Berg og dalbane. Videre ned, eller opp igjen?

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 12/29/2007 5:30:04 AM Sist oppdatert 12/29/2007 5:30:04 AM
Vi runder snart av året, og har en høstsesong å se tilbake på, og en vårsesong å se frem til.

Årets høstsesong er en av de merkeligste jeg kan huske å ha opplevd som Rovers-supporter.

Til tross for at vi rotet oss meget overraskende ut av UEFA-cupen mot et gresk lag jeg aldri hadde hørt om, og som jeg allerede har glemt navnet på, opplevde vi en sesongstart i PL vi ikke har sett maken til siden vi sist vant serien. Optimismen har til tider vært skyhøy og ambisjonene nådde nye høyder de også. Mark Hughes ble også kåret til månedens manager i oktober (første månedens manager i Rovers siden Brian Kidd).

I blendende seiersrus og optimisme var vår egen Brad Friedel til og med frempå og sa at vi hadde et av verdens beste stopperpar i Nelsen og Samba.

Men gleden varte ikke evig, og plutselig har vi spilt flere dårlig kamper og poengsamlingen har vært meget dårlig. Og våre to klipper i midtforsvaret har vel ikke akkurat bevist en verdensklasse i de siste kampene?

Mange har nok også blitt overrasket over Mark Hughes og Mark Bowens introduksjon av en 4-2-3-1-formasjon som har ført med seg skiftende hell over et løp på flere kamper.

Fjorårets toppscorer Benni McCarthy har sett ut til å slite gjennom hele høsten (også i den gode starten). Sammen med Gamst har disse to vært høstens store skuffelser.

De siste kampene har vi til tider sett et inbitt krigsfjes som maner til kamp, men hvorfor har det en tendens til å ikke våkne før vi har fått et eller flere mål i mot oss?

Motivasjonen til noen spillere (bl.a. Benni) har til tider sett ut til å være totalt fraværende, dårlig selvtillit og en økende nervøsitet har sett ut til å få grobunn i flere spillere (bl.a. Samba de siste kampene, og Gamst gjennom hele høsten). Ustabiliteten har nok en gang blitt et faktum.

MEN:
Hvorfor har vi vært så ustabile? Hvorfor har vi ikke klart å reprodusere resultatene fra tidlig i sesongen? Hvordan klarer vi å ryke ut fra Europacupen mot et ukjent gresk lag?

Har vi blitt blendet av vår gode seriestart, eller har dette laget virkelig muligheten til å klatre opp blant topp 6 (Mark Hughes sa før City-kampen sist at vi fortsatt var foran skjema...)?

Hva må Mark Hughes finne på for å få laget på vinnersporet igjen? Og hva er realistisk å håpe på ved serieslutt?



Ønsker dere alle et riktig godt nytt år, og en spennende vår med masse god fotball og et Blackburn Rovers som klatrer oppover på tabellen igjen!
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 1/5/2008 8:25:48 PM Sist oppdatert 1/5/2008 8:25:48 PM
Rovers - Coventry 1-4.

Nok en kamp og resultat som beviser vår ustabilitet.

Er ikke spillerne motiverte?

Er vi virkelig så dårlige?

Hva skjer?

Skuffa.

Denne sesongen startet så bra, og endelig så det ut som vi skulle være et stabilt lag som reproduserte seire og gode resultater over mange kamper.
Hva skal til for at vi skal komme dit igjen?
Skjønner ikke helt at den stødige festningen plutselig ramler sammen som et skrøpelig korthus.

Og btw synes jeg også Mark Hughes til tider ser umotivert ut. Er det HAN som har blitt forstyrret av å bli linket til større og mer attraktive klubber?
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 1/6/2008 10:37:44 AM Sist oppdatert 1/6/2008 10:37:44 AM
Du spør om spillerne er motivert, det er jeg helt sikker på at de er. Bare se på hvor flinke vi er til å kjempe oss tilbake når vi ligger under.

Er vi virkelig så dårlige? JA! Spesiellt mitbanen er fryktelig dårlig om dagen, og bytte taktikk hele tiden er ikke noe særlig heller.

Hva skjer? utenom derby og sunderland kampene. Så presterer vi dårlig, slipper inn mer mål enn motstanderen. Som sagt før så presterer mitbanen for dårlig spesiellt defensiivt med også offensivt, man kan ikke forvente at bentley tryller i hver kamp.

Syntes Hughes tvilholder på et par spillere som helt klart ikke holder mål jeg. Og så syntes jeg han må bli flinkere til å gi unge spillere sjansen!


Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Opprettet 1/20/2008 5:35:47 PM Sist oppdatert 1/20/2008 5:35:47 PM
Nå er det jo slik at det er 2 plasser vi jakter på, 5 og 6 plassen for CL er hvis vi skal være ærlige for dårlige til..

Men i år synes jeg det er mange lag som virker mye sterkere enn oss og ikke minst mer stabile..
Lag som Everton, Man City, Aston Villa, Portsmouth også regner jeg med at West Ham og Tottenham kommer etter i full fart..
Tror det blir meget vanskelig å komme seg til Europa gjennom ligaplassering i år.
Må nok innse at en rik eier må komme inn skal vi kjempe med disse "nyrike" lagene. Og det vil ikke bli lettere med årene...
Du må være innlogget for å svare

Roversboy

Antall innlegg: 1128

Opprettet 1/23/2008 2:00:51 PM Sist oppdatert 1/23/2008 2:00:51 PM
her er tipset mitt i årets pl.
fra 6-10 plass.

HER:
6.PLASS Aston villa
7.Tottenham
8.Blackburn
9.Portsmouth
10.Newcastle
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBerg og dalbane. Videre ned, eller opp igjen?