Hva nå Mighty Blue & White?

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 7/28/2006 8:56:37 AM Sist oppdatert 7/28/2006 8:56:37 AM
Jeg er bekymret!

La oss først ta for oss Benni. Har han signet? Skulle jo være Rovers spiller innen 24 timer sa de på mandag...Personlig ville jeg heller sett Mido i blå/hvit trøye, da han er yngre, og ikke minst at han har prestert i Prem League og vist at han duger. Jeg håper at jeg tar feil, men tror Benni kan være på hell...

Hva tenker Hughes for tiden? Det spør jeg meg selv ofte. Jeg er inne på alle tenkelig sportssider hver time, hver dag, og leter ette rykter på overgangsmarkedet. Og jeg blir skuffet så og si hver gang? Hvorfor linkes ikke Rovers til store navn? Hvorfor ser jeg Bolton og Charlton linket til flere spillere jeg kunne tenket meg i vår stall, som venstrebacker og høyrevinger! Jeg er lei av vi satser på gråstein og ukjente blad, i håp om at de skal bli til gull eller blomstre...

Ta Spurs som et eksempel. Et lag med stor historie. Men i løpet av mange år, kom de aldri over en middel plassering. De tar grep, omstrukturer klubb og økonomi, og hva skjer? I løpet av 2 år har de blitt en av de mest spennende klubbene i Europa (dessverre). De har en veldig ung stamme, mange spillere fra øyriket, hav av landslagsspillere på store landslag og en evne til å hente store spillere som har prestert i mange år i store ligaer - Berbatov og Zokora for å nevne noen. Hva med Rovers da? Vi har også gjort dette! Da Walker kom inn og ville gjøre oss til en toppklubb. Tidlig på 90-tallet var vi en fryktet klubb, og vi hentet de største stjernene i England, og satte overgangsrekorder flere ganger!

Nå er det på tide å gjøre grep! Jeg er ikke fornøyd med topp 10. Skal vi ha en mulighet til å fullføre topp 4, så kan vi ikke la være å satse! Vi må gjøre Blackburn til en stor klubb, og vi må være med å kjempe om storspillere! Om det vil si å få en rik investorgruppe i ryggen, så la gå! Det er jo det de andre klubbene gjør - og da stiller de i en annen liga enn oss. Vi kan aldri vinne Prem League slik som situasjonen er nå!

Så hva må vi gjøre? Sparky må i alle fall stille krav. Vi må ha forsterkninger, og da helst ikke stallfyll! Jeg tråler internett hver time, hver dag for å lete etter rykter på overgangsmarkedet...Og jeg blir like skuffet hver gang. Hvor blir det av den tekniske og kjappe høyrevingen? Den kreative og målfarlige offensive midtbanen? Klasseback og midtstopper av rang? Vi må ha inn sentrale spillere i sentrale posisjoner! Det nytter ikke å spekulere i Acuna f.eks, som ikke var god nok til å spille i øverste divisjon i Nederland - hvor vår egen Erik Nevland, middelmådig norsk tippeligaspiller, storspiller.

Det er mulig å igjen bli en storklubb. Se på Fiorentina, Villareal, Sevilla, Hamburg +++Klubber som nå er store å regne i Europa. Det hadde vi ikke sagt for 5 år siden!

Jeg drømmer om en ny Mighty Blue & White era! Og jeg skal stå med åpne armer og hylle den! Men akkurat nå er jeg bekymret, veldig bekymret...
Du må være innlogget for å svare

kjempefan

Antall innlegg: 119
Medlem 61 i supporterklubben

Opprettet 7/28/2006 9:19:28 AM Sist oppdatert 7/28/2006 9:19:28 AM
Ja, har ventet jeg også.

Men dessverre tror jeg ikke vi får noen vitamininnsprøytning fra en gavmild russer. Av en eller merkelig grunn ser de ikke på Blackburn som interessant. Men når Pompey klarer det, så brude jo faen vi også klart å tiltrekke oss noe.

Angående sesongens spillerkjøp må Hughes ha baller av stål. Han kan da ikke la oss sige akterut. Han bør ha noe på lur. Kan ikke forstå noe annet.
Du må være innlogget for å svare

Rovermagnus

Antall innlegg: 167

Opprettet 7/28/2006 9:29:47 AM Sist oppdatert 7/28/2006 9:29:47 AM
Dette går på økonomi og lokasjon.

Spurs har en stor investorgruppe som kom inn etter Alan Sugar.Strategien er å kjøpe unge talentfulle spillere og bygge et lag som er med å kjemper om topp 4 plassering.
Spurs er også et London lag, noe som er alltid en fordel når klubber kjemper om den samme spilleren.

Med Jack Walker hadde vi ambisjoner, økonomiske midler og den beste treneren i England. Etter det jeg har forstått etterlot han seg et fond som Rovers drar nytte av hver sesong, men dette er hovedsaklig for at klubben skal drives, og ikke til spillerkjøp. Med andre ord så er økonomien solid i Rovers.

Spillerkjøp er noe Sparky og Williams bestemmer. Hvis det hadde kommet inn en investorgruppe eller en rik onkel igjen tror jeg ikke nødvendigvis Rovers kunne plukket fra øverste hylle. Se feks Pompey, dem fikk inn en meget rik russer på investorsiden i fjor. Det dem har klart å hente av spillere er Glen Johnson på lån. De har jo vært linket til uendelig mange spillere. Pompey er et bunnlag, derfor vil ingen gode spillere dit.

Fortsetter Rovers den gode trenden og havner på topp 10 plasseringer, uefa cup og kanskje drar i land en FA cup e.l vil mer attraktive spillere komme.

Ting skjer fort i fotball og før du aner det er Rovers i Champions League igjen.. :)


Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 7/28/2006 10:50:32 AM Sist oppdatert 7/28/2006 10:50:32 AM

Vi må spille UEFA cup HVER sesong og helst Champions league fotball for å tiltrekke oss de beste!

Blackburn er en liten landsby med et folketall på rundt 100.000 (?) og masse sauer... Det teller jo ikke akkurat positivt for de fleste spillerne.
Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 7/28/2006 11:39:12 AM Sist oppdatert 7/28/2006 11:39:12 AM
Jeg må si meg enig i mye som blir sagt her. Personlig savner jeg en solid midtbane som kan skape større konkurranse enn det er i dag. Samtidig føler jeg at det er behov for en solid stopper. Admiralen er konge, men plassen ved siden av er jeg meget usikker på...
Du må være innlogget for å svare

Mikkel

Antall innlegg: 259

Opprettet 7/28/2006 12:06:31 PM Sist oppdatert 7/28/2006 12:06:31 PM
må si at jeg er litt enig i deg. Vi må ha ambisjoner. Vi må tørre å satse. Jeg er også utrolig lei av at vi henter spillere som er midelmådige til en dyr penge. #mill her og 3mill der. Det blir fort mye penger og vi har hatt endel slike kjøp opp gjennom åra. Du nevner noen klubber her. Hamburg kan vi nok ikke samenlikne oss med. De kommer fra en by med 4mill innbyggere og er det soleklart beste laget og det andre laget i byen er det bare freeker som heier på. Derimot Villareal er en klubb vi kan se opp til og jobbe likt som.De har dog en rik onkel. Ser man på de har ikke de kjøpt stjerner på vei opp. De har kjøpt stjerner som er nede for telling. Så har de fått blomstre i Villareal. Slik som vi gjorde med Bellamy.

Benni er ingen dårlig spiller. Ifjor var prisen på han mellom 5 og 7mill pund. Spissen spilte vel så og si fast for porto som vant Cl. Vi kan nevne mange verdensstjerner som kommer fra akkurat det laget som ikke har blitt dårligere når de drar derfra.

Nå har vi kjøpt 2 spillere for penga vi fikk fra Belly. Da må det være enda mer penger igjen. Penga vi skulle kjøper makkern til Belly for. De 7mill vi skulle gi for NIcola er vel ikke borte. Håper han selger Emerton og kjøper en rask høyreving.

Vi må også ikke glemme juniorgruppa vår. De må få mer sjansen. Det gror gull der. De må bare få lov til å gro.

Vi går i riktig rettning. Vi var ikke mange poengen fra CL plass i fjor. Sparky gjør en bra jobb. Han bygger for fremtiden. Vi har begynt å gjøre det bra igjen.
Du må være innlogget for å svare

Badsmiley

Antall innlegg: 154

Opprettet 7/28/2006 12:10:21 PM Sist oppdatert 7/28/2006 12:10:21 PM
Greia med gråstein og ukjente blad er at de er billige og fort kan slå til som pokker..

Husk nå at to av våre beste spillere i hele forrige sesong var såkalte nonames i england og kom svært billig til oss..
Hvis du lurer på hvem jeg snakker om, så er det såklart Nelsen og Gamsten. De har også steget betraktelig i verdi det siste året og skulle de bli solgt nå, så sitter vi nok igjen med en fin fortjeneste.. :)
Det er altså fint mulig, og jeg trives med at laget kjøper ubeskrevne blad..

Det kan såklart slå begge veier ved kjøp av ukjente spillere. Det kan det forsåvidt med kjente spillere også. Men det jeg prøver å si er at jeg vil mye heller ha et bomkjøp vi har brukt 400 000 pund på enn en vi har brukt hele transferbudsjettet på..

Såkalte kvalitetsspillere koster jo svært mye pga navnet de har bygget seg. Dyre i lønn er de også..
Og som regel er de faktisk veldig overvurderte.. :]



Akkurat nå fungerer vi nok som en arena for spillerne til å vise seg fram for bedre klubber, men det er gode spillere hos oss også..


Jeg stoler på Hughes dømmekraft i forhold til hvor mye penger han har tilgjengelig..
Han har iallefall til gode å signe en flopp enda :)
Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Opprettet 7/28/2006 1:16:53 PM Sist oppdatert 7/28/2006 1:16:53 PM
Herrlig å se at flere tenker i samme baner som undertegnede. Og ja, vet at Blackburn gjerne ikke akkurat er verdens navle, og at vi sliter med et lavt tilskuerantall i forhold til andre klubber i England. Så rammene er ikke akkurat som for London lag, eller vel og merke store byer i utlandet. Men jeg falt for Blackburn tidlig på nitti tallet, og så dem vokse sammen og bli et kjempelag. Husk vinnerlaget fra 94/95 med profiler som SaS, Hendry, Berg, Flowers, LeSaux, Sherwood, Ripley for å nevne noen (de andre langt ifra glemt). Når vi ble ribbet gikk de fleste til "store" klubber i england. Ære være de som ble! Men det er jo det som er problemet! Vi har ikke stort nok navn til å holde på/skaffe de beste spillerene. Ja, vi er gode til å få mye ut av lite. Men jeg har en drøm om at the Mighty Blue & White skal forbli et topplag i england. At spillere i england og det store utland ikke skal se på å komme til Blackburn som et midlertidig sted!

6 plass i fjor mener jeg er utrolig vakkert! Jeg har vært glad i mange uker nå, og ser fram mot oppstart i august. Alt annet enn 3 poeng mod Portsmouth e uaktuelt. Men jeg mener at vi må forsterke laget og la nye spillere få bli kjent med laget og spillestil før sesongstart. Og da haster det!

Optimalt: Inn med en solid forsterkning på midtbanen og en god venstreback (Bridge bør vi henge oss på).

Ekstraordinært: Optimal situasjon + meget god høyreving og stopper!

Out of this world: Alt over + Mido

Da snakker vi:-)
Du må være innlogget for å svare

kjempefan

Antall innlegg: 119
Medlem 61 i supporterklubben

Opprettet 7/28/2006 3:02:59 PM Sist oppdatert 7/28/2006 3:02:59 PM
Vi trenger noe defansivt.

Hva med Billy Jones fra Crewe? Han er ung, god og vi må sikkert ikke ut med så mye. Han kan brukes både sentralt, på venstre og høyre side. Om ikke det er nok så kan han brukes på midtbanen. Her er altså gutten som kan være poteten vår om det skranter litt på det defansive innkjøpsmulighetene. Har fulgt med Billy et par sesonger og har fått sansen for han. Debuterte på Crewe som 16-åring.

Her har vi muligheten til å kjøpe et noname som kan bli noe.



Førsteelveren vår begynner snart å ta form. Men enda ser jeg to posisjoner som jeg ikke vet hvem som skal bemanne;

----------Benni----Roberts-----------

--Gamst---Savage-----Reid----Bentley-

-"Hvem?"--Nelsen----"Hvem?"---Neill--

---------------Friedel---------------

Hvem skal spille i forsvaret?

Venstreback; Bridge kunne vi sett på. Skal JayJay få muligheten?

Midtstopper; Etter mitt syn kan Zurab få muligheten, men han syns jeg er litt for ustabil. Vi kunne muligens tatt Neill inn sentralt og latt Emerton prøve seg som back. Beste scenario er å få inn en ny god midtstopper.

Academy; Her finner jeg få forsvarere som Hughes kan trekke opp av hatten. Er litt spent på tyske Pezzoni om han kan bli noe stort. Ellers så kan vi ha en ny JayJay på gang i Mark King. Men skal vi holde oss på topp 10 i år så kan vel neppe noen smågutter få sleppe til.
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 7/28/2006 3:33:41 PM Sist oppdatert 7/28/2006 3:33:41 PM
Første 11ern vår er jo veldig solid. Men det er klart at enkelt posisjoner burde forsterkes om vi skal fortsette progresjonen.

Spissparet Benni og Roberts tror jeg blir en suksess, og ikke svekket i forhold til ifjor (med tanke på at Bellamy var skadet halve sesongen). Kuqi har også vist å være en brukbar spiss å hive innpå, og hadde bra med mål og assist ifjor.

Midtbanen Gamst, Savage, Tugay og Reid er vår sterkeste lagdel, med massevis av løpskraft og kreativitet representert med Tugay og delvis Gamst og Reid. Peter skal det også bli morsomt å se utviklingen til.

Forsvaret Gray, Nelsen, Zurab og Neill er også bra. Om vi setter Neill sentralt og henter to gode backer så har vi et knallforsvar som ikke mange i ligaen kan konkurrere med. Friedel er også i PL-toppen basert på fjorårets sesong.

Så sånn jeg ser det er vi to backer og en kreativ midtbanespiller som erstatter for Tugay (kanskje Bentley klarer å etablere seg på midtbanen) fra å være kraftig forsterket fra forrige sesong. Tugay synes jeg var fantastisk forrige sesong, og klarer sikkert mange kamper i år også.
Du må være innlogget for å svare

SixStep

Antall innlegg: 454
Medlem 1268 i supporterklubben

Opprettet 7/28/2006 6:02:51 PM Sist oppdatert 7/28/2006 6:02:51 PM
Det vi treng mest er ein ny venstreback og ein kreativ midtbanespelar. Eg er ikkje så bekymra for f.eks høgrekant og midtstoppar. Todd/Zura er foreløpig gode nok, og Zura er fortsatt relativt ung. Han blir nok enda betre denne sesongen. Emerton er ein spelar med store kvalitetar, som han desverre sjeldent viser. Likevel meiner eg at han er god nok.
Etter at vi har henta inn ein venstreback og ein offansiv, kreativ midtbanespelar, kan vi byrje å forsterke desse posisjonane.
Michael Gray hadde ein bra sesong ifjor, og han er ein ok spelar. Det er berre at han ikkje eig fart. Kor monge mål slapp vi inn pga han ifjor ? Eg huskar vertfall nokre.
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 7/28/2006 7:00:08 PM Sist oppdatert 7/28/2006 7:00:08 PM
kjempefan skrev:
Hva med Billy Jones fra Crewe?

 Spennende spiller dette her ja. Helt ukjent er han ikke. Har vært kaptein på flere nivåer av det engelske landslaget, nå sist på U-20 landslaget. Nettet 7 ganger fra sin ankerposisjon på midtbanen i fjor på crewe, selv om det ikke er på den posisjonen han trives best. dessuten spilte han på et bunnlag som befinner seg på nivå 3 i england neste år. han er nettopp fyllt 19 år og er allerede rutinert med nærmere 100 kamper for crewe. løp og kjøp hughes.

Du må være innlogget for å svare

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 7/28/2006 8:01:56 PM Sist oppdatert 7/28/2006 8:01:56 PM
lurer på on Hughes eller andre managere noengang leser forum til fansen jeg...
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 7/28/2006 9:28:06 PM Sist oppdatert 7/28/2006 9:28:06 PM
jomeling skrev:
Vi må spille UEFA cup HVER sesong og helst Champions league fotball for å tiltrekke oss de beste!

Blackburn er en liten landsby med et folketall på rundt 100.000 (?) og masse sauer... Det teller jo ikke akkurat positivt for de fleste spillerne.

 Hva har det å si når de fleste spillerne bor i Manchester, som hvertfall ikke er noen landsby? Sauer eller ei, det er ikke store avstander i England, det er flere store byer i nærheten. At det er et godt stykke unna London tror jeg kan ha noe å si, men ikke om klubben spiller hjemmekampene i Blackburn eller Manchester..

Du må være innlogget for å svare

superjan

Antall innlegg: 381

Opprettet 7/29/2006 9:50:43 PM Sist oppdatert 7/29/2006 9:50:43 PM
da_one skrev:
lurer på on Hughes eller andre managere noengang leser forum til fansen jeg...

 Greit at Huges kjenner Erlandsen sikkert godt, men norskkunnskapane til Huges er sikkert ikkje sååå gode....

Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 7/29/2006 11:17:52 PM Sist oppdatert 7/29/2006 11:17:52 PM
nå har det seg vel sånn at det finns engelske rovers forum og. Føle at noen inne på forumet velge å misstolka ting som står for så å le av han som skreiv.
Du må være innlogget for å svare

da_one

Antall innlegg: 886
Medlem 0 i supporterklubben

Opprettet 7/31/2006 1:04:30 AM Sist oppdatert 7/31/2006 1:04:30 AM
var nok mer sarkasme i kommentaren min enn et spørsmål ja, bra ikke alle er like "oppegående" som jan;-)
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversHva nå Mighty Blue & White?