Blogg januar

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 1/4/2010 1:15:46 AM Sist oppdatert 1/4/2010 1:15:46 AM
Det har vært to tørre måneder for Blackburns del, både når det gjelder poeng og ikke minst scoringer. Siden forrige blogg, som ble publisert 1. november, har vi kun tatt 11 poeng på 9 kamper, mot motstandere vi skal slå om vi har ambisjoner om annet enn nedrykksstrid. Minst like alarmerende er det at vi på disse 9 kampene kun har scoret 9 mål. I tillegg begynner flere sentrale spillere å vise misnøye med lite spilletid og økter i treningsrommet før soloppgang.

Til tider er jeg svært kritisk til laguttakene til Big Sam. Greit nok at de er spennende, men enkelte spillere presterer ikke godt nok til å forsvare en plass i start-11ern. Jeg tenker spesielt på Franco di Santo. 14 kamper og en scoring er ikke godt nok som spiss i Premier League. Greit nok at gutten er sterk og kjemper godt alene på topp, kommer til muligheter, men han viser utrolig dårlige evner forran mål. Tre ganger har han vel vært alene med keeper, ingen har endt med scoring.

Alt for lenge siden!


Mr. Allardyce kritiserte for ikke lenge siden Morten Gamst Pedersen, Jason Roberts og Benni McCarthy for at de ikke har prestert godt nok denne sesongen – nå er det overgangsspekulasjoner rundt alle tre. Gamsten skriver ikke under/får ikke ny kontrakt, Roberts er transferlista for å skaffe penger til nye spillere (hvilken spiller får man forresten for penga vi får for Roberts?) og McCarthy ønsker seg til Hull eller Wigan for å spille seg inn i VM-troppen til Sør-Afrika. Hull eller Wigan?!?! Ingen spillere skal ønske seg fra Blackburn til sånne klubber, da skjønner vi at det er noe galt. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg liker Benni, det er synd og et enormt tap om han skulle forlate oss. Benni vet hvor målet står, selv om han er feit og lat så ligger det i genene hans. Se på orginal-Ronaldo (uten sammenligning for øvrig).

Har vi noe ess i ermet nå som sesongen er halvspilt? Har vi i det hele tatt penger til forsterkninger i overgangsvinduet? Har Big Sam full kontroll i garderoben? Tvilsomt. Det positive er at David Dunn er tilbake og at det virker som Morten har plukka opp hansken. Jeg mener det er på tide at Allardyce slutter å eksperimentere og prøver å sette en 11er som spiller jevnlig. De siste kampene har vi bytta spisspar hver gang, uten å finne en god kombinasjon. På kanten spiller Junior Hoilett, helt klart en talentfull spiller, men han blir matchet for tøft etter min mening. Salgado holder dessverre ikke nivået lenger, og i hvert fall ikke på midtbanen.

Av meg får du foreløpig bare et diplom Salgado.


Nei, jeg har ikke glemt at vi slo Chelsea i desember. En bragd, helt klart. En gulrot. Vi har muligheten til å nå Wembley igjen, vi er kun en dobbelkamp mot Aston Villa unna. Big Sam vet helt sikkert hva Villa kommer med i disse kampene; Friedel bakerst, solide stoppere, kjemping, lange baller på Carew og hurtighet på kantene. Skal vi ha noe mulighet mot Birminghamlaget må vi vinne på tirsdag, enkelt og greit. Vi slo de i høst, vi må finne tilbake til den formelen. I minimum 4*45 skal det kjempes og kriges på samme måte som for et år siden. Kutt ut finspillet, spill på suksessformelen fra våren i fjor. Laget jeg vil se på tirsdag er: Robinson; Givet, Nelsen, Samba, Chimbonda; Gamst Pedersen, N’Zonzi, Andrews, Dunn; McCarthy og Kalinic.

Benk deg ned i sofaen klokka 20.55, skru på Canal+sport1 og se om Blackburn kan redde sesongen.

Kan du vær så snill å føre Blackburn til en ny ligacupfinale?

Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Opprettet 1/4/2010 1:38:12 AM Sist oppdatert 1/4/2010 1:38:12 AM
Sjelden har eg vært marr enige i et innlegg enn detta Kjetilinho :) Di Santo har ingenting å gjøre i startoppstillingen vår. Er også veldig kritisk til at Kalinic å Gamst får så lite spilletid.

Så at kalinic ble kåret te årets flopp ein eller aen plass, men han får jo ikje spela så d e jo ikje rart d. Han har brennt et par store sjansar ja, men han komme jaffal te sjansar... å han har scort marr mål enn di santo iløpet av mye mindre antall minuttar spillt!! å d e jo mål me trenge!
Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11020
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/4/2010 8:11:14 PM Sist oppdatert 1/4/2010 8:11:14 PM
Bare gla for at jeg slipper å se diouf
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlogg januar