Blogg august

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 8/14/2009 2:18:53 PM Sist oppdatert 8/14/2009 2:18:53 PM
Det er snart kickoff for Blackburn sesong 2009/10. Det betyr også at det er tid for en ny sesong med blogg.

Vente iden er over – vår beste menn skal ut på tokt igjen. Inn er Givet, Van Heerden, N´Zonzi, Jacobsen, Di Santo (lån) og Kalinic kommet. Ut er Santa Cruz, Tugay, Ooijer, Mokoena, Derbyshire, Kane, Treacy (lån), Bunn (lån), Judge (lån) gått. Fellesnevneren for de som er kommet inn, med unntak av Givet, er at de er relativt ubeskrevne blad og urutinerte, i alle fall på premier league nivå. Ut har vår største stjerne Santa Cruz gått. Rutinerte og kreative Tugay har lagt opp. Forsvaret er svekket ved at Ooijer som kan spille stopper og back har tatt med seg sin rutine og dratt hjem. Derbyshire som mange hadde høye forventninger til har stukket til Hellas, noe undertegnende og flere blå-hvite røvere nok er skuffet over. Vi er ikke like over at Mokoena er dratt. For å gjøre en lang historie kort; det er en del hull som skal tettes. Det blir spennende å se om de nye kan fylle disse.

Vi kommer til å savne denne guden, hvem tar opp arven?


Foran en ny sesong er det alltid veldig mye fokus på de nye spillerene som er kommet. Ja, Kalinic og N´Zonzi kan virke veldig spennende. Jeg derimot, er mye mer spent på noen av de som har tråkket inn og ut av treningsfeltet på Brockhall noen sesonger nå. Vil Benni forsette den gode trenden han hadde på tampen av sesongen i fjor? Kommer Roberts til å vokse inn i trøye nr. 9 og bli mer giftig foran mål? Sammen kan de danne en dynamisk duo der Roberts bringer stor fysikk og fart, mens Benni står for finessene og målene. Jeg håper! Gamst hadde mange assist i fjor, men ikke like mye mål. I sommer har han trent godt og åpnet målkontoen på landslaget. Selvtillitten på banene virker å være tilbake. Jeg har stor tro på at vi kan forvente oss mye av Gamsten i årets sesong. I tillegg kommer Emerton tilbake fra skade. Det er vel så spennende å følge de gamle etablerte spillerene som de nyeankomne.

Går Gamsten en god sesong i møte?


Det er nesten bestandig optimisme og spenning knyttet til starten på en ny sesong. Jeg beklager så mye, men nå skal jeg helle kalde kaldt vann i årene på de største optimistene. Jeg tror ikke vi kommer til å se Blackburn på øvre halvdel i år. Riktignok tror jeg vi kommer til å styre unna den verste nedrykkskampen, men vi vil nok ende opp rundt den samme tabellplasseringen som i forrige sesong. Til å hevde oss på øvre halvdel er alt for avhengig av at Dunn og Grella holder seg skadefri, og slik jeg ser det mangler vi fortsatt mye kreativitet. Dermed står mye og henger på at Benni finner tilbake til godformen, og skaper mye på egen hånd. Noe som kan være vanskelig med humørspillerene Benni Mccharthy. Så fremt ikke Di Santo og Kalinic viser seg å være en hit, noe jeg ikke har umiddelbar tro på. På lengre sikt tipper jeg Kalinic kan bli en god ressurs, men tviler litt på at han blir den store stjernen. Di Santo vender nok nesa tilbake til «broa» etter endt låneopphold, uten å ha hevdet seg betydelig ikke så ulikt Nonda for et par sesonger siden.

Vil dette være et vant syn på Ewood i 2009/20?


Det er vanskelig, for ikke å si umulig å spå hvordan en sesong blir. Har troa på at det kommer til å gå bedre i år enn i fjor. Spillestilen blir nok fortsatt litt grå, men poengfangsten større. Det er jo tross alt viktigst. Likevel ender vi på 12 plass +/- 2 plasseringer.

Hvordan tror du det vil gå? Diskuter i vei...
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 8/15/2009 1:08:08 AM Sist oppdatert 8/15/2009 1:08:08 AM
Helt enig med deg Vegard, Benni er definitivt nøkkelen til suksess i år. Og med oppvisningen til Gamsten på onsdag, som virker å være tilbake i slag, er jeg sikker på at vi i alle fall skal unngå nedrykkstrøbbel. Det jeg derimot er bekrymret for er at vi har scoret så lite mål i treningskampene, bortsett fra de to første matchene.

Når det gjelder de nye signeringene er jeg ikke så fornøyd med at vi ikke har hentet inn en spiss vi vet hva står for. Kalinic er sikkert spennende, og jeg håper av hele mitt hjerte at han ikke blir beskrevet i neste kapittel av "Tidenes Blackburn-flopper" i Uncle Jacks-bladet. Vi får håpe han scorer tidlig i sesongen så han klarer å lette på presset som ligger på skuldrene hans.

Jeg tipper vi blir nummer 9 denne sesongen; starter trøblete, men det snur seg etter at vi knuuuser Burnley i oktober og tar poeng fra scum borte.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/15/2009 1:09:55 AM Sist oppdatert 8/15/2009 1:09:55 AM
Nonda skåret vel 7 mål den sesongen, med noe begrenset spilletid. Hva sier det deg om en spiller som til da hadde sliti litt med skader?

Forstår ikke hvorfor folk vil ha unna spillere som faktisk klarer å få ballen i mål! Ellers er du vel litt vel pessiistisk, hehe eller kanskje du mener jeg er optimistisk;)
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 8/15/2009 11:09:04 AM Sist oppdatert 8/15/2009 11:09:04 AM
moutinho skrev:
Nonda skåret vel 7 mål den sesongen, med noe begrenset spilletid. Hva sier det deg om en spiller som til da hadde sliti litt med skader?

Forstår ikke hvorfor folk vil ha unna spillere som faktisk klarer å få ballen i mål! Ellers er du vel litt vel pessiistisk, hehe eller kanskje du mener jeg er optimistisk;)

 Sa vel ikke så mye om Nonda var bra eller dårlig. Men han kom, spilte litt, scorte litt så dro han. Det tror jeg vi kan forvente av Di Santo.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/15/2009 11:48:24 AM Sist oppdatert 8/15/2009 11:48:24 AM
Veo: Poenget er at man må ha flere spillere som skårer, også noen som sitter enn del på benken. Sånn er fotball, 11 mann på banen;-)

Skjønner poenget, oppfattet det litt annerledes jeg så da argumenterte jeg;)
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlogg august