Kamptråd: Blackburn vs Spurs

TugayLegend

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Opprettet 4/2/2009 3:07:16 PM Sist oppdatert 4/2/2009 3:07:16 PM
Vi har allerede ein pubtråd ang. kampen mellom Blackburn og Spurs, så eg tenkte det kunne vere på tide med ein skikkelig kamptråd også.

Kampen spilles lørdag 4 april kl 13.45 norsk tid og visast på Canal+ Sport1, så det er ingen grunn til å gå glipp av denne livsviktige kampen.

Newcastle har besøk av Chelsea samme dag, ein kamp der eg er 99.99% sikker på at Chelsea tar alle poenga.(sjølv med Shearer som ny manager) Og då kan vi med seier over Spurs vere heile 5 poeng i frå 18plassen og livet blir med det samme litt bedre.

Landskamp pausa er endeleg over og vi kan sjå fram til Blackburn kamp igjen, takk gud. I PL pausen har Nelsen putta 2 for New Z. (Kansje han no endeleg kan putte for Rovers med :p) Gamst har skåra to for Norge, eit flakse mål mot Sør Afrika og ei perle mot Finland. Ooijer har spelt godt for Nederland og resten er eg desverre ikkje heilt oppdatert på.

Men ein spelar er nok tilbake i Lancashire med vesentleg bedre sjølvtillit, Morten Gamst Pedersen. Skal han endelig få årets gjennombrudd for Rovers, så passar det bra med eit mål eller to mot Spurs på laurdag.

Med siger og andre resultat til fordel oss kan vi også klatre ein del på tabellen i helga, 12-13 plass kan vere innanfor rekkevidde. Ikkje dårleg det.

Det er ikkje raporter om nye skader i troppen og eg meinar på at at SA har tilnerma full tropp og velge i, med unntak av Reid og Grella(?) Santa Cruz har også sagt at han er klar til denne.

Laget eg helst vil sjå kjempe om 3 poeng er:

Robbo
Ooijer-Samba-Nelsen-Givet
Diouf-Dunn-Warnock-Gamst
Roberts-Santa Cruz

Ikkje noke dårlig lag vi har her, berre synd at Paul Ince rota det til sånn i starten for oss.

3 poeng er innanfor rekkevidde og ikkje umulig.
tørr eg tippe på 3-1 til oss?:) Ja! Neslen, Gamst og Santa Cruz.

Lykke til alle sammen, årets viktigaste kamp. (nummer 1)
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 4/2/2009 6:45:56 PM Sist oppdatert 4/2/2009 6:45:56 PM
Hater Tottenham som pesten. Hadde vært utrolig deilig å slå de og sende et stikk til Judas Bentley. Håper at vi starter med Cruz og Benni. Har trua på Benni til denne kampen. Roberts liker jeg, men han sløser med sjansene og det har vi ikke råd til i denne kampen tror jeg.
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 4/3/2009 12:02:01 PM Sist oppdatert 4/3/2009 12:02:01 PM
Supporterintervju

Navn: Gunnar Haanshus
Alder: 29
Bosted: Oslo Øst
Stilling i BRSCN: Pubansvarlig Oslo

Blackburnfansens Mekka i Oslo.


Hvorfor er du Roverssupporter?
Jeg fikk øynene opp for klubben da Henning Berg ble signet i 1992. Har alltid likt følelsen av å være i opposisjon. I denne sammenhengen vil det da si å holde med noen som ikke alle andre holder med. At klubben hadde et latterlig tøft navn hjalp også godt på. Gutten med den gryende interessen for Blackburn tidlig på nittitallet, har utviklet seg til å bli en fanatisk Rovers-mann med humørsvingninger som får konas PMS-symptomer til å virke ubetydelige. Så til mine nærmeste, beklager! De siste sju måneders tilsynelatende uforklarlige utbrudd og tegn til schizofreni skyldes Paul Ince, ikke meg.

Hva er ditt største høydepunkt som supporter?
Ser jeg bort i fra de tre opplagte (seriemesterskap, opprykk, ligacup) så må det bli første gangen jeg gikk inn på Ewood Park. Et utrolig kick. For å sitere Mark Renton; Beats any drug! Anbefales på det sterkeste, men jeg tar ikke ansvar for følgene det kan få.

Hvor ser du kampene?
O’Reillys på Grünerløkka. Dette er den offisielle samarbeidspuben til BRSCN i Oslo. Her blir vi alltid tatt godt imot av de ansatte, og du er garantert å møte mange hyggelige Rovers-supportere. Også får du kjøpt pølse i baren!

Har du vært over og sett gutta i aksjon denne sesongen?
Har dessverre ikke hatt den gleden ennå, men jeg skal over i slutten av april og se hjemmekampen mot Wigan. Det hadde vært utrolig moro hvis seieren i denne kampen gjør at vi er sikret en fortsatt plass i Premier League. For ja, den vinner vi.

Hvordan er ditt forhold til Tottenham?
Your mom’s your dad
Your dad’s your mom
You’re interbred
Your Tottenham scum

Love Muscle FC går ut høyt forran hver sesong og proklamerer at de skal kvalifiserer seg for Champions League. Dog Shit FC går gang på gang på trynet så det synger, og denne sesongen kanskje hardere enn på lenge. Nice. At Mickey Mouse FC i år har kjøpt tilbake to spillere de nylig har solgt er bare helt hysterisk morsomt. Eller var det tre spillere? En klubb det er umulig å ta seriøst, en klubb du aldri vet hvor du har.


Hva er deres styrker og svakheter i dine øyne?
Styrker:
- Raske offensive spillere.
- En gammel ringrev på sidelinjen som har en evne til å få middelmådige spillere til å prestere over evne.

Svakheter:
- Utrolig ustabile.
- En keeper som har en tendens til å skade medspillere, og med et feltarbeide som får vår egen Paul Robinson til å framstå som fotballens svar på MacGyver. Alltid på topp av situasjonen.
- Høyreback David Bentley.


Et par ord om David Bentley?
Så lenge Skumpa var hos oss gjorde han en ypperlig jobb. Når han ville bort så fikk vi greit med penger. Greit for meg, jeg er ikke interessert i å ha spillere i klubben min som ikke vil være der, som heller vil ta skrittet videre til en storklubb, eller var det storby? Usikker der, men han har ihvertfall god tid til å gå på byen og drikke skumpa med damene. For å spille fotball, det får han ikke. Gi meg heller en som spytter for drakta.

Wanted: David Bentley - sist sett på en innbytterbenk i London.



Forrige møte med Spurs endte 0-1 i London. Hvis du så kampen; hvordan var kampbildet? Hva gikk galt?
To lag som spilte ypperlig League 2 fotball. Forskjellen var vel at vi hadde en League 2 manager, samt en svensk venstreback med et sterkt ønske om å utforske Swinging Londons natteliv så raskt som overhodet mulig.

Hva skal til for at vi tar alle poengene på lørdag?
Ikke slippe inn mål etter ett minutt. Satse på at Santa Cruz får et lett tilfelle av Alzheimers, glemmer at han egentlig ønsker han spilte for City, samt finner tilbake til fjorårets form. Klarer vi å stoppe gjennomspillene til Keane, og Roberts endelig får uttelling på noen av sjansene sine blir poengene igjen på Ewood. Mye å be om på en gang, men jeg har trua!

Hvilke 11 spillere bør få tillit mener du?
Robbo
Andrews-Samba-Nelsen(c)-Givet
Diouf-Dunn-Warnock-Gamst
Roberts-Benni Mac


Hva blir resultatet?
Vi vinner 2-1. Gamst fortsetter målformen fra landskampene og setter det første. Santa Cruz kommer inn i andre omgang og avgjør kampen.

Hvem har vært vår beste spiller hittil i sesongen? Hvorfor?
Dette trodde jeg aldri jeg skulle si, men det må bli midtbanespilleren Stephen Warnock. Han har virkelig imponert i sin nye posisjon og er vel den eneste som har levert varene gjennom hele sesongen. Skulle tro han aldri hadde gjort annet enn å spille på midten. Bra defensivt og et driv framover på banen som rett og slett er rått å se på.

Hvor tror du vi ender på tabellen?
Tror vi kjemper oss opp på en 13. plass. Er nervepirrende jevnt i nedre del av tabellen men mener vi har styrken og kvaliteten som trengs for å komme oss vekk fra bunnen. Hvis spillerne vet sitt eget beste så tror jeg de kommer til å gjøre alt for å ikke pådra seg Big Sams vrede. Svær mann.

Hvem vinner Premier League?
Manchester United. Liverpool holder ikke helt inn, og deres første smell kommer neste lørdag. Da er det nemlig Blackburn Rovers som er på tokt. Chelseas leiesoldater er for langt bak.

GET IN!

Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 4/3/2009 11:58:40 PM Sist oppdatert 4/3/2009 11:58:40 PM
Skjønte poenget ditt TugayLegend, men det ble ikkeno fart i denne tråden, vi bruker den andre i steden.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversKamptråd: Blackburn vs Spurs