Blogg: sesongen så langt

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/23/2008 9:17:22 PM Sist oppdatert 9/23/2008 9:17:22 PM
Sesongen så langt

Hei og velkommen til BRSCNs nyeste attraksjon, nemlig blogg. Et par ganger i måneden skal jeg og etterhvert en annen blogger dele sine skråblikk på klubben i våre blåhvite hjerter. Bloggen vil i tillegg til å legges ut på nyhetsdelen på legges på diskusjonsforumet under ”hjemmesiden”. Der vil det være mulig å diskutere det jeg skriver og ytre dine egne meninger, så om du er helt enig eller synes jeg er en komplett idiot trykk HER og få det ut.

Mye har skjedd i sommer og høst på Ewood. Mest oppsiktsvekkende var det vel at vår mann med de grå krøllene som vi alle har trykket mot vårt bryst, hoppet av en av de siste ekte FOTBALLklubbene i ligaen og satte sitt navnetrekk på en gal manns kontrakt og fikk en blank sjekk i retur. Sjekken viste seg å ikke ha dekning, og etter en turbulent tid slo City en araber flikkflakk, og vips var gryta full av gull igjen. Vi får bare håpe at det er hull i gryta, og City skuta synker til bunnen av tabellen.

Nok sutring over Mark Hughes og hans svik. There’s a new governor in town. Paul Ince var nok ikke akkurat førstevalget, mange håpet på Shearer (undertegnede inkludert) eller Bilic. Men det ble altså Ince, og mener John Williams han er god nok så mener saktens jeg også det. Så stakk Bentley, ikke særlig overraskende og kanskje like greit. Vi fikk en god slump sårt trengte penger og en urokråke mindre i stallen. Ikke lenge etterpå kom sjokkmeldingen om at mannen mange av oss titulerer som Mr. Blackburn, nemlig Big Brad Friedel, signerte for Aston Villa. Om det var lukten av dollar som ble for sterk, Ince´ inntreden eller andre personlige prioriteringer som var utslagsgivende kan vi diskutere til tunga faller av. En ting er iallefall sikkert, og det er at ingenting varer evig, og Friedel måtte byttes ut før eller siden. Robinson er faktisk en av de beste, om ikke den beste erstatteren en klubb som Blackburn kunne hente.

I kjølvannet av Bentley og Friedels exit begynte hylekoret. Ikke et eneste minutt med balltrilling var gjort før de verste pessimistene forlangte Ince´ hode på et fat. Bedre ble det ikke av at spillerjakten ikke bar preg av store stjerner. Grella og Villanueva var greit nok, men Andrews - og ingen Joaquin. Vi manglet liksom piffen.

Sesongåpninga mot Everton ga Ince debuten han hadde drømt om. 3-2-seier mot Everton på bortebane må sies å være et godt resultat for hvilken som helst klubb. Det hadde vært digg å skrive videre om den fantastiske sesongåpninga, men jeg kan ikke gå Asbjørnsen og Moe i næringen, og må forholde meg til virkeligheten og la de store gutta fortelle eventyr. 1-1 mot Hull i første hjemmekamp kan jeg leve med, men 8 baklengs mot Arsenal og West Ham blir for dumt. Noe av inntrykket ble rettet opp med 3 poeng mot Fulham og null baklengs. Det er vel en underdrivelse å si at det har svingt i åpningen både når det gjelder spill og resultat.

Så hva gjør vi nå? 2 kamper på rad med 4 i sekken. Sparke treneren? Sparke forsvarsrekka? I mine øyne har vi ett valg, og det er ganske enkelt å bli bedre. Så hvordan blir vi bedre? Blir vi bedre til å sparke ball ved å sparke treneren eller spillere? NEI! Det vil være det samme som å gi opp. Ince trenger tid, først og fremst til å få forsvaret til å sitte. Fremover synes jeg det ser spennende ut, vi spiller mer attraktivt enn vi gjorde under Hughes, og med ny kontrakt til Santa Cruz på plass og en Villanueva som viser gode tendenser bare han får tid. Tid er stikkordet, det har vi heldigvis fortsatt mye av med bare 5 runder spilt, og tid må vi gi Ince.

DISKUTER bloggen her på BRSCN.com!

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 9/25/2008 3:12:46 PM Sist oppdatert 9/25/2008 3:12:46 PM
Syntes det er naivt å tro at allt vil være bra med en gang under ny trener. Veldig mye nytt i støtteapparatet, ny trener og assistent.

Ufattelig mye negativitet ovenfor det meste i klubben, ja i grunn fra første stund. Så blir vel den frustrasjonen over at så ltie skjer om sommeren tatt over i diskutering av klubben osv...:) Morro å diskutere, men kronisk negativiteten syntes jeg gikk allt allt for langt.

Vi har fortsatt ingen gerrard eller lampard på sentral mitbane selv om sommeren er over, og ny trener er kommet inn. Litt jordnær holdning syntes jeg vile vært fint, super spennende med Villanueva:)

Sentral mitbane har langt fra imponert, og tror man at forsvaret er eneste lagdel som skal forsvare må man tro om igjen. Mister angrep og mitbanen ballen, så blir forsvaret presset. Så underprestering på sentral mitbane gjør at vi sliter i forsvar. Så kan jo selvfølgelig også forsvarerne prestere bedre, men det er et kollektivt ansvar som lag.

Det er en veldig fancy blogg, men men såpass mange meninger. Hvordan mener du man skal bli bedre? Men nysgjerrig på hvordan Mr Blogger ville gjort dette?;)

Er enig i at tid er et stikkord, kontinuiteten i spillerstallen som vi har hatt under Sparky. Litt mer røring i gryta nå, så naturlig at stallen/nye spillerne må få satt seg.
Du må være innlogget for å svare

baellefinken

Antall innlegg: 147
Medlem 415 i supporterklubben

Opprettet 9/25/2008 3:21:17 PM Sist oppdatert 9/25/2008 3:21:17 PM
Synes ikke vi kan sutre over dårlig spillerjakt i sommer. Blackburn er og blir en liten klubb, og vi får aldri de største navnene slik som Joaquin.
Vi må bare innse at det er Mark Hughes metoden som fungerer for klubben. Hente billige avdankede spillere (Santa Cruz), eller kline til og gamble på et talent (Villanueva). Synes det er meget modig av Ince å hente Carlos. La oss bare håpe han har samme teften for gode signeringer som Hughes.

Ellers er jeg stort sett enig i bloggen din. godt skrevet.
Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/25/2008 4:41:18 PM Sist oppdatert 9/25/2008 4:41:18 PM
Vet ikke om det kom helt klart frem, eller om jeg misforsto kommentarene her. Det som iallefall er meningen er at vi kan ikke forvente resultater fra dag en, og vi har ikke kapasitet til å hente store navn. Det jeg er kritisk til er dette "hylekoret" som skriker etter blod før folk har fått sjansen til å vise at de duger. Ta Andrews for eksempel, mange ville jo kappe både hodet og lem av han før han hadde ikledd seg den blå-hvite drakta. Det er i mine øyne håpløst.
Du må være innlogget for å svare

hmnaley

Antall innlegg: 6

Opprettet 9/28/2008 2:41:27 AM Sist oppdatert 9/28/2008 2:41:27 AM
Jeg må egentlig si meg fornøyd med sesongåpningen. Seier mot everton det er bra, litt stygge blemmer fra robinson egentlig.
Å spillle mot nyopprykkede lag er alltid vanskelig i begynnelsen av sesongen, hull har absolutt imponert så den er godkjent. 4 -1 mot westham, det må forsvaret ta en del av skylda for. Forhåpentligvis kommer nok winterburn, tidenes med noen lure tips og triks. Arsenal kampen er jo den kampen jeg forventet tap, jeg hadde satt pengene mine på 2 - 0 tap, men slik ble det ikke. Forsvaret var ikke begredelig, men arsenal var mye bedre, men vi så alle tendenser i angrepsspillet. Det var nære på en del ganger.
Så er vi endelig tilbake i form, 2 seire på rappen, henholdsvis mot Fulham og et utavform Newcastle. Det er godkjent.

Hvis vi nå klarer å hale i land en seier med mer en 2 mål så er jeg storfornøyd.

Når det gjelder overgangene så kunne jeg tenke meg en teknisk brasilianer på midten, med eminente pasningsferdigheter. Det hadde vært noe. Forsvaret er jo bra. Fremdeles litt skeptisk til robinson. Andrews har vel levert, Darbyshire og roberts har vist at de kan ta steget opp, spesielt roberts. gamst spiller fremedeles shite, men håper at han kommer seg.
.

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 9/30/2008 9:17:55 AM Sist oppdatert 9/30/2008 9:17:55 AM
baellefinken: Santa Cruz var ingen avdanket spiller, selv om bayern solgte han.

Poenget var bare at de kjøpte spillere for en halv milliard, så dermed måtte noen ut. Når du da har sliti med skader over par års tid, så er det lett å ofre santa:-)
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlogg: sesongen så langt