Blogg - Oktober

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 10/24/2008 12:26:48 PM Sist oppdatert 10/24/2008 12:26:48 PM
Ambisjoner.
Ambisjoner, hva er det? I følge ordbøkene er ambisjoner forventning om å oppnå et ønsket mål. Det er da nærliggende å spørre hva er Blackburns mål? Mange av dere vil sikkert si UEFA-cup. Er det et mål å delta i en turnering der du møter lag som jevnt over er dårligere enn de du møter i den hjemmlige serien? Nei! Det ble mer eller mindre bevist av manglende publikumsoppmøte sist vi var med til tross for billetter til halvpris. Suporterne lot seg ikke friste av UEFA-cup, og det bør ikke klubben heller. Så hva er våre ambisjoner?

Jeg husker tilbake til 1995. Det begynner å bli en del år siden– 13 i tallet faktisk. Det som ga oss den gleden av å se Blackburn stå øverst på resultatlisten etter siste serierunder, var den ambisjonen Jack Walker hadde. Det var en ganske enkel ambisjon: Seriegull. Være best. Hvorfor har vi ikke slike ambisjoner lengre? Fordi vi det er urealistisk for en liten klubb? Neppe, det var vi i 95 også. Fordi vi ikke har like mye penger lengre? Ja vi er ikke like velstående som under Uncle Jack, men penger er ikke alt. Har du mistet penger – har du mistet noe. Har du mistet æren – har du mistet mye. Har du mistet troen – har du mistet alt. Har vi mistet troen på at vi skal oppleve noe stort med klubben i våre blå-hvite hjerter?

En klok mann med navn Benjamin Disraeli sa: Hemmeligheten bak suksess er alltid å ville noe. Så hva vil vi? Jeg vil ha medaljer, gjerne gull. Kanskje ikke ligagull med det første, men FA-cup- og Ligacupgull er noe jeg har troen på. Det vil kreve svette, blod og knallhard jobbing. Vi må beholde kontinuitet på trenersiden og i spillergruppen. Vi må gi Paul Ince tid til å jobbe, for det er en mann med ambisjoner. Forhåpentligvis på klubben sin vegne og ikke bare på sine egne vegner, slik Mark Hughes hadde. Vi må beholde våre beste spillere, og det blir enklere ved at klubbens ambisjoner matcher spillernes ambisjoner. La oss få noen ambisjoner det svinger av. Så får det være at vi snubler noen ganger, det viktigste er at vi reiser oss igjen. ”Aim for the sky and you’ll reach the ceiling. Aim for the floor and you’ll stay on the floor.“ Bill Shankly. Så hva mener du? Jeg er lei av å subbe rundt på gulvet. Diskuter her.

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlogg - Oktober