Blogg september

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 9/16/2009 10:35:20 PM Sist oppdatert 9/16/2009 10:35:20 PM
Jeg har nok mange med meg når jeg sier at jeg var veldig usikker på laget før sesongstart. Det hjalp ikke veldig da Adebayor ga City ledelsen nesten før vi hadde satt oss godt til rette i sofaen. Allikevel var jeg ganske fornøyd med denne kampen, bortsett fra at vi ikke klarte å omsette de store sjansene våre i tellende resultat.

De to neste kampene endte med samme konklusjon, nemlig at vi ikke fikk godt nok betalt for spill og sjanser. Mot Wolves i helga fikk vi endelig den uttellingen vi fortjente. 3-1-seierne her har forhåpentligvis gitt oss den nødvendige selvtilliten inn mot det tøffe kampprogrammet de neste 6 ukene.

Jeg vil ikke si noe annet om spillerne som forsvant fra oss i sommer, bortsett fra at jeg håper Sam Allardyce har den samme egenskapen som Arsene Wenger – nemlig å selge unna eplene rett før de råtner, og at han kun vil ha spillere i klubben som er sultne på å gjøre det bra for LAGET Blackburn Rovers.



Lars Jacobsen har til tider spilt glimrende på høyreback. Den danske landslagsspilleren viser at han har rutine og et bra blikk for spillet. Pascal Chimbonda, på den andre backen, kan ha vært et kupp av vår kjære manager. Spilleren har tidligere vist at han er en kvalitetsback, men karrieren har gått i bølgedaler etter at han kom med på årets lag i Premier League for Wigan i 2005/06. Michel Salgado fikk sine første minutter i helga, selv om han er gammel har han fortsatt mye fotball i seg og kan bli en viktig spiller utover i sesongen. Steven N’Zonzi er en spennende spiller! Av mange betegna som den nye Vieira, jeg syns den høyreiste franskmannen har vist prov på at han er en spiller for fremtiden, om han får nok matching på det øverste nivået i England. Er det én mann som trenger matching, så er det Nikola Kalinic. Foreløpig har han vært skuffende i de kampene han har fått prøve seg, men her håper jeg at supporterne og Allardyce viser litt tolmodighet, for jeg har trua på denne unggutten. van Heerden, Hoilett og di Santo har foreløpig ikke spilt nok til at jeg har gjort meg opp noen formening, bortsett fra at Hoilett burde gitt oss seieren mot West Ham.

I tillegg til disse innkjøpte spillerne har vi også tre ”nye” menn i David Dunn, Steven Reid og Brett Emerton – som alle fikk store deler av fjorårssesongen ødelagt av skader. Jeg vil våge å si at om disse holder seg skadefri denne sesongen, da spesielt Dunn, så blir vi ikke dårligere enn nummer 10. Dunn viser en spilleglede og har et så stort hjerte for klubben at vi bare må elske han, på samme måte som han elsker oss supportere.



Troppen vår nå i september er på mange måter komplett, med en herlig blanding av rutine og talent, med kreative spillere og arbeidsmaur, og en manager som dyrker en klar filosofi. Det eneste vi mangler en spiller med et killerinstinkt foran kassa og score 15-20 mål denne sesongen. Forhåpentligvis er denne mannen tilbake fra skade og har funnet frem smilet igjen; Benni McCarthy.

Før sesongstart sa jeg at jeg tror vi vil få en skuffende start, men at det vil løsne med en knusende seier mot Burnley i oktober. Heldigvis løsnet det for oss tidligere, så her tok jeg feil. Dermed vil jeg komme med en ny påstand nå, nemlig at vi vinner 4-0 mot Burnley og tar minst ett poeng til i oktober måned. De andre kampene i oktober er for øvrig borte mot både Arsenal, Chelsea og de røde fra Manchester. Jeg tipper 5 poeng!

Før dette kommer en viktig bortekamp mot Everton på lørdag, ligacup mot Nottingham og et gjensyn med Stephen Warnock på Ewood.

Vi sees på Ewood den 18. oktober!
Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 9/17/2009 11:48:35 AM Sist oppdatert 9/17/2009 11:48:35 AM
Flott inlegg og god lesning! Blir spennende med de nye og unge spillerene fremover. Vi får be til høyere makter at de ikke forsvinner ut porten på Ewood til sommeren hvis det viser seg de har en god 09/10 sesong:)
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlogg september