Derby vs Blackburn

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 12/31/2007 4:49:52 PM Sist oppdatert 12/31/2007 4:49:52 PM
moutinho skrev:
Sixstep: Du gjør ikke annet enn å slenge dritt selv. Er ikke få innlegg du "spyr" ut gørr..

Den taklingen var fæl! Må vel ikke sende søknad til deg om å skrive her, eller tar jeg feil sixstep? Mokoena "mokokoko" er rett å slett en dårlig spiller. Veldig ofte feilplassert på defensiv dødball, og det for en spiller som opprinnelig er forsvarsspiller. Han er sein til å komme opp i motstanderen, han sentrer ballen tilbake med en gang han blir litt presset. Generelle pasningskvaliteten er for dårlig, og veldig ofte på hæla defensivt. Kunne fortsatt denne lista til langt ut i det nye året... Istedenfor å være som en krumptapp som blir som en 5 forsvarer, så er han en risiko der isteden. Så tror jeg ikke akkurat lagmoralen, harmonien i laget blir noe bedre av at Mokoena syter til media at han vil bytte klubb hvis han ikke spiller. Er nok ikke til hans fordel det akkurat.

Er nok sant det Sacforce skrev her, at det gennerellt er mye negativitet her inne.

Eg har ikkje kome med nokon påstand om at du berre sleng drit. Eg påstår at du sleng mykje drit om Mokoena. Eg tør påstå at eg òg gjer litt anna enn å slenge dritt.

Treng ingen søknad, men som du ser er det fleire som reagerer på at du snakkar om slummen i sør-afrika så fort Mokoena taklar stygt. Folk kallar han "The Axe", og han taklar av og til som ein idiot, men også av og til godt. Vi har nok av spelarar som gjer det, til dømes Reid, Savage, Dunn og Tugay, Bentley og Emerton. Vi har vel sett like "fæle" taklingar frå alle desse?

Eg er klar over at Mokoena er ganske dårleg, og eigentleg for dårleg til å vere med å gjere Blackburn til ein toppklubb, men det betyr ikkje at han i blant kan vere ganske god. I alle fall nyttig. Vi har ingen andre defansive midtbanespelarar som liknar Mokoena, og ein treng rett og slett ein slik spelar på bana om ein skal nytte ein offansiv midtbanespelar.

Og du påstår at Mokoena syt til media om at han vil bytte klubb om han ikkje spelar, basert på artiklar frå the sun? (Det kan vere ei anna avis, eg hugsar berre at avisa var av det meir useriøse slaget) Kva med Roberts? Syt han? Var det ikkje rykter om at Ooijer ville vekk? Syt han?

Denne usaklege hakkinga på Mokoena er rett og slett unødvendig. Å starte ein klubb som skyldar på Mokoena kvar gong han er på bana i eit tap er akkurat like seriøst som å starte ein klubb som gir Mokoena æra kvar gong han er på bana i ein seier.


Du må være innlogget for å svare

veo1982

Antall innlegg: 767
BRSCN medarbeider

Opprettet 12/31/2007 5:37:59 PM Sist oppdatert 12/31/2007 5:37:59 PM
Enkelte her inne må jo ha noe personlig i mot mokoena. Det grenser til parodi hele "prosessen" mot Mokoena her inne.

Han er riktignok ikke noe fotballunikum, men herregud det må finnes grenser. Når han spiller dårlig så er det fordi han er elendig. Når blackburn taper og han spiller så er det bare hans skyld. Når blackburn vinner er fordi Mokoena ikke taper. Når blackburn vinner og mokoena spiller så er det et unntak siden han spiller. Hva blir det neste? Når blackburn taper og Mokoena ikke en gang er på benken så er det fordi han sitter på tribunen?

Jeg er ikke noe fan av han, men er ikke bare han som har vært dårlig i november og desember for blackburn. Og at han takler i hoftehøyde har vel ingenting med slummen i sør-afrika å gjøre? Har selv vært der, og der spiller de teknisk fin fotball til tross for de forferdelige forholdene de utsettes for.
Du må være innlogget for å svare

moutinho

Antall innlegg: 1374

Opprettet 12/31/2007 8:09:46 PM Sist oppdatert 12/31/2007 8:09:46 PM
Enig at vi trenger en sånn type spiller. Unøvendig å blande inn slummen osv..men var bare et bilde på hvor stygg jeg mente taklingen var. Jo jo er andre som har hatt stygge taklinger også. Bare syns du kan slippe det nå, har tatt poenget:) Og er ikke så sur som jeg høres ut, bare forbaska ivrig supporter he he

Klagingen Mokoena har gjort til media har stått flere ganger i anerkjente Skysports. Så de er bare å søke det opp.

Argumenterer for hva det beste for Blackburn, så kan du irritere deg grønn over at jeg sier at jeg MENER DET hehe:)

Skal prøve å være litt mer positiv framover, men jeg håper vi får forsterkning på defensiv mitbane, høyreback og sentral/kreativ mitbane.

Håper at vi selger Roberts også jeg...les lanchasire evening telegraph så kan du lese at hughes ser det å finansiere kjøp ved å selge som et godt alternativ.

Nei nå gidder jeg ikke diskutere dette mer! Blir nok aldri enig, ha et godt nytt år:-)
Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversDerby vs Blackburn