Korleis bør laget sjå ut?

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/2/2008 3:27:04 PM Sist oppdatert 9/2/2008 3:27:04 PM
Overgangsvindauget er stengt og fram til januar må me klare oss med den noverande stallen (sjølvsagt kan det hende at Ince hentar inn nokre gamle heltar på fri overgang). Eg lurar litt på kven de tykkjer bør vere i startoppstillinga og kven som skal sitje på dei sju plassane på benken? Eg vil ha 18namn, ingen alternativ, og gjerne ei grunngjeving :) Eg startar med eit kan hende overlag provokativt forslag, grunna på mine smått kjetterske synspunkt.

-Keeper: Paul Robinson

Kvifor: Kven andre?

-Forsvar: Simpson-Ooijer-Nelsen-Warnock

Kvifor: Nelsen og Warnock sjølvskrivne, Ooijer er eit tryggare val enn Samba, Simpson er med fordi eg ikkje ser noko anna alternativ enn å bruke Emerton på kanten. Veit diverre ingenting om Simpson, men så hadde eg heller ikkje vurdert om det skulle verte handla inn ein erstattar for Bentley; det hadde vore fyrsteprioritet frå dag 1!

-Midtbane: Emerton-Grella-Dunn-Treacy

Kvifor: Emerton i mangelen på alternativ og fordi han har fart(som det er eit gedigent underskot på i laget!). Grella bør vere god sidan Ince brukte 4mill på han, Dunn har vist særs lovande takter til no i år. Treacy har også vist gode takter, han er med fordi eg ikkje toler å sjå fleire kampar med Gamst der han aldri med hell utfordrar ein mann, sjølvtillit eller ei, han har underprestert for lenge no.

-Angrep: Santa Cruz-Roberts

Kvifor: Santa Cruz fordi han er best, Roberts fordi han jobbar knallhardt og har vore overraskande god til no.

-Benk: Brown, Samba, Andrews, Villanueva, Gamst, Benni, Derbyshire
Kvifor: Hadde det ikkje vore fordi eg fryktar at Tugay er "over the top" så hadde han nok teke plassen til anten Gamst eller Benni. Villanueva kan godt vise seg å vere knallgod på ving, og då kan han gjerne spele både på høgre og venstrekant for min del.


Med dette laget i kvar kamp klarar Blackburn ein topp10 plassering, men sidan Ince ikkje les denne tråden fryktar eg dessverre ein plassering på nedre halvdel!

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 9/2/2008 3:33:58 PM Sist oppdatert 9/2/2008 3:33:58 PM
Robinson
Emerton-Samba-Nelsen-Warnock
Dunn-Reid-Carlos/Grella-Gamst
Roberts Cruz
Du må være innlogget for å svare

Rover90

Antall innlegg: 82

Opprettet 9/2/2008 3:39:32 PM Sist oppdatert 9/2/2008 3:39:32 PM
Stort sett einig med Kjell, men synest Samba skal spele.. Folk her på forumet har vert alt for strenge med han på grunn av West Ham kampen.. Sjølvmålet er greit, men alle kan gjere feil i blant(sjølv om det var berre uflaks). Faktisk er Samba ein viktig spelar i forsvaret, han har fart, og vinner stor sett alle duellane på bakken og i lufta. Han kan gjere litt klumsete ting i blant, men ordner storsett opp i dei og sjølve..
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/2/2008 5:40:41 PM Sist oppdatert 9/2/2008 5:40:41 PM
Robinson

Simpson, Ooijer, Nelsen, Warnock
Grella
Emerton, Dunn, Villanueva, Treacy
Santa Cruz


Benk: Brown, Samba,Zurab, Andrews, Gamst, Roberts og McCarthy
Du må være innlogget for å svare

Gundersen

Antall innlegg: 185

Opprettet 9/3/2008 7:46:07 PM Sist oppdatert 9/3/2008 7:46:07 PM
-------- Robinson -------------

Reid - Samba - Ooijer - Warnock

----------- Grella -----------
- Emerton - Villanueva - Gamst -

--- Santa Cruz - Derbyshire ---






Uten tvil det beste laget!
Du må være innlogget for å svare

Jansen

Antall innlegg: 752

Opprettet 9/3/2008 7:52:46 PM Sist oppdatert 9/3/2008 7:52:46 PM
Robinson/evt en bedre

Ooijer-"Kizi"-Nelsen-Warnock

Emerton/Reid - Dunn - Vogel - Pedersen

Santa Cruz - Derbyshire/Robbo
Du må være innlogget for å svare

Clasiker

Antall innlegg: 371

Opprettet 9/3/2008 8:10:27 PM Sist oppdatert 9/3/2008 8:10:27 PM
Med tanke på at vi mangler alternativer på kant er jeg tilbøyelig til å være enig med Gundersen i formasjonsskifte. Dog ikke helt enig i elleveren hans.

KEEPER: Robinson - I mangel av noe bedre

FORSVARSFIRER: Emerton-Ooijer-Nelsen-Warnock

En solid firer. Emerton er et klart valg på høyreback fordi Ooijer er så enormt mye bedre som stopper enn som back, og fordi Simpson ikke har bevist noe enda. Samba får finne seg i å være back-up.

DEF. MIDT: Grella

Kanskje den vanskeligste plassen å bestemme, da Vogel var kanon på tampen av forrige sesong, mens Moko har starta godt. Grella får den under tvil foran Vogel, men det er på magefølelse da jeg sliter med å finne gode argumenter.

OFFENSIV TREER: Villanueva-Dunn-Gamst

Vanskelig konstelasjon dette også, men uten vinger tror jeg alle disse tre kan bidra med både mål fra bak i banen og kreativitet. En annen grunn er at uten bredde på midten, men Gamst og Villlanueva som indreløpere, MÅ backene bidra offensivt. Større tro på Emerton der, enn Ooijer.

SPISSER: Santa Cruz - Roberts

Enkelt valg. Toppscorer´n og stjerna vår blir komplimentert med tempo og arbeidsvilje.

BENKEN Brown - Samba - Simpson - Vogel - Treacy - Derbyshire - Benni

UTE AV TROPPEN: Bunn - Zurab - Olsson - Reid - Tugay - Andrews - Mokoena - Peter - resten av unggutta som leker med de store.

Det var kjipest å vrake Olsson fra benken, jeg har stor tro på han, og dessuten er det ikke voldsomt mange spillere i denne troppen som spiller mot venstre. Benni nær ved å miste plassen på benken, men beholder den pga enormt maksnivå.

Legg også merke til at to av Ince´s kjøp ikke engang er å finne på benken. Ja, jeg er skuffa jeg også.

EDIT: klønete formulering
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 9/3/2008 8:18:15 PM Sist oppdatert 9/3/2008 8:18:15 PM

Robinson

Simpson Samba Nelsen Warnock

Emerton Grella Villanueva Treacy

Benni Santa Cruz

Inbyttere

Brown som reservekeeper, mulig jeg får mulighet til å se hva han nye keeperen står for i en cup-kamp. Men tvilsomt det blir noe spilletid på han.

Oijer, Zurab, Pedersen, Dunn og Andrews. Oijer kan spille greit i lange perioder, men over tid går det dårlig. Se på Nederland i mesterskaper, vips var man ute. Zurab er ok, ingen ferdigheter som vil gi et mer et mer stabilt forsvar enn man har med nelsen/samba. Dunn har vært beste mitbanespilleren, men i lengden trenger vi noe mer kreativitet og kvalitet. Emerton er med i beit av mange andre å velge, muligens en ungutt kunne fått sjansen på høyrevingen. Syntes i grunn flere ungutter kan få sjansen, istedenfor at man hele tiden skal kjøpe 28 år og eldre spillere. Villanueva er virkelig en type spiller vi så sårt trenger! Mitbanen vår sist sesong var så grå og kjedlelig, hvis man ser bort fra bentley og de stabile spillet på slutten av Vogel. I fotball består det i å skåre mer mål enn motstanderen, og der er Santa Cruz og benni best. De som vil selge han, er helt på jordet. Derbyshire er i mine øyne før Roberts i køen, selv om jason har hatt en god sesong. Jeg tenker langsiktig, og vi har et fantastisk kjempetalentpå spissplass som råtner på benken. Vogel skadefri skyver Grella ut av laget, og defensiv stabilitet er det vi får.

Reid og mokoena er ute av troppen for godt:)

Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 9/3/2008 9:51:34 PM Sist oppdatert 9/3/2008 9:51:34 PM
Må si meg skeptisk til de som har satt opp laget med Villeneuva som sentral midtbanespiller i 4-4-2. Ettersom at han spilte spiss mot Grimsby vil jeg tro han er altfor offensiv til å være 1 av 2 sentrale midtbanespillere.
Jeg tror han kommer til å bli brukt som offensiv midtbanespiller i 4-5-1(som Bentley spilte ifjor i mange kamper), eller på kanten evt som 1 av 2 spisser.


Når det er sagt så ville ingenting gledet meg mer om han funker som sentral midtbane også, vil gjerne se han på banen, men jeg tror/"frykter" det vil være på bekostning av Roberts(evt en annen spiss).



Når det gjelder "beste lag", så ville jeg nok valgt:

Robinson
Emerton-Ooijer-Zurab-Warnock
Grella-Vogel
Dunn-Villeneuva-Gamst
Santa Cruz


Emerton på back fordi jeg ikke vil gi spilletid til Simpson(gjøre Scums eiendom bedre) og fordi med 2 så defensive midtbanespillere trenger vi offensive ferdigheter på begge backene. Zurab er en personlig favoritt, tror han ville vært vår beste stopper med tillit. Ooijer velger jeg faktisk pga stabilitet, han har vært meget god for Nederland lenge. Nelsen syns jeg er for treg og varierende, selv om han nok er en viktig leder ute på banen. Samba er per definisjon vår beste stopper og kunne like gjerne vært inne på laget for Ooijer, men koster oss ofte poeng i viktige situasjoner. Å vrake Reid og Roberts er hardt, Reid fordi jeg ENDA har et håp om at han skal komme tilbake, Roberts fordi han rett og slett er en fantastisk Premier League spiss, og et soleklart 2.valg bak Santa. Og da har jeg jo faktisk ikke nevnt Derbyshire og McCarthy. Begge 2 er målscorere av høy klasse, og det er helt sykt å vrake noen av dem.
Du må være innlogget for å svare

williboi

Antall innlegg: 6

Opprettet 9/3/2008 10:20:49 PM Sist oppdatert 9/3/2008 10:20:49 PM
Robbo

Emerton - Ooijer - Nelson - Warnock

Vogel

Dunn - Villanueva

Derb - Santa - Tracy

Kanskje en vel offensiv variant, men Ince er jo offensiv...

På flere av plassen er det veldig god konkurranse for tiden. På denfensiv midtbane kommer det helt an på hvem som er i best form. Men Vogel har høyest nivå inne (mulig Grella er bedre, men det vet jeg lite om).
Kantene er det og stor konkurranse. Gamst vs. Tracy og Derb vs. Benni og Roberts. En Gamst i form er nok hakket bedre enn Tracy, men synes unggutten fortjener en sjanse.

Hvis vi har flere mann rundt Santa på topp, kommer vi til å score mye mål. Mange potensielle målscorere. Litt skeptisk til hva vi kan gjøre defensivt. Hughes fikk skikk på forsvaret, men har en følelse av at Ince er mer opptatt av det offensive...
Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 9/3/2008 10:47:43 PM Sist oppdatert 9/3/2008 10:47:43 PM
Robinson

Emerton-Ooijer-Nelsen-Warnock

Derbyshire-Dunn-Grella-Gamst

Santa Cruz-Roberts
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 9/3/2008 10:53:34 PM Sist oppdatert 9/3/2008 10:53:34 PM
Emerton er ving nå, og Oijer er høyreback.

Kanskje lurt å revurdere?:)
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 9/4/2008 1:16:19 AM Sist oppdatert 9/4/2008 1:16:19 AM
moutinho: Meningen med tråden var vel å gi sin personlige mening om hvordan man syns laget BURDE være, ikke hvordan man TROR det vil være ;)
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 9/4/2008 7:33:06 AM Sist oppdatert 9/4/2008 7:33:06 AM
Fy faen selv her klarer dere å kverulere med meg;-)

Jævlig bra evind:) Satt jeg opp laget eller? De BURDE SPILLE!
Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 9/4/2008 9:16:25 AM Sist oppdatert 9/4/2008 9:16:25 AM
------------------Robinson----------------

Emerton-Ooijer(Samba)-Nelsen-Warnock

Gamst--------------Dunn-------------Treacy

--------------------Villanueva-----------------

-----------Santa Cruz--------Roberts--------


Kan godt tenke meg at vi spiller noe offensivt á là dette.
Men det krever selvsagt at man klarer å omstille seg fra
angrep til forsvar fort.

Emerton tar over høyre back for Ooijer fordi ooijer er for treg til å spille back.
I tillegg åpner det for at høyre backen vår kan bli med litt mer frem enn hva man
kan vente av Ooijer. I mangel på alternastiver så synes jeg det er rimelig å flytte Gamst over på
andre kanten av banen, og da i tillegg gi plass for Treacy på venstre kant. Dunn sentralt er det vel ikke
så mye å si om. Villanueva vil jeg se i en mer offensiv rolle enn sentralt på midten sammen med Dunn.
Hans styrke virker å være å "rive" seg løs fra motspillere og komme til avslutninger / evt. spille igjennom spissene.
Med en flott teknikk og ett meget godt tyngdepunkt han har full kontroll over, så tror jeg han kan skape mye
action fra denne posisjonen. Santa Cruz og Roberts på topp er det vel ikke så mye å si om.

Skulle man behøve å endre til en mer defensiv formasjon, kan man sette inn Grella på sentral mid, og ta ut villanueva.
Eller dytte Villanueva opp for enten Roberts eller Santa Cruz, og Grella inn på sentral midtbane for en av dem.

Men vi får nå se hva Ince ender opp med =)
Du må være innlogget for å svare

Azrael

Antall innlegg: 40

Opprettet 9/4/2008 9:54:30 AM Sist oppdatert 9/4/2008 9:54:30 AM
Litt usikker på hva slags formasjon jeg ville valgt med mannskapet vi har nå... Kunne godt for en 3-5-2 formasjon, men det er litt vågalt. Men, måtte blitt noe sånt;

GK: Robinson
Med Mimms som trener og psykisk støtte, blir Robbo Englands beste igjen.

Forsvar: Simpson-Zurab-Nelsen-Warnock
Her sliter jeg litt. Kunne tenkt meg en midtstopper med en del hurtighet, ala Cannavaro. Men det besitter ikke vår tropp. Litt usikker på Simpson, men den kampen jeg så ham i pre-season for scum, var han overlegen. Skulle bare ønske han var vår eiendom. Zurab siden jeg mangler ett klart førstevalg der. Evt Samba overtar den plassen utover sesongen, om han blir mer stabil.

Midt: Emerton-Dunn-Vogel-Villa-Gamsst
Her skulle jeg hatt en alternativ oppstilling, alt ettersom motstander. Mot noen lag ville jeg ofret Villa for Derbyshire/Roberts i en litt tilbaketrukket spiss rolle. Vogel vinner den defansive plassen, pga det gode spillet sist sesong. Emerton får høyre kanten, siden han er det beste alternativet, og han er en lojal spiller med lagånd. Gamst håper jeg også kommer tilbake i godt gammelt slag, ellers er plassen Treacy sin.

Spiss: Santa
Hvem andre? Er troppens store stjerne. Roberts og Derbyshire lukter på plassen, men med bare en spiss er Santa selvskreven. Kjøre evt formasjonsbytte i løpet av kampen og la Roberts/Derbyshire komme inn for høyrevingen og brukes som spiss/høyreflanke.

Alt dette kommer jo selvsagt ann på hvordan laget fungerer sammen. Kan bli bra, kan suge max... Hvem vet... Og jeg har ikke tatt stilling til om Recoba kommer eller ikke. I god gammel form blir han klubbens store spiller sammen med Santa, og går rett inn på laget. Men han er utelatt enn så lenge

Benk: Brown/Bunn (samme i grunn. men heller mest på Brown, siden han har vært lengst i klubben)-Samba-Olsson-Reid Grella-Derbyshire-Roberts
Benni finner jeg dessverre ikke plass til, siden jeg syns han mangler motivasjon, og Roberts fortjener å være i troppen. Har også måtte utelate Tugay, og det liker jeg ikke, men han er viktig for troppen uasnett. Håper virkelig Ince finner en plass til ham i Squaden etter at han legger opp (min store favoritt i klubben rett og slett). Oijer taper rett og slett på alder. Føler vi har god dekning på de fleste plasser, sett bort fra høyrekant, så tror ikke denna sesongen trenger bli så ille. Ikke en topp sesong, men gi Ince tid til å bygge en bra stall.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 9/4/2008 12:45:08 PM Sist oppdatert 9/4/2008 12:45:08 PM
moutinho skrev:
Emerton er ving nå, og Oijer er høyreback.

Kanskje lurt å revurdere?:)

 Tenkte ikke på laget du hadde satt opp, men på dette innlegget. Hvem er det da som skal revurdere hva?

Du må være innlogget for å svare

Opprettet 9/4/2008 5:08:58 PM Sist oppdatert 9/4/2008 5:08:58 PM
moutinho skrev:
Emerton er ving nå, og Oijer er høyreback.

Kanskje lurt å revurdere?:)

 Sånn heilt pluttseleg? :)

Emerton duge ikkje på vingen, Ooijer er best som midtstopper. Eller for å sei det slik Ooijer ER midtstopper. Og eg ville også foretrukke Emerton på høgreback framfor "Scumson". Sjølv om Høgresida vår er kansje den aller svakaste lagdelen vår. Sjølv om eg er i mot å satse på Derbs på høgre vingen så er kansje det vårt beste alternativ per dags dato, men mitt lag vil nok sjå slik ut per dagsdato:

Robbo
Emo-Ooijer-Zurab-Warnock
Gamst-Dunn-Moko-Tracy
Derbs-Santa

Subs: Brown-Admiralen-Samba-Robberts-Grella-Villa-Benni.

Vår anntatt beste start 11 er nok kansje:

Robbo
Ooijer-Samba-Admiral-Warnock
Emo-Reid-Dunn-Gamst
Robberts-Santa

Du må være innlogget for å svare

kroja83

Antall innlegg: 142

Opprettet 9/9/2008 11:10:11 AM Sist oppdatert 9/9/2008 11:10:11 AM
------------ Robinson---------------

Emerton---Samba--Nelson---Warnock


Reid----Vogel/Grella--Dunn---Gamst

-----Roberts/Derbyshire--Sants Cruz---

Du må være innlogget for å svare

ola-ramstad

Antall innlegg: 324

Opprettet 9/9/2008 2:20:06 PM Sist oppdatert 9/9/2008 2:20:06 PM
------------ Robinson-------------

Simpson---Samba--Nelson---Warnock

--------------Dunn---------------
Emerton--------------------Treacy
-------------Carlos--------------

-----Derbyshire--Sants Cruz-----

Hadde vært spennende å sett dette laget, hvis forsvaret hadde holdt nullen. Carlos er kun satt inn på grunn av at jeg har en god feeling, og det jeg har sett på youtube.


Du må være innlogget for å svare

nesebor

Antall innlegg: 370

Opprettet 12/4/2008 2:32:36 PM Sist oppdatert 12/4/2008 2:32:36 PM
det som er positivt nå er at benny og matt har fått igjen scoringsformen:D så roberts bør være 4.valg nå.
synes olsson har fått litt for mye tillitt i det siste, nå har han fått erfaring han kan bygge videre på.
på grunn av mye skader på midtbanen og mongo manager så har midtbanen blitt bare surr!
gamst fortener ikke fast plass lengere
vogel og grella har til gode å vise seg frem(mye pga skader)

robinson
simpson-samba-nelson-warnock
emerton-dunn-villanueva-tracey
mccarthy/derbyshite-santa
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/4/2008 3:30:16 PM Sist oppdatert 12/4/2008 3:30:16 PM
--------------Robinson--------------

---Simpson--Samba--Nelsen--Warnock--

--Jugde--Vogel--Villanueva--Treacy--

Santa Cruz--Benni McCarthy


Vår nye sisteskanse har vist at han er en meget dyktig keeper, og bare må jobbe hardt på treningsfeltet. Samtidig jobbe med selvtilliten, det mentale så blir han en god erstatning til Fridel.

Simpson er en spennende høyreback, men har vært litt opp og ned til nå i sesongen. Og prat i media om at man vil tilbake til United, gjør jo situasjonen litt dum. Men nå sier han at han vil satse på å bli her, da tenker jeg vi skal satse på han. Får noe særlig med penger har vi lite av!

Samba og Nelsen er de to beste mittstopperne våre, og all klagingen på den skyldes at mitbanen vår gir motstanderne latterlig mye rom.

Warnock er best på venstreback, og Olsson er en mann for framtiden.

Judge er det vist mange på engelske forumet som lure rpå hvorfor ikke får sjansen, gi han litt spilletid på høyreving sier jeg:)

Vogel ville tetta lekasjen på sentral mitbane, og det går nesten ikke motsi meg. Får kan det bli værre enn det er nå spørr jeg?:)

Den mest kreative spilleren er Villanueva, så gi gutten sjansen. Total mangel på kreativitet(utenom Tugay:) gjør at vi bør satse på han!;)

Treacy er yngre og mer spennende enn enn gamst som underpresterer hele tiden, nesten pinlig dårlig.

Skal konstelasjonen santa og Benni fungerer så må benni få den venstre spissplassen. Lov til å ligge å snuse på offsiden, da er han en farlig spiss. I hele fjor så lå santa høyest i banen, og da ble allt bare rot for benni. Santa er sterkere, og hodesterk bør legge seg litt dypere er min mening....:)

Så satser jeg på Phil Brown som trener:)
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 12/4/2008 3:41:25 PM Sist oppdatert 12/4/2008 3:41:25 PM
santa cruz e jo i elendig form!har ikkej dere sett det enda??
hehe...han gjør jo fint lite,klare ikkje å drible eller gjør noe selv,det han e god i e å tilrettelegge...
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 12/4/2008 3:50:24 PM Sist oppdatert 12/4/2008 3:50:24 PM
Er jo fryktelig vanskelig for Santa og gjøre noe når han blir såpass alene som han gjør for tida. Han kan ikke dribble fire spillere alene. Han kommer likevel til avslutninger, og er alltid en trussel. Han leverer kanskje ikke så godt som han gjorde i fjorårets sesong, men er det egentlig noen på laget som gjør det?
Du må være innlogget for å svare

HellRene

Antall innlegg: 1518

Opprettet 12/4/2008 3:51:32 PM Sist oppdatert 12/4/2008 3:51:32 PM
UT MED INCE I HVERTFALL!!!!
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 12/4/2008 4:41:13 PM Sist oppdatert 12/4/2008 4:41:13 PM
HellRene skrev:
UT MED INCE I HVERTFALL!!!!

 Fint om du kan holde deg til topic. Som det står i tittelen, her kan man foreslå hvordan laget bør se ut. Din mening om Ince kan du ta i andre tråder.

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversKorleis bør laget sjå ut?