West Ham vs Blackburn

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 8/28/2008 8:48:31 PM Sist oppdatert 8/28/2008 8:48:31 PM
Kamptråd

I morgen kveld kommer det her suppoterintervju og preview til helgas kamp.
I mellomtiden, diskutèr fritt :)
Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 8/28/2008 9:25:32 PM Sist oppdatert 8/28/2008 9:25:32 PM
Kommer til å bli jevnt og tøfft dette. Men jeg håper og tror at vi kan klare å komme oss fra Upton Park med en seier i år.

Håper Villa får prøve seg i denne kampen, jeg vil gjerne se han i askjon. Han burde strengt tatt få sjangsen etter Cup kampen. Referatene lovet jo bra, selv om ikke Grimsby er en helt reell målestokk.

Venter spent på lagoppstillingen, og tipper optimistisk og uten videre grunnlag at vi vinner 2-1
Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 8/28/2008 9:38:48 PM Sist oppdatert 8/28/2008 9:38:48 PM
synes vi alltid sliter på upton park. Tror vi desverre kommer til å slite igjen på Lørdag,men det hadde vært deilig med seier!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 8/28/2008 10:03:05 PM Sist oppdatert 8/28/2008 10:03:05 PM
Jeg har alltid tenkt på Everton & West ham, som vanskelige bortekamper... Middels lag, men tøffe kamper. Nå har vi allerede vunnet borte mot Everton, fullt fortjent! Hadde vært fantastisk å fått HEVN over West Ham denne sesongen, etter noen sure tap mot dem...

Ince har vel sagt at han ikke vil bytte så mye på laget i helga, han er rimelig fornøyd med 4 poeng og innsatsen til de som har spilt... 1 eller 2 meldte seg på, etter ligacup kampen, hvis han siteres riktig er det vel ganske sannsynlig at vi starter med de samme 11. Hvis alle er friske og raske seff:)

Ellers, DIREKTE sendt kamp, lørdag kl 16. Canal+Sport2!!!
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2008 5:09:40 PM Sist oppdatert 8/29/2008 5:09:40 PM
Supporterintervju West Ham

På lørdag skal han følge West Ham-Blackburn for den svenske supporterklubben, her svarer han på spørsmål fra Norge.

1. Hvor stor er den svenske West Ham-supporterklubben? Har dere noe tilknytning til den norske?

Den svenska fanklubben växer stadigt. Numer är vi uppe i runt 300 medlemmar, även om jag inte har några officiella siffror. Vi har ingen speciell koppling till den norska, lite större fanklubben, men vi håller naturligtvis kontakten och har även åkt på medlemsresor till London tillsammans.

2. Hvorfor ble du West Ham supporter, og hvor lenge har du vært det?

Jag har varit en Hammer sedan jag var 14 och är inne på mitt 11:e år nu. När fotbollsintresset började skjuta fart på allvar sökte jag ett lag i England. Den överlägset roligaste truppen hade West Ham, med spelare som Joe Cole, Paolo Di Canio, Michael Carrick, Ian Pearce och Nigel Winterburn. Namn som jag kände till och gillade. När sedan min favoritspelare genom tiderna, Davor Suker, skrev på för ´Arry var saken klar. Fotbollsvärldens snyggaste dräkter hjälpte också till.

3. Er du fornøyd med transferene denne sommeren, eller må dere ha noen nye spillere?

Det finns all anledning att önska mer av Silly Season för West Hams del. Vi har sålt namn Bobby Zamora, Anton Ferdinand och gjort oss av med Nolberto Solano. Nog för att Valon Behrami är ett riktigt bra nyförvärv, men en vänsterback och en ytterligare anfallare/kompletterande innermittfältare hade väl inte varit för mycket begärt? Nickey Shorey och Eidur Gudjohnsen var drömmen innan transferfönstret öppnade.

4. Hva med sesongstarten, er den tilfredsstillende?

Resultatmässigt, vinst mot Wigan och klar förlust mot City, har den varit godkänd. All turbulens som just nu råder i klubben, med Ljungbergs avhopp, Ferdinands försäljning och tung kritik mot Alan Curbishley, gör dock att det inte känns speciellt bra just nu.

5. Hvor tror du West Ham ender på tabellen denne sesongen?

Innan säsongen hoppades jag på 8:e plats och uppåt, nu ser det mer ut som 10-14:e.

6. Hva er lagets styrker og svakheter?

Vi har en riktigt stark centrallinje i Green, Upson, Parker, Ashton. Detta kryddat med speediga och offensiva namn som Julien Faubert, Valon Behrami och Mark Noble. Svagheten är, trots en stor trupp, för lite kvalité utanför startelvan. Speciellt på innermittfältet och i vänsterförsvaret. Och så alla dessa skador...

One to watch; Dean Ashton.


7. Hvordan er ditt forhold til Blackburn?

Jag måste erkänna att Blackburn är ett av de lag jag tycker allra minst om i England. Det är alltid fysiska, jobbiga matcher på Ewood Park och för några år sedan, när laget innehöll spelare som Paul Dickov och Robbie Savage, var spelet ofta fult. Det ska dock sägas att Mark Hughes gjorde ett bra jobb med er klubb, och värvningen av Roque Santa Cruz var ett riktigt smart drag. Kan ni behålla honom och Morten Gamst så tror jag att ni kan bygga för topp 6 så småningom.

8. Hva tror du vi kan få til denne sesongen?

Jag tror att ni kan nosa på topp 8 i år, även om förlusten av David Bentley är tuff.

9. Hvordan vil kampen på lørdag bli?

Om ni får första målet har ni ett riktigt bra läge. Det är skakigt i West Ham just nu och får vi en tidig motgång i matchen ser det mörkt ut för oss. Om vi däremot gör 1-0 och får igång Upton Park, då tar vi hem det...

10. Hva blir resultatet?

Hjärtat säger 2-1 till West Ham, hjärnan menar att det blir 1-1.

11. Hvilket lag vil dere stille med?

Förmodligen blir det: Green - Neill, Upson, Davenport, Behrami - Etherington, Parker, Mullins, Faubert - Cole, Ashton.

12. Hvem vinner Premier League i år?

Jag tror, tyvärr, på Chelsea. De har en fantastiskt stark trupp och har sett strålande ut inledningsvis, speciellt mot P´Mouth. Scolari är nog rätt man på rätt plats, precis som Deco verkar vara. Frågan är om United inte tappar för mycket nu i början, med alla skador.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2008 5:16:43 PM Sist oppdatert 8/29/2008 5:16:43 PM
Preview:

West Ham er et lag vi ikke har slått på Upton Park siden 27. april 1994. På tide å gjøre noe med den statistikken.

West Ham borte er på mange måter et bogeylag for Rovers i løpet av 11 kamper i Premier League har West Ham vunnet 9, en har endt uavgjort også har vi den tidligere nevnte seieren. Og hvem kan vel glemme tilsvarende oppgjør i fjor. Vi tar ledelsen ved Santa Cruz, West Ham utlikner før pause og like før slutt avgjør Freddy Sears kampen i sin PL-debut. Kanskje Villanueva kan gjøre noe tilsvarende?

Lite kreativitet
For det var litt av en debut han hadde i ligacupen mot Grimsby i midtuken. En scoring og innvolvert i to andre er absolutt godkjent. Flere har også kåret han til banens beste. Og med tanke på at Dunn er ute til kampen mot West Ham skulle jeg gjerne ha sett han i en offensiv midtbanerolle på lørdag, men det skjer vel neppe. Det er nok Reid som får fornyet tillit sentralt. Personlig syns jeg et partnerskap mellom Mokoena og Reid skriker etter kreativitet så jeg skulle heller sett en Tugay sentralt til denne kampen.


Brett Emerton blir en viktig offensiv bidragsyter mot West Ham.

Grella klarert
To nye sentrale midtbanespillere er forøvrig også med og kjemper om en plass på laget. Keith Andrews er nok lite aktuell da han ikke har spilt for MK Dons denne sesongen. Vince Grella trenger også tid på seg og det er heller tvilsomt om han går rett inn på laget, men han er klarert for spill.

I forsvaret får vi tilbake spillerne som startet mot Hull, selv om jeg håper Simpson overbeviste nok mot Grimsby til å få starte som høyreback fremfor Ooijer som har hatt en svak sesonginnledning. På topp blir det utvilsomt Santa Cruz og Roberts som starter, så får vi satse på at de kan bygge videre på sitt flotte samarbeid. Ellers så er Olsson og Vogel fortsatt skadet, men begge hadde nok vært ganske så langt unna førsteelleveren uansett.

Troppen: Robinson, Ooijer, Samba, Nelsen, Warnock, Emerton, Reid, Mokoena, Pedersen, Santa Cruz, Roberts, Andrews, Brown, McCarthy, Derbyshire, Villanueva, Simpson, Tugay, Villanueva, Treacy, Khizanishvili, Grella.

Mulig lagoppstilling:
Robinson
Simpson – Samba – Nelsen – Warnock
Emerton – Mokoena – Reid – Gamst
Santa Cruz – Roberts


West Ham på sin side har vært preget av mye turbulens denne sesongen med blant annet voldsom misnøye mot manager Alan Curbishley. I uken som har gått har de også solgt unna stopper Anton Ferdinand til Sunderland og det ryktes også at Matthew Upson er på vei ut dørene. Da begynner det å se tynt ut for Hammers som heller ikke har klart å forsterke laget nevneverdig denne sommeren. Kun Behrami har kommet inn, en god spiller, men han er ikke et lag alene.

Lucash
Vi Roversfans får også et gjensyn med vår kjære Lucash Neill. Mannen med så store ambisjoner at han vraket CL-spill med Liverpool for en ræv full av penger i en middelhavsfarer i PL. Herlig valg av vår tidligere kaptein!


Lucas Neill er en bråkebøtte det lukter både straffe og rødt kort av.

Mye potensiale
En vi derimot ikke får gjensyn med er Craig Bellemy han er i likhet med James Collins, James Tomkins, Kieron Dyer (det var da overraskende), Jonathan Spector og Danny Gabbidon ute med skade. George McCartney er riktignok tilbake etter et virus.

West Ham fikk en god start på sesongen med seier over Wigan, men gikk deretter på et braktap mot Sparkys lyseblå menn. West Ham egentlig et ganske spennende lag med spillere som Robert Green, Mark Noble, Scott Parker og Dean Ashton, men det skal en god manager til for å løfte de over midtsjiktet. Og Curbs er nok ikke denne mannen, han er en typisk middelmådighet. Når det er sagt er Dean Ashton virkelig en mann å se opp for i denne kampen. En fattigmanns Alan Shearer.

Troppen: Green, Behrami, Davenport, McCartney, Upson, Neill, Faubert, Parker, Noble, McCartney, Etherington, Ashton, Cole, Bellamy, Lastuvka, Reid, Bowyer, Spence, Boa Morte, Mullins, Sears, Widdowson, Hines, Spence.

Mulig lagoppstilling:
Green
Behrami – Davenport – Upson – Neill
Faubert – Noble – Parker – Etherington
Cole – Ashton


Dette blir tøft, ingen tvil om det. West Ham er gode hjemme og er nok svært klare for å vise at de er bedre enn hva de viste mot City sist. Og selv om de vant 4-1 mot Macclesfield i cupen overbeviste de langt i fra og måtte ha ekstraomganger så det er nok et topp motivert Hammers vi møter. Allikevel tror jeg vi skal ha gode muligheter til å ta Londonlaget. Per i dag har vi spillere som er i bedre form og det virker også som om vi har en mye klarere spillestil. Jeg tipper at resultatet fra forrige sesong snus og at vi vinner 2-1. Det blir også spennende å se hva slags velkomst som venter Ince. Han har ikke akkurat høy stjerne i klubben etter at han poserte i Manchester United-drakt mens han fortsatt var West Ham-spiller.

Odds fra Unibet.no:
H: 2.40
U: 3.25
B: 2. 85
I tillegg får du 3.50 i odds på at Jason Roberts putter i løpet av kampen. Et fint lite spill.
Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Opprettet 8/29/2008 6:58:33 PM Sist oppdatert 8/29/2008 6:58:33 PM
Finfint Kjell :)

Utrolig spent på denne kampen, føler at dette blir en bekreftelse på om innledningen har vært bra eller dårlig.
Hvis vi tar alle poengene i harde kamper på Goodison Park og Boleyn Ground, så ville jeg vært "over the moon".

Robinson
Ooijer – Samba – Nelsen – Warnock
Emerton – Mokoena – Reid – Gamst
Santa Cruz – Roberts

Tipper dette blir laget vi får se i morgen, og jeg håper...tror.....håper, og ikke minst krysser fingrene for at King Carlos får et innhopp i morgen.

Gleder meg!!

Up the Rovers
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/30/2008 9:46:51 AM Sist oppdatert 8/30/2008 9:46:51 AM
kjegla: Ja enig i at det trengs kreativitet, men det kan du bare glemme fra mokoena/reid. De er begge rett å slett for dårlig fotballspillere! Tugay har får dårlig tempo i kroppen, syntes det er på tide å gi andre spillere sjansen.

Ja håper på Simpson.

Alle gode statistikker er til for å brytes.
Du må være innlogget for å svare

ausetm

Antall innlegg: 11

Opprettet 8/30/2008 12:41:12 PM Sist oppdatert 8/30/2008 12:41:12 PM
Til de som ikke har tilgang på diverse kanaler, eller kneiper med overføring av match;

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17360&part=sports


Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Opprettet 8/30/2008 12:50:21 PM Sist oppdatert 8/30/2008 12:50:21 PM
moutinho skrev:
kjegla: Ja enig i at det trengs kreativitet, men det kan du bare glemme fra mokoena/reid. De er begge rett å slett for dårlig fotballspillere! Tugay har får dårlig tempo i kroppen, syntes det er på tide å gi andre spillere sjansen.

 Da lurer jeg på hvilken spiller du mener bør få sjansen sentralt for å få opp kreativiteten? Det hadde vært spennende med Villanueva, men tror Ince mener at det er litt tidlig for han ennå. Ser ikke at vi har så fryktelig mange andre alternativer enn Tugay og Villanueva egentlig. Det måtte i såfall være Gamsten sentralt med Treacy på kanten, men tror ikke det er noen vinner heller.

Veit ikke så mye om Andrews, men er han en kreativ spiller?

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/30/2008 3:21:47 PM Sist oppdatert 8/30/2008 3:21:47 PM
West Ham United: Green, Behrami, Davenport, Upson, Neill ©, Faubert, Noble, Parker, Etherington, Ashton, Cole
Subs: Lastuvka, McCartney, Mullins, Boa Morte, Reid, Bellamy, Sears

Blackburn Rovers: Robinson, Ooijer, Warnock, Samba, Nelson ©, Emerton, Reid, Grella, Pedersen, Santa Cruz, Roberts
Subs: Brown, Treacey, Andrews, Mokoena, Villanueva, Simpson, Derbyshire

Grella fra start!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 8/30/2008 3:41:46 PM Sist oppdatert 8/30/2008 3:41:46 PM
Grella ja, blir spennende:)
Håper Vill også kommer innpå i løpet av kampen!
McCarthy skadet?
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/30/2008 4:08:17 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:08:17 PM
oh....heldig at Grella bare fikk gult der
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 8/30/2008 4:13:52 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:13:52 PM
noen som kan gi meg link til en stream som funker bra?

Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 8/30/2008 4:14:56 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:14:56 PM
Grella har vært gira ja... fortjent gult etter 6-7min...

Men ubrukelig å ligge under:(

Santa med 2 halvsjanser...
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 8/30/2008 4:22:04 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:22:04 PM
Er det den dagen i dag... nok et ubrukelig mål og 2-0.
God kveld.
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 8/30/2008 4:23:59 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:23:59 PM
hva faen er det her for no?

Roberts... YEESS!!
Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 8/30/2008 4:24:03 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:24:03 PM
Roberts er faen meg vill. Klassespiss.
Du må være innlogget for å svare

ausetm

Antall innlegg: 11

Opprettet 8/30/2008 4:26:08 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:26:08 PM
Stepou- skrev:
noen som kan gi meg link til en stream som funker bra?

 denne funker ihvertfall greit...

http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r8713.swf?channel=sportcenter

Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 8/30/2008 4:32:38 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:32:38 PM
det var faen ingen offside av derbyshire....
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 8/30/2008 4:36:16 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:36:16 PM
og hoveddommeren må jo ha en sykdom.. ynkelig og patetisk fyr som aldri dømmer en bra kamp
Du må være innlogget for å svare

_saft_

Antall innlegg: 1113

Opprettet 8/30/2008 4:38:06 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:38:06 PM
jepp, i dag kan vi bare glemme poeng...
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/30/2008 4:48:41 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:48:41 PM
Hold kæft hvor har vi været poor mand...

Heldige med 2-1 kun. Og her medtager jeg endda, at vi muligvis blev snydt for mål og deres 2-0 var offside.

Vores forsvar er en stor tag-selv-butik, og midtbanen sejler rundt.
Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 8/30/2008 4:51:14 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:51:14 PM
deres 2-0 mål var selvmål av samba Å han var ikke i offside heller for var en blackburn spiller borte ved hjørne flagget. vinner 3-2

Du må være innlogget for å svare

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 8/30/2008 4:52:07 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:52:07 PM
robbo med NOK en tabbe på 1-0 forrewsten. på halvdistanse

Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 8/30/2008 4:53:03 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:53:03 PM
_saft_ skrev:
jepp, i dag kan vi bare glemme poeng...

 tss, tull vi ligger bare under met ett mål og begge lag har mange sjanser... Satser på 3-2 seier!

Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 8/30/2008 4:54:28 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:54:28 PM
Huff balansen på sentral mitbane er dårlig nå.

Vi skal slå et West ham som er dårlige. Inn med carlos og ut med Steven "bakoverpasninger" Reid:)

Grella har vært ok, litt kommunikasjons-svikt får satse på en bedre 2 omgang. Morro å se Derbyshire:)
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/30/2008 4:54:46 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:54:46 PM
Hvorfor har vi alltid uflaks mot West Ham??
Alltid slike drittmål imot og Matt sitt var ikke offside. Da var Aston det også.
Men Samba og Robinson er en livsfarlig kombinasjon, de virker så usikre. De hodene må Ince jobbe med.
Denne kampen kan vi lett vinne men da må innsatsen opp selvtilliten vises...Blackburn har virket slappe og savnet av Dunn er litt for stort..
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/30/2008 4:55:53 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:55:53 PM
Roversboy skrev:
_saft_ skrev:
jepp, i dag kan vi bare glemme poeng...

tss, tull vi ligger bare under met ett mål og begge lag har mange sjanser... Satser på 3-2 seier!

Mener du dette seriøst? Jeg synes vi er overmatchet på alle pladser undtagen Roberts.

Dunn mangler helt vildt. Grella slet ikke fået fat. Reid er ikke god nok til at skabe spillet.
Vi ser kun farlige ud, når Warnock kommer i overlap eller Roberts laver noget individuelt.

Ashton har totalt krammet på Nelsen og i særdeleshed Samba, som er helt ubrugelig idag.

Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 8/30/2008 4:57:17 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:57:17 PM
Enig med Capdevila at innsatsen i førsteomgangen er under en hver kritikk. Sløvt i forsvar, lite samhandling på midtbanen, utrolig slapt pasningsspill og dårlige markeringer på dødballer.

Godt de er farlig frampå offensivt. Absolutt mulig å få med seg poeng hjem fra London i dag, om Ince og gutta får rydda opp bakover. De viste god lagmoral mot Everton og kom tilbake i andre omgang. Nå får vi gå utpå å vise hva Blackburn er laga av.

Men hva skjer med Santa Cruz? Skade på gang?
Du må være innlogget for å svare

sigbjoo

Antall innlegg: 95

Opprettet 8/30/2008 4:58:46 PM Sist oppdatert 8/30/2008 4:58:46 PM
Di seie i nettavisa at d stoppe opp ved 16 meteren.. KÆ mæ å få inn King Carlos mæ skuddfoden???
Du må være innlogget for å svare

mattis

Antall innlegg: 262

Opprettet 8/30/2008 5:00:41 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:00:41 PM
for jævli 1.omgang.2-1,3 gule kort og feil annulering.satser på griskjæft i pausen av ince
Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 8/30/2008 5:01:36 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:01:36 PM
Stian81 skrev:
Hvorfor har vi alltid uflaks mot West Ham??

 Det sies jo at mange fotballspillere er overtroisk. Så om Blackburn-spillerne også har den innstilling kan det være en del av forklaringa på at det skjer igjen og igjen...

Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 8/30/2008 5:03:17 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:03:17 PM
andrews inn for grella -_-
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/30/2008 5:03:19 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:03:19 PM
Jaja da kommer Andrews. Får vi se da hva Ince har tenkt på..
Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 8/30/2008 5:05:57 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:05:57 PM
STRAFFE, kom igjen nå!
Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 8/30/2008 5:06:35 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:06:35 PM
fy faen for en elendig straffe
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/30/2008 5:06:48 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:06:48 PM
åååå...guuuuuuuud
Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 8/30/2008 5:06:59 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:06:59 PM
Kort tilløp og rolig gange bort.. Må jo bare gå galt det.. Ikke akkurat den boosten vi hadde trengt i starten av andre omgang.
Du må være innlogget for å svare

metz

Antall innlegg: 144

Opprettet 8/30/2008 5:08:00 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:08:00 PM
Tom skrev:
Straffebom fra Roberts. Nei, og nei.. Kort tilløp og rolig gange bort..

 ja. Liker ikke sånne straffer overhode. Ta litt fart og få litt kraft på ballen da for fanden

Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 8/30/2008 5:08:33 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:08:33 PM
OMFG
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/30/2008 5:09:18 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:09:18 PM
Hvorfor i helvete tar Roberts straffer. Elendig teknikk, hvorfor ikke Gamsten..
Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 8/30/2008 5:09:49 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:09:49 PM
Savner David Dunn i denne kampen altså.. Både ute på banen og fra straffemerket
Du må være innlogget for å svare

jarlehh

Antall innlegg: 245
Medlem 1309 i supporterklubben

Opprettet 8/30/2008 5:10:28 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:10:28 PM
hvem var det som vanligvis tok straffer i fjor for Rovers?
Du må være innlogget for å svare

Tom

Antall innlegg: 589

Opprettet 8/30/2008 5:10:48 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:10:48 PM
Benni McCarthy
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/30/2008 5:10:52 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:10:52 PM
Roberts og Benni skiftedes til at brænde
Du må være innlogget for å svare

mattis

Antall innlegg: 262

Opprettet 8/30/2008 5:13:31 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:13:31 PM
FY FAAN

Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 8/30/2008 5:14:22 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:14:22 PM
Jeg har ikke sett 1 omgang, men starten på 2 omgang har vært meget bra.
Du må være innlogget for å svare

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/30/2008 5:18:48 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:18:48 PM
Andrews også klasser bedre end Grella på en central midt. Umiddelbare indtryk
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 8/30/2008 5:19:44 PM Sist oppdatert 8/30/2008 5:19:44 PM
Tror ikke det er meningen vi skal vinne denne kampen...
Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversWest Ham vs Blackburn