Nye stjerner på gang?

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 9/25/2006 5:47:50 PM Sist oppdatert 9/25/2006 5:47:50 PM
Ser at det blitt skrevet flittig om juniorlagets-kamper og at vi nå ligger på 2.plass i serien så langt, bak City.

En stund siden det er laget et tema om dette. Men hvordan står det egentlig til på juniorsiden? Vi hevder oss bra i serien, men er det fordi vi har et jevnt godt lag, eller finnes det spillere som kan ta steget opp snart? Gallagher, McEveley og Peter er de siste som har kommet gjennom nåløyet de siste 6 årene, og de er et stykke fra fast plass. Jeg synes andre klubber er flinkere til å gi de yngre sjansen. Har vi ikke gode nok talenter? Noen synspunkter?
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/25/2006 6:38:58 PM Sist oppdatert 9/25/2006 6:38:58 PM
Sergio Peter er i mine øyne det mest lysende talentet som har kommet fra akademiet på mange år. Vil tro han kommer til å bite godt fra seg i kampen om venstrevingen denne sesogen - nå som han endelig er tilbake fra skade.

Paul Gallagher hadde utvilsomt godt av å få en sesong på lån i Stoke, der han jo gjorde sine saker bra. Denne sesongen har han jo blitt brukt på vingen når han har fått sjansen. Må si jeg synes han var ræva på høyrevingen borte mot Salzburg. Men likevel fikk han bra med skryt i media, så kan være at det var jeg som hadde dårlig bedømmelsesevne. Han har jo teknikk og avslutterferdigheter, men jeg er foreløpig i tvil om han har de rette ferdighetene til å spille høyreving. Håper det løsner for ham, er jo "på tide".

McEveley har slokna helt virker det som. Håper for hans skyld at han blir lånt ut snart. Gjerne for hele sesongen. For han har ikke utviklet seg som vi alle håpet...

Andy Taylor er jo et annet navn å nevne, men han har heller ikke fått sjansen. Personlig har jeg aldri sett ham i aksjon, men jeg har sett flere ment at han virker litt for "puslete". Han hadde også hatt godt av en låneperiode denne sesongen.

Hughes virker jo å ville satse på ungdom med tanke på å involvere flere av dem i troppene som blir tatt ut. Keith Barker og Ralph Welch er eksempler. Imidlertid er det som kjent kun plass til 5 innbyttere, og jeg støtter Hughes i at han ikke kan gamble og ta med totalt urutinerte spillere som må ta opp plassen til de som eventuelt kan utgjøre en forskjell som innbyttere.

Derfor kommer jeg igjen med min oppfordring til det engelske F.A. (de leser jo utvilsomt dette..hehe..): utvid til 7 innbyttere, der 2 må være under 23 år!!! DET ville fremmet ungdomssatsingen voldsomt.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversNye stjerner på gang?