Frank Fielding

Mikkel

Antall innlegg: 259

Opprettet 3/20/2007 2:06:24 PM Sist oppdatert 3/20/2007 2:06:24 PM
Noen som vet noe mer om dennne gutten? Så at han hadde blitt tatt ut på G19 landslaget til England. Det står også at han har vært god får juniorlaget vårt iår. Hvorfor har ikke vi sett han på benken eller i noen kamper. Friedel varer ikke evig og hvorfor kjøpe ny keeper til dyre dommer når vi kanskje har en uslepen diamant? Idielt hadde vært å latt han lære av Friedel noen år til også tar han over.

Syntes også Peter har spilt lite iår , men nå viser jo Sparky at han satser på ungdommen gjennom Matt. Vi ligger nå på 10plass. Jeg tror europa røyk mot West Ham. Hvorfor ikke prøve litt unge spillere på slutten nå. Spillere som Matt og Peter har vist at de holder nivået bra. Vi solgte Duff får 17mill pund. Vi selger ikke en ny Duff hvis han ikke får utviklet seg.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/20/2007 2:35:33 PM Sist oppdatert 3/20/2007 2:35:33 PM
For det første; vi har Jason Brown og Peter Enckelman som andre- og tredjekeeper, Fielding har spilt de tre siste kampene for reservelaget vårt - mer enn det kan han ikke forvente i hans alder.

For det andre; hver eneste plassering i Premier League er verdt omtrent en halv million pund, noe som betyr utrolig stor forskjell rent økonomisk, på 7. og 13.plass - og så jevnt som det er nå er heller ikke Europa noen umulighet. Hvis Peter er god nok får han helt sikkert sjansen sin, selv om det kan virke som Hughes ikke har full tiltro til ham.

For det tredje; Peter har ikke vist at han holder nivået, han har imidlertid vist at han har et bra toppnivå i så ung alder - hvis han utvikler seg i riktig retning framover kan han bli en spennende mann for klubben. Men sammenligningen med Duff er på viddene, Duffer presterte jevnt på et utrolig høyt nivå i flere sesonger - og hadde et fantastisk mesterskap med Irland - Sergio Peter har med litt godvilje hatt et par bra kamper for oss.

Jeg vet forøvrig lite om Fielding, for å svare på det siste spørsmålet ditt.
Du må være innlogget for å svare

Mikkel

Antall innlegg: 259

Opprettet 3/20/2007 4:27:51 PM Sist oppdatert 3/20/2007 4:27:51 PM
Jeg vet ikke hvor god han er ,men hvis han er god nok for england er han vel god nok får å få prøvd seg en kamp på benken for oss også.

Vi kan jo se på det på litt annen måte. Hver plasering er verdt en halv million pund. Så da taper vi kanskje 1.5 mill pund, men da kan vi spørre oss. Hvor mye har Matt Derbyshire steget i verdi pga at han har fått sjansen iår. Jeg tror mer enn 1.5mill pund.

Når det gjelder Peter så ser jeg noe i den gutten som kan være verdt gull. Han er teknisk, god til å utfordre og lyn hurtig. Føler også at han var spilleren som avgjorde mot Man City for noen kamper siden da han valgte å heade i rom og senere spilte ballen til Matt. Den eneste måten å få han stabil på er å la han spille litt mer. Han er ett stort talent. Han blir nok ikke like god som Duff, men jeg har sett dårligere spillere enn Duff gå for mye penger.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 3/20/2007 7:27:29 PM Sist oppdatert 3/20/2007 7:27:29 PM
England u19.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversFrank Fielding