Blackburn - Arsenal 14 mars

geirwrovers

Antall innlegg: 384

Opprettet 3/12/2009 12:14:19 PM Sist oppdatert 3/12/2009 12:14:19 PM
Her tror jeg faktisk at vi kan håpe på poeng... Arsenal slet seg ut mot Roma og vant.. Dette tror jeg kan gjøre de "litt slappere" mot oss og at vi kanskje får karret til oss 1 poeng.

Arsenal har i tillegg vært litt smådårlige i Premier League den siste tiden. Vi kommer til å kjempe hardt i denne kampen, så jeg tror at innsatsen vår veier opp for Arsenals ferdigheter... Håper ihvertfall.. Hva tror dere?
Du må være innlogget for å svare

geirwrovers

Antall innlegg: 384

Opprettet 3/12/2009 12:15:19 PM Sist oppdatert 3/12/2009 12:15:19 PM
.. ehh og nå så jeg at jeg har satt Blackburn som hjemmelag, de spiller seff borte på Emirates denne kampen.. moderatorer, kan dere fixe?
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 3/12/2009 9:23:01 PM Sist oppdatert 3/12/2009 9:23:01 PM
gamst mest sansynlig ute. kanjse brukket ribbein!
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/12/2009 10:50:08 PM Sist oppdatert 3/12/2009 10:50:08 PM
Status på Santa? Er Dunn klar til å starte?
Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 3/13/2009 12:32:45 AM Sist oppdatert 3/13/2009 12:32:45 AM
Hvordan bli Big Sam å anpripe denne kampen? Blir det 4-5-1/4-3-3 igjen eller blir det 4-4-2 slik som vi avsluttet kampen mot Fulham? Blir spennende å se. Jeg håper på en 4-4-2/4-4-1-1. Spillerne virker tryggere i denne formasjonen, det er jo tross alt slik vi har spilt de siste sesongene. Uansett borte eller hjemme, men enkelte unntak har det jo vært.

Meget synd hvis Gamsten er ute igjen nå. Han gav oss bredde i spillet sist, selv om han ikke herjer på sin kant, så er han viktig for laget. pga ferdigheten sine.
Ellers håper jeg Tugay klarer en kamp til i dette tette programmet! På topp vil jeg se Benni og Roberts. Selv om Benni kanskje ikke er i sin beste form, gir han oss en annen dimensjon i spillet. Han er flink til å holde på ballen slik at midtbanen kan komme etter. Vi blir nok presset hardt tilbake mot Arsenal. Ser for meg at Eduardo og Arshavin kommer til å spille mot oss. Så jeg vil tro at disse er uthvilt etter onsdagen, da Eduardo kun spilte 35 min og Arshavin ikke kunne spille denne kampen! Så at vi møter et Arsenal i form, er det jo ingen tvil om. Bra at Van Persie spilte samtlige minutter mot Roma!

Håper på dette laget:

Robinson- Ooijer, Samba, Nelsin, Givet - Diouf, Tugay (Dunn hvis han er klar), Warnock, Gamst (Dunn hvis Gamsten må stå over) - Benni - Roberts
Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 3/13/2009 12:38:06 AM Sist oppdatert 3/13/2009 12:38:06 AM
Gode nyheter: Eduardo er skadet igjen, og kan ikke spille kampen på lørdag!
Du må være innlogget for å svare

kjetilinho

Antall innlegg: 498

Opprettet 3/13/2009 6:13:00 PM Sist oppdatert 3/13/2009 6:13:00 PM
Supporterintervju

Navn: John Daniel Kvaale
Alder: 23
Bosted: Trondheim
Stilling i BRSCN: Ukeansvarlig, Nyheter.

Først og fremt; prøv å forklar hvilke følelser som gikk gjennom kroppen din de siste 10 minuttene av onsdagens match?
Det var en fin følelse som alltid å se Rovers i ledelsen, og å vinne kampen, særlig etter den ellers dårlige sesongen vi har hatt hittil i år. Jeg var jo selvfølgelig på toalettet begge gangene Rovers scora så jeg blir vel plassert der på kampen mot Arsenal på lørdag. Ble litt skjelven da Nevland fikk den gode sjansen på slutten, men Robinson var sikker på den.

Robinson var viktig på onsdag, og blir garantert en nøkkelspiller mot Arsenal.


Hvorfor er du Roverssupporter?
Noe av grunnen til at jeg er Roverssupporter er selve klubben i sin helhet. Jeg har jo vært i Blackburn en del ganger, og det å se at en klubb fra en såpass liten plass i England har vært med i det gode selskap så lenge er ganske imponerende. Rovers er jo også en typisk engelsk klubb mener nå jeg, der fellesskap og lagarbeid er viktig. Har bestandig likt måten man styrer klubben på og måten de spiller på. Der innsats og styrke gjennom hele laget teller like mye som individuelle ferdigheter, og slik fotball er noe av det som kjennetegner engelsk fotball synes nå jeg, selv om det har endret seg litt de siste åra. Jeg har jo også vært supporter i 16 år nå, Rovers var den første favorittklubben min og har vært det siden, slik gir man ikke opp for noe.

Hva syns du om det nyeste Uncle Jacks-bladet?
Likte det veldig godt. Er fantastisk bra at supporterklubben vår bruker de ressursene vi har til å lage et medlemsblad for supportene, slik at man kan få litt mer innsikt i hva som skjer i klubben og selvfølgelig også hva andre Roverssupportere har opplevd. Likte meget godt den artikkelen om Kenny Dalglish da han bygde opp klubben som igjen førte til seriegull, og det bringer en del minner da jeg fikk interesse for Rovers sesongen før vi tok gullet. Jeg var jo 7 år da, men Shearer var helt klart favorittspillern!

Hva er ditt største høydepunkt som supporter?
Seriegullet i 94-95 sesongen er jo selvfølgelig det største. Ellers hadde jeg kanskje det største personlige høydepunktet da jeg endelig fikk oppleve en seier for Rovers når jeg var i England, og så de mot Fulham i en forrykende kamp Rovers vant 4-3. Med den seieren var det så å si sikret en fornyet kontrakt det året. Jonathan Stead var en ordentlig helt akkurat da.

Hvordan ser du kampene?
Jeg ser de mest på Three Lions i Trondheim. Nå var jeg veldig slapp i høst, men satser på en god del flere kamper i tiden fremover. Har ikke noen kanaler å se de hjemme hos meg så da blir det VG live hvis jeg ikke møter opp på puben.

Hvordan er ditt forhold til Arsenal?
Nå er jo mamma Arsenal fan, og har vært det siden hun var 12 år. Vet ikke om det er helt sant, men får vel tro på det. Har bestandig syntes at Arsenal spiller fin fotball. Bedre før Wenger tok over faktisk, litt mer tradisjonell fotball, men må jo innrømme de spiller fin fotball nå. Husker likevel best den kampen da Kevin Gallagher herjet med Arsenal, i kampen vi vant 3-1 borte(kan ikke huske akkurat år men) Har noen kjentfolk som er ihuga fans av de, men ellers så har jeg ikke noen andre tilknytninger til Arsenal.

Hva er deres styrker og svakheter?
Styrken til Arsenal er vel lagspillet og de individuelle ferdigheter. De har et ungt lag som får oppleve tillit, og kan utvikle seg på det øverste nivået, så det er nok en styrke de har. De har en rutinert og en dyktig manager bak seg, ballen går kjapt og spillerne kan spille godt en mot en, og akkurat det er nok en klar styrke når de skal møte oss på lørdag. De siste sesongene har de jo nesten rundspillt oss flere ganger, så vi får håpe Allardyce har en god taktikk for kampen på lørdag. En svakhet for Arsenal må vel være noe mangel på rutine, men til å være et så ungt lag så har de fått opplevd mye. Etter hvert vil jo de unge spillerne få den rutinen, så det er nok ikke lenge til at Arsenal er helt i toppen igjen tror jeg.

Tror du de vil klare å kjempe om gullet igjen neste sesong, eller trenger unggutta et par år til på seg?
De kan godt få det til neste år, selv om det blir hardt igjen. Manchester United er jo solide også i år og det blir nok ikke mye annerledes neste år.

Forrige møte med Arsenal endte med grisebank, 0-4 på Ewood Park. Hvis du så kampen; hvordan var kampbildet? Hva gikk galt?
Jeg så ikke den kampen, men det som er typisk når vi spiller mot Arsenal er at de kjører over oss med fart og presisjon, også har de jo noen gode avsluttere så de trenger ikke mange sjansene før de setter den. Vi blir litt bakpå rett og slett slik at Arsenal får kjøre deres spill. Så for å ha en sjanse i morgen så må vi virkelig tette igjen bak.

Arsenal fikk walkover tidligere denne sesongen.


De tok seg videre på straffer mot Roma på onsdag, tror du dette er en fordel for oss hvis de har fått en utladning, eller øker det bare selvtilliten deres?
Den kom beleilig for oss mener jeg. De er jo helt klart slitne etter en slik match, selv om det føler seg bra etter å ha gått videre så sitter det nok helt klart i beina.

Hvilke 11 spillere bør få tillit mener du?
Robinson, Samba, Nelsen, Giveth, Ooijer, Andrews, Dunn, Warnock, Diouf, Pedersen og Roberts. Samme laget som sist, men bytter Tugay med Dunn siden sistnevnte er nok litt sterkere i en kamp mot Arsenal enn det Tugay er. Trenger folk som kan løpe mye og kjempe i duellene og der er nok Dunn i favør.

Hvem har vært vår beste spiller hittil i sesongen? Hvorfor?
Mener Warnock har vært veldig god i år, og stått frem som en viktig spiller for oss. Har også gjort det meget godt i midtbanerollen, og det viser hvilken god spiller han er. Han tør å sette fart på ballen, god med ball og skyter godt. Slike spillere liker jeg.

Hvor tror du vi ender på tabellen?
Tror vi ender opp over de 5 nederste. 14. Plass kanskje? Redder plassen i allefall. Har trua på store Sam.

Hvem vinner Premier League?
Manchester United. Helt klart. Hater å si det, men de har vært meget gode i år.

Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 1:52:18 AM Sist oppdatert 3/14/2009 1:52:18 AM
Lørdagens oppgjører mellom to lag som begge møter motgang, men som begge har et lys i tunellen nå. Roberts utrolig viktige mål mot Fulham, og Aston Villas plutselige motgang, har ført til økt optimisme i begge leirer, og en seier i dag vil være veldig viktig for begge lag.

På onsdag da vi feiret seier borte mot Fulham, så satt alle Arsenalelskere(Ja, de finnes!) gjemt bak puta, og uten noen negler igjen. Arsenal spilte nemlig en utrolig tøff Champions League kamp mot AS Roma. Her vant tilslutt Arsenal etter en lang straffesparkkonkurranse som ble avgjort da en svært nervøs Tonetto blåste ballen over tverrliggeren.

Seieren på onsdag sendte oss opp på en behagelig 15.plass. Derfra er det bare fem fattige poeng opp til 8.plass. Likevel er det urovekkende å se nedover. Den veien er det bare to poeng som skiller oss fra Portsmouth som ligger på nedrykk. Et Portsmouthlag som har en utrolig viktig og spennende kamp mot Middlesbrough i morgen. En kamp som også er viktig for Rovers sin del.

Skulle den kampen ende uavgjort, samtidig som vi stikker av med alle poengene på en svært stille Emirates Stadium, så vil vi ha en luke på hele fire poeng. Sist vi var så langt fra nedrykk var… ehm... da Paul Ince var manager, og nedturen startet.

Foran kampen hadde Sam Allardyce følgende å si:

- Kampen mot Fulham ga oss stor selvtillit, og å få komme til Emirates vil bli en stor opplevelse. Men vi må vet godt at Arsenal har litt av et stjernegalleri i garderoben, og vi må være oppmerksomme på dette, samtidig som vi passer på å ikke la di få spille det spillet som de ønsker å spille

Målet til Big Sam er med andre ord å hindre Arsenal i å spille den flotte fotballen som de er kjent for, og forhåpentligvis går ikke kampen slik som den gjorde i høst.

Eduardo er ute!
En av spillerne som skårte på straffe på onsdag, var den skadeplagede Eduardo. Stjernespissen som endelig har komt tilbake fra den horrible skaden han pådro seg da Martin Taylor kvestet han i fjor, har foran lørdagens kamp pådratt seg en ny skade. Derfor kan både Nelsen og Samba gni seg i hendene, og være fornøyd med at en trussel til er borte. Fra før av er både Adebayor og Fabregas skadet, og med tanke på det, så vil det å håpe på seier være mer realistisk enn hva du tror. I tillegg er også Silvestre ute med skade.


Robin van Persie blir definitivt en stor trussel på lørdag. Han har til vane å skåre mot Rovers


Tropp:
Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Nasri, Denilson, Song, Walcott, Arshavin, van Persie, Fabianski, Djourou, Gibbs, Vela, Bendtner, Eboue, Diaby

Forventet lag:

Almunia
Sagna-Toure-Gallas-Clichy
Eboue-Diaby-Denilson-Nasr
RvP - Bendtner


Fortsatt uten Santa Cruz
Nå sitter du kanskje å gnir deg i hendene over Arsenals skader. Ikke gjør det for tidlig. Blackburn har nemlig Santa Cruz og Grella ute. I tillegg til at både Gamst Pedersen og Givet er usikre. Det kan dermed se ut som om Roberts får fornyet tillitt på topp. Alt er avhengig på om Big Sam velger 4-5-1 eller 4-4-2. Sistnevnte fungerte brilliant mot Fulham, men det spørs om han tørr innføre den borte mot Arsenal.

Tropp:
Robinson, Brown, Bunn, Ooijer, Khizanishvili, Nelsen, Samba, Simpson, Warnock, Givet, Olsson, Villanueva, Tugay, Andrews, Diouf, Treacy, Mokoena, Dunn, Haworth, McCarthy, Roberts, Pedersen.

Forventet lag:

Robinson
Ooijer – Nelsen - Samba – Givet
Diouf – Andrews – Tugay/Dunn – Warnock – Gamst Pedersen
Roberts

*Dette forutsatt at Big Sam velger 4-5-1


Roberts får en tøff dag på jobben, på lørdag

Kampinfo
Kampen kan du se på Canalplus Sport, og er rundens hovedkamp. Kampstart er 16:00. Det vil si at vi får høre de kjedelige analysene og selvfølgelighetene til Lars Tjærnås. Kampen kan også sees på alle våre samarbeidspuber.

Unibet leverer følgende odds:
Arsenal – 1,45
Uavgjort – 3,75
Blackburn - 8,50
Med andre ord mye å tjene på Roversseier.

Dommeren i dagens oppgjør er Phil Dowd. Han har enda til gode å dømme Rovers i år, men sist han dømte Arsenal, så vant de 2-0 over West Ham.

Det er stor sjans for en skalp på lørdag, så bare ha troen oppe!

PS! Dette ble et litt amputert preview grunnet sykdom..

Up the Rovers!

Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 3/14/2009 1:53:37 AM Sist oppdatert 3/14/2009 1:53:37 AM
Så på sporten at Gamst kansje hadde brukket noe greier??
SVÆRT lite sannsynlig at han spiller ?
Du må være innlogget for å svare

ShitAzid

Antall innlegg: 621

Opprettet 3/14/2009 10:05:56 AM Sist oppdatert 3/14/2009 10:05:56 AM
Ikkje brukket noke. Fann ingenting på røntgen, men var kanskje ein brist i ribbebeinet. kan vere betre å knekke eit ribbebein enn å briste det.
Du må være innlogget for å svare

ebruer

Antall innlegg: 190

Opprettet 3/14/2009 12:43:28 PM Sist oppdatert 3/14/2009 12:43:28 PM
ShitAzid skrev:
Ikkje brukket noke. Fann ingenting på røntgen, men var kanskje ein brist i ribbebeinet. kan vere betre å knekke eit ribbebein enn å briste det.

 Det kan jeg bekrefte, har bristet og knekt ribbein ved 3 ulike anledninger! Mye verre å briste dem...
Får håpe Gamsten er laget av noen solide ribbein slik at han kan spille.

Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 2:23:30 PM Sist oppdatert 3/14/2009 2:23:30 PM
Har vel ikke så stor tro på poeng her i og med at Van Persie spiller......dessverre
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 3/14/2009 2:49:28 PM Sist oppdatert 3/14/2009 2:49:28 PM
Roberts scorer i dag! vent å se!
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 3:09:12 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:09:12 PM
Jeg håper vi vinner, men aner en uavgjort, men frykter tap.. :/

Alt kan skje i dag! Men som mot Fulham (da vi snudde om til 4-4-2) tror jeg vi skal droppe lange baller mot Roberts, for det skal mye til for at han klarer ALT alene der oppe..
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/14/2009 3:31:55 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:31:55 PM
Zurab og Moko fra start? Hva i farnken skal det være godt for?
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 3:32:05 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:32:05 PM
HVAD sker der???
Nelsen skadet! Intet hørt herom
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 3:37:51 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:37:51 PM
Hva i alle dager er dette slags lagoppstilling ?
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 3:49:35 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:49:35 PM
En ekstremt defensiv lagoppstilling... Zura på midtbanen. Han kan jo knapt behandle en ball. En sentral midtbane totalt blottet for kreativitet. Dunn eller Tugay burde startet.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 3:52:10 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:52:10 PM
kjegla skrev:
En ekstremt defensiv lagoppstilling... Zura på midtbanen. Han kan jo knapt behandle en ball. En sentral midtbane totalt blottet for kreativitet. Dunn eller Tugay burde startet.

 Ja, det sgu ikke svært at regne gameplanen ut... Lad os håbe det ikke bliver 1 0 efter 5 min. Så bliver det en laaaang dag

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 3:54:02 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:54:02 PM
Er det C1 eller Extra?
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/14/2009 3:58:03 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:58:03 PM
Canalplus sier at Cruz starter, men han er vel ikke i troppen?
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 3/14/2009 3:59:02 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:59:02 PM
En forferdelig skuffende lagoppstilling. Den midtbanen er det ikke mye å hente på framover. Vi kan sikkert klare å ødelegge spillet til Arsenal men skulle jo gjerne gjort litt annet enn å forsvare oss.
Synd Nelsen er borte, han blir savnet..
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 3/14/2009 3:59:51 PM Sist oppdatert 3/14/2009 3:59:51 PM
venter som vanlig på den beste streamen...

STREAM? :D
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 4:04:32 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:04:32 PM
Capdevila skrev:
Ja, det sgu ikke svært at regne gameplanen ut... Lad os håbe det ikke bliver 1 0 efter 5 min. Så bliver det en laaaang dag

 Nei, det tok bare ett minutt... LATTERLIG BIG SAM!

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 3/14/2009 4:05:29 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:05:29 PM
Grattis..
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 3/14/2009 4:05:48 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:05:48 PM
ingen som har en god STREAM? synes det er mange som hakker i dag..
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/14/2009 4:07:22 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:07:22 PM
matsemann skrev:
ingen som har en god STREAM? synes det er mange som hakker i dag..

 Livesport...

Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 3/14/2009 4:08:07 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:08:07 PM
har ikke livesport
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 3/14/2009 4:08:50 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:08:50 PM
utrolig at det er så mange dårlige stream i dag. vi spiller tross alt mot arsenal
Du må være innlogget for å svare

pkaarby

Antall innlegg: 307

Opprettet 3/14/2009 4:09:40 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:09:40 PM
Noen som kan legge ut en link til stream?
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 4:11:24 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:11:24 PM
Forferdelig start, og nå har Big Sam virkelig noe å tenke på. Er vel bare spørsmål om hvor lenge det går før vi får se 4-4-2.

Har forresten ikke hatt æren av å besøke Emirates enda, men høres jo ut som om det er en utrolig dårlig stemning?
Du må være innlogget for å svare

matsemann

Antall innlegg: 887

Opprettet 3/14/2009 4:16:09 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:16:09 PM
pkaarby skrev:
Noen som kan legge ut en link til stream?

 det bare til å begynne å leite etter en god en. se link!

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 4:16:10 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:16:10 PM
Givet ut... Han kostet et mål pga han ikke er 100 procent.. Synd selverkendelsen først kommer nu
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 4:16:29 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:16:29 PM
Dunn inn for Givet allerede. Var det taktisk eller var Givet skadet? Han har iallefall slitt stort med Walcott innledningsvis.
Du må være innlogget for å svare

The_King

Antall innlegg: 228

Opprettet 3/14/2009 4:18:38 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:18:38 PM
Capdevila skrev:
Givet ut... Han kostet et mål pga han ikke er 100 procent.. Synd selverkendelsen først kommer nu

 Herregud så du maser. "Synd selverkendelsen først kommer nu.."..makan til vås.

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 4:20:20 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:20:20 PM
The_King skrev:
Capdevila skrev:
Givet ut... Han kostet et mål pga han ikke er 100 procent.. Synd selverkendelsen først kommer nu

 Herregud så du maser. "Synd selverkendelsen først kommer nu.."..makan til vås.

 Knyt dog sylta...

Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 4:21:49 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:21:49 PM
Altid noget de andre kampe går vores vej
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 3/14/2009 4:22:51 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:22:51 PM
Fy faen Diouf...Den er til rødt!
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 4:23:12 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:23:12 PM
Diouf, for en dust...
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 3/14/2009 4:26:56 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:26:56 PM
finner ingen stream som funker. noen som har en direkte link?
Du må være innlogget for å svare

Christer_rovers

Antall innlegg: 697

Opprettet 3/14/2009 4:27:08 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:27:08 PM
så jævlig surt at rovers alltid trenger en hel omgang for å våkne! legge om oppvarmings rutinene her
den til diouf var fæl..
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 3/14/2009 4:35:02 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:35:02 PM
Christer_rovers skrev:
så jævlig surt at rovers alltid trenger en hel omgang for å våkne! legge om oppvarmings rutinene her
den til diouf var fæl..

 fikk ikke med meg første 30 min. Hva gjorde Diouf? og hvordabn var målet?

Du må være innlogget for å svare

bammargera

Antall innlegg: 134

Opprettet 3/14/2009 4:37:02 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:37:02 PM
Stepou- skrev:
Hva gjorde Diouf?

 Diouf kom 5 sekunder forseint inn i ei totalt unødvendig takling på Almonia med knottene først..

Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 3/14/2009 4:39:54 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:39:54 PM
Fullfører vi denne kampen med 11 mann da? neppe..
Du må være innlogget for å svare

Christer_rovers

Antall innlegg: 697

Opprettet 3/14/2009 4:40:09 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:40:09 PM
oddsen for rødt kort til oss er hva?
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 4:40:21 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:40:21 PM
Mokoena og Zura med gule kort, vi kan fort få en utvisning i dag.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Opprettet 3/14/2009 4:40:40 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:40:40 PM
Nå blir det snart røde kort her.. Herregud altså..
Du må være innlogget for å svare

bammargera

Antall innlegg: 134

Opprettet 3/14/2009 4:42:29 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:42:29 PM
kjegla skrev:
Mokoena og Zura med gule kort, vi kan fort få en utvisning i dag.

 Få begge ut å inn med Tugay og Benni :)

Du må være innlogget for å svare

Christer_rovers

Antall innlegg: 697

Opprettet 3/14/2009 4:45:43 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:45:43 PM
kast diouf til helvette vekk!!!!
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 3/14/2009 4:48:09 PM Sist oppdatert 3/14/2009 4:48:09 PM
almunia fortjener hvert eneste jævla spark.. provoserer jo minst like mye som diouf.. selv etter praten med dommeren så dytter almunia sin egen spiller på diouf..
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversBlackburn - Arsenal 14 mars