Opprettet 8/25/2007 7:52:14 PM Sist oppdatert 8/25/2007 7:52:14 PM
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 8/25/2007 7:52:45 PM Sist oppdatert 8/25/2007 7:52:45 PM
ut fra spill og sjanser er detta ekkelt. men generelt er 1 poeng på bortebane mot everton bra, hvis vi skulle klare det.

Gogger

Opprettet 8/25/2007 7:54:07 PM Sist oppdatert 8/25/2007 7:54:07 PM
Er det en rask og frisk Roberts på gang? Cruz virker litt kjørt nå..

loverovers

Antall innlegg: 486

Opprettet 8/25/2007 7:56:21 PM Sist oppdatert 8/25/2007 7:56:21 PM
koffor spiller Bentley spiss og Matty ving??

Opprettet 8/25/2007 8:06:44 PM Sist oppdatert 8/25/2007 8:06:44 PM
kordan kan kommentatoren mene at uavgjort var et greit resultat... 1.omgang eier vi me flere enorme sjanser...i 2. omgang har de ballen mye uten å skape allverdens...

Christer_rovers

Antall innlegg: 697

Opprettet 8/25/2007 8:07:05 PM Sist oppdatert 8/25/2007 8:07:05 PM
synd vi ikke vinner men dette er ikke noe dårlig resultat.. kjedelig å lede å ikke vinne men alt i alt fornøyd.. stor første omgang av rovers..

olemhs

Opprettet 8/25/2007 8:08:39 PM Sist oppdatert 8/25/2007 8:08:39 PM
Vi har nok en gang fått oss et resultat på bortebane mot et "godt" lag. selv om de er englands kjedeligste. syns dette lover bra. hadde vi vært et topplag hadde vi avgjort kampen på en av de store sjansene vi hadde...

Capdevila

Antall innlegg: 1972

Opprettet 8/25/2007 8:10:04 PM Sist oppdatert 8/25/2007 8:10:04 PM
Ikke et urimeligt resultat. Men skulle der vinder- skulle det være Rovers...

Satans den ikke går ind der i overtiden! Pis

hawkiiz

Antall innlegg: 1138
Medlem 535 i supporterklubben

Opprettet 8/25/2007 8:31:46 PM Sist oppdatert 8/25/2007 8:31:46 PM
skulle vunnet overlegent utfra første omgang, men når en tar med andre omgang i betraktingen så er 1-1 helt greit. ser ut til å bli et bra år det her. ubeseiret ennå!

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 8/26/2007 11:31:52 AM Sist oppdatert 8/26/2007 11:31:52 AM
Utroooolig surt og slippe inn den gållen de fikk, men jeg var iallefall DJ på en fest iført Brad Friedel drakt :D høhøh, slo an tonen! Og til Herbergeeh som skriver prewievene; EG ELSKAR DEG!! fantastisk arbeid

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 8/26/2007 12:02:36 PM Sist oppdatert 8/26/2007 12:02:36 PM
skjønte ikke kommentatoren jeg heller. Rovers kunne leda med 4-5 mål etter 30 min. redning på strek to ganger blant annet. også sa han "benni står stille som vanlig"... så en av kampene mot United i fjor å da virka det som Kenneth Fredheim hadde noe imot Blackburn under hele kampen... Men uansett , vi skulle avgjort tidligere i kampen

Ophusen

Antall innlegg: 215

Opprettet 8/26/2007 12:49:25 PM Sist oppdatert 8/26/2007 12:49:25 PM
Ganske bra 1. omgang, men andre omgang var dårlig. Synes nesten at vi prøvde å safe 1:0 og det går aldri bra.

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 8/26/2007 1:18:29 PM Sist oppdatert 8/26/2007 1:18:29 PM
trengte ikke å være noen kritiker av Blackburn for å se at Benni ikke spillt en særlig bra kamp. Han hadde noen tekniske finesser, men har aldri sett han så tafatt.

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 8/26/2007 4:03:01 PM Sist oppdatert 8/26/2007 4:03:01 PM
da_one skrev:

Benni spilte en bra første omgang hvor sammarbeidet med Roque og resten av Blackburnlaget satt veldig bra. I andre omgang forsvant han ut av kampen samtidig som Rovers mistet kontrollen på midtbanen og da også kampen.

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 8/26/2007 5:47:26 PM Sist oppdatert 8/26/2007 5:47:26 PM
Samba, Dunn og sjølvsagt Roque var dei store i går. Uavgjort var vel eit ganske riktig resultat i forhold til kampen. Everton hadde vel totalt ei avslutning på mål meir enn rovers, og possesion var 50-50 totalt. Føler likevel at vi raskt kunne ha vunne denne.
Savage må vel også nemnast som svært god.
Det er noko som verkar mykje meir kaotisk og usikkert i forsvaret når Nelsen ikkje spelar. Ooijer klarte seg godt, men Emerton (og kanskje Warnock) framstår som mykje rolegare defansivt når Admiralen er der!