Opprettet 10/18/2009 4:07:19 PM Sist oppdatert 10/18/2009 4:07:19 PM
dagens ord for kampen: arte et labore! :D:D:D:D

Opprettet 10/18/2009 4:08:58 PM Sist oppdatert 10/18/2009 4:08:58 PM
Fantastisk med seier! Dunn er jo helt vill!

Burnley har bare flaks. Stillinga som ble er det beste de kunne ha fått, uansett..

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 10/18/2009 4:12:41 PM Sist oppdatert 10/18/2009 4:12:41 PM
Blackburn tok imidlertid sjokkåpningen med fatning, og i det 9. minutt sørget innleide David Dunn for balanse i regnskapet.

Imponerende av Nettavisen..

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 10/18/2009 6:13:50 PM Sist oppdatert 10/18/2009 6:13:50 PM
SYYYYYYYKT DEILIG! så hele 2 omgang etter å ha leitet etter puber i Volda og Ørsta...var heldigvis en fotballpub i Ørsta som åpnet kl 3. Jeg synes vi hadde bra kontroll den omgangen jeg så, Burnley skapte ikke allverden, men unødvendig da Eagles reduserte. Ble sinnsykt nervepirrende på slutten...satt med luen over hodet de siste minuttene.

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 10/18/2009 10:46:35 PM Sist oppdatert 10/18/2009 10:46:35 PM
meget bra 1 omg. men 2 omg blei litt daft.burde fått inn hoilett for diouf og holdt ballen litt mer i laget!!

men, meget fornøyd med resultatet ja:)

misjo1

Antall innlegg: 20

Opprettet 10/19/2009 2:29:36 AM Sist oppdatert 10/19/2009 2:29:36 AM
er det bare meg, eller klapper/kjæler di santo med blackburn emblemet på drakten etter scoringen? mener å huske han gjorde det.. morro isåfall:)

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 10/19/2009 9:25:29 AM Sist oppdatert 10/19/2009 9:25:29 AM
ColinHendry skrev:

Du får se å ta turen til Ålesund neste gang! Vi hadde samlet oss på en pub - og det ble god stemning!

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 10/19/2009 9:39:58 AM Sist oppdatert 10/19/2009 9:39:58 AM
misjo1 skrev:

Så ikke det på scoringen men gjorde det i det han ble byttet ut:)

Feiringen med fansen var i tillegg moro å se:)

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 10/19/2009 11:20:07 AM Sist oppdatert 10/19/2009 11:20:07 AM
Et lite spørsmål. Ewood var utsolgt i går men ser at bak målet til Robinson i andre omgang er det langt fra fullt og på tv text-tv står det 26000++.
Tar ikke Ewood 31-32000 da??

Aasen17

Opprettet 10/19/2009 11:26:01 AM Sist oppdatert 10/19/2009 11:26:01 AM
Politiet som sørget for at det ikke ble solgt mer billetter.

hendry

Antall innlegg: 157

Opprettet 10/19/2009 12:16:54 PM Sist oppdatert 10/19/2009 12:16:54 PM
Dette var deilig! Strålende av Dunn og Di Santo, og nydelig mål av Chimbonda :D
Hørtes ut som det var bra med liv på tribunen også!

ColinHendry

Opprettet 10/19/2009 2:52:15 PM Sist oppdatert 10/19/2009 2:52:15 PM
alexanders skrev:

skal huske det neste gang jeg er på Søre Sunnmøre...viser aldri Blackburn kamper i Volda, sånn er det på små drittsteder, alt var stengt faktisk utenom Rokken men der viser de jo bare drittlag. Dublliner´s i Bergen er derimot konge, nr 2 på listen min bak Three Lions i Trondheim.

ola-ramstad

Antall innlegg: 324

Opprettet 10/19/2009 8:14:33 PM Sist oppdatert 10/19/2009 8:14:33 PM
så deilig så deilig så deilig! var på runde å dykket under kampen.. kom opp fra første dykk til pause, og fikk høre at det var 3 - 1.. herregud så deilig det var :)

Rovers88

Antall innlegg: 1130

Opprettet 10/23/2009 1:34:23 AM Sist oppdatert 10/23/2009 1:34:23 AM
Nå har de sluppet en DVD med kampen og, sikkert mange her inne som vil ha den tenker jeg, dere som dro dit mener jeg.
Jeg kjøpte den jeg=) Limited edition, namnam:D Billig var den og!