogget for å svare

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 10/19/2010 5:38:46 PM Sist oppdatert 10/19/2010 5:38:46 PM
har faktisk teke meg sjølv i å bry meg litt mindre både denne og forge sesong. det har ikkje noko med at eg held mindre med klubben i mitt hjerte enn før, eg er berre så drit lei og skuffa over det som blir vist av vore 11 utvalgte kamp etter kamp.

Javisst redda Sam Allardyce oss i frå Paul Ince og nedrykk.. men han har ikkje klart å sette noke preg på spelet vårt sidan. Greit at han ikkje har hatt mykje pengar i henda og kanskje ikkje fått henta inn dei han føler kan løfte klubben til nye høgder. Men han treng ikkje vente til han får dei på plass før han bjønde å jobbe med ein plan over det offansive spelet vårt. Jobb med det du har Allardyce.

Var Allardyce rette manne til å redde rovers frå neddrykk? Ja, absolutt!
Er allardyce rett mann for Blackburn? Ja, så lenge vi er eit bunnlag.
Er Allardyce rett mann til å ta Rovers til eit nytt nivå? Nei, det er lite som tyder på det.

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlogg Oktober